Foro- Ciudad.com

Alfara del Patriarca - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alfara del Patriarca
10-04-12 18:49 #9894439
Por:retort

pujada de l'ibi
Pareix ser que, en plena crisi, no sols econòmica, al Govern Municipal se l'ha ocorregut pujar l'IBI. Una clara contradicció ideològica i de programa electoral.

Al mateix temps, pareix que es volen suprimir determintats serveis municipals que el poble paga per a fer complir el pla d'ajust local en compliment del RD 4/2012. És a dir, per a pagar les factures al 5% dels diners prestats a l'1%.

Hi ha cert malestar entre el poble per la pujada dels impostos i la retallada de serveis, com queda demostrat en l'absència dels tallers de Pasqua i la pròxima privatització de l'Escola d'estiu, com queda demostrat en l'entrevista al senyor alcalde en un diari comarcal (NO EN EL FINESTRA OBERTA, QUE NO SABEM ON ESTÀ).

Em pregunte si no hi ha cap proposta que siga favorable als habitants del nostre poble i per què varen enganyar a tothom en el seu programa electoral per què no estan complint-lo i que significa per a ells/es la paraula canvi, paraula amb la que es plenaven la boca en període preelectoral? És aquest el canvi?
Puntos:
10-04-12 20:56 #9895141 -> 9894439
Por:No Registrado
RE: pujada de l
ya que estamos con el IBI, ¿no hay más despachos donde pueda trabajar la administrativa que se encarga de los recibos? ¿será por espacio?, el despacho donde está actualmente es el lugar perfecto para que todo el mundo se entere de la problemática de cada ciudadano en referencia a su IBI
Puntos:
11-04-12 09:33 #9896800 -> 9894439
Por:No Registrado
RE: pujada de l
Hola molt bon dia, la veritat és que no tinc ni ganes d'opinar del tema, per a mi després de quasi un any de legislatura aquest govern que ens representa són un autèntic fracàs ... molt bla, bla, bla ... però res de res ...

Han mogut fils com si la gent foren titelles, per marejar i no solucionar res,... incompliment electoral dius? és que encara no han tingut temps, tenen poca experiència i res de diners (això diuen ells) sobre l'experiència jo opine que poques ganes d'aprendre i sobre els diners el mateix que l'any passat (així ho demostra el pressupost, és el mateix ) com dic el que els falta són moltes ganes de treballar pel poble i per al poble i molta però que molta imaginació.

En les últimes legislatures sempre sé va defensar que la cultura a Alfara era gratuïta, doncs bé a partir d 'ara si vols anar al teatre municipal l'entrada et costarà 2 €
És un altre exemple de privatització, pujades d'impostos, ajusts ...

I una altra cosa que tampoc compartisc és, si hi ha ajustos per que no ens ajustem tots, ja que hi ha poca feina per als regidors, ja que no tenen diners ni esperiencia ni ganes ... per que regla de tres segueixen cobrant els 300 € al mes?
si no utilitzen ni 5h a la setmana .... ja que no hi ha res a fer, ja que així ho estan demostrant !!hi ha ajusts doncs ajustem tots!!
Puntos:
11-04-12 19:14 #9915332 -> 9896800
Por:retort

RE: pujada de l
La veritat és que el tema del teatre és molt llamatiu. A banda de l'escasa programació, siga del que siga, la veritat és que cobrar 2 € per l'entrada, em pareix carregar-se una política molt afinada de promoció cultural, haja funcionat millor o pitjor en el passat. Però això sí que és fer alguna cosa diferent. Tb estic completament d'acord en el comentari anterior, son les ganes, el valor afegit que cada regidor o regidora vullga donar a la seua regidoria, la emprempta a deixar amb la participació de tots/es els veïns/es. Però sembla que ni ganes de treballar i si de fer de palmeros. M'agradaria saber reialment qui talla el pastís i qui el reparteix. Ja veurem com s'enfoquen en el futur, però és vertaderament cridaner l'absència total de treball en el Govern municipal.
Puntos:
12-04-12 09:17 #9917402 -> 9915332
Por:Pau1980

RE: pujada de l
Escassa programació dius? sinó recorde malament allà per el mes de novembre es va realitzar una reunió amb associacions amb participació de gent jove, on isqueren diverses idees i on es pretenia fer una programació anual (o això tinc entès) i han passat 1,2,3,4,5 mesos ... i activitat cap, o si? i jo me l'he perdut!
falta de diners "NO" com bé dius i jo opino el mateix falta de ganes, idees... i com dius en anys anteriors hauran funcionat millor o pitjor, amb més o menys participació...però no es deixaven de preparar coses i estic convençut que moltes de les vegades per no dir totes amb pressupost super reduït per no dir 0

I al final l'únic que em produeix tot això és una gran tristesa i no pels que governen, que al cap ia la fi estan de pas, sinó per la gent jove que està perdent l'oportunitat de formar.se, d'activitats lúdiques, esportives, culturals i gran eccetera, per créixer amb valors, d'aquesta manera estan creixent amb només una paraula en les seues ments CRISI-CRISI-CRISI ... NO HI HA DINERS

PD: hi ha tantes coses que es poden fer sense diners .....
Puntos:
12-04-12 12:07 #9917943 -> 9917402
Por:No Registrado
RE: pujada de l
Bon dia, a totes/s!!

Per començar en l'ho del IBI, correcte, com diu "retort", contradicció ideològica. Encara que la politica fiscal a Espanya be marcada per factors externs als municipis; retalls, retalls i retalls als tres nivells de administracions públiques.¿qué fer en un Ajuntament que no reb les mateixes subvencions que abans?. Crec esta es la contradicció mes gran a la que enfrontar-se tots els polítics, sobre tot els dels municipis xicotets. Açò es fa pendre decicions no molt coherents amb la ideologia de cadascú, recordem la decició de ZP de deixar diners als bancs privats, quand comença la crisi.
En conclusió, crisi no només ECONÓMICA com bé diu "retort", també POLÍTICA.


Per atra banda, referent a les activitats de les associacions de jovens que diu "Pau1980",Si es poden fer coses sense diners, com dius en la PD, feu-les sense el soport del Ajuntament, ¿qué vos empedeix fer-les, les subvencions? o ¿Vos falten ganes?
També contradicció CULTURAL.
Puntos:
13-04-12 08:26 #9921879 -> 9917943
Por:Eliabel1974

RE: pujada de l
Fer les activitats sense el suport de l'ajuntament? això vol dir que no necessitem al regidor de festes ia la regidora de cultura ni a l'ajuntament.
Sense al suport de l'ajuntament, no es pot fer res, es necessiten espais, permisos (tot per escrit i registre d'entrada) i és l'ajuntament el que ha de proposar, organitzar i dur a terme les activitats.
Si a les associacions ja establides no se'ls està donant el suport que necessiten per realitzar les seues activitats, realment creus que els joves poden anar proposar el que volen fer i fer-ho sense més?
Jo també tinc entès com diu Pau, que a la reunió de novembre es van donar moltes idees i tots estaven disposats a participar i molts d'ells a relizar tallers amb el mínim cost, és l'ajuntament i els seus regidors els que no tenen ganes o bé no saben com fer-les, NO ELS JOVES.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
El concejal del Electropop Por: No Registrado 11-03-15 07:26
No Registrado
7
bolsa de trabajo Por: No Registrado 20-02-15 02:48
No Registrado
47
Policia local Por: No Registrado 12-03-14 23:48
cualsevol
5
La nostra llengua Por: No Registrado 31-10-11 10:30
aguaitant
24
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com