Foro- Ciudad.com

Alberic - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alberic
30-08-12 10:59 #10484105
Por:

Borrado por su Autor.
Puntos:
30-08-12 17:39 #10485301 -> 10484105
Por:bezino1

RE: CE ALBERIC-CASTELLONENSE ; Sábado-18.00h.
Preguntas facilonas pero posiblemente incomodas:

¿cuanto cobran los jugadores de futbol este año? (porfa todas las pagas)
¿cuanto cobraban el año pasado?
¿cuanto los entrenadores?
( los del Alberic, claro.)

Gracias.
Puntos:
30-08-12 18:44 #10485517 -> 10485301
Por:Il Doctor

RE: CE ALBERIC-CASTELLONENSE ; Sábado-18.00h.
bezino1
.....Ya empezamos con las preguntas complicadas..... je, je, je.....
¿pero, por una casulidad, no se te habrá olvidado preguntar lo que ha cobrado el presidente?.
Pregunta también con un poco de mala leche, ¿no te parece?....je, je...je...
Pero a ver si de esta manera ponemos un poco de luz en el tema de las subvenciones que han dado al primer equipo del Alberic los anteriores alcaldes.
Ya que el informante se ha brindado a hacernos saber los horarios de los partidos que juegue el Alberic como local, también nos gustaría saber los horarios del resto de equipos de la población, como pueden ser el juvenil, el Alberic Atletic o los equipos de la Escuela "Alberic Promeses" cuando jueguen en el "Pádel Arenas" o en el "Jardín del Amor Arenas"....je, je, je....
Puntos:
08-09-12 19:28 #10516717 -> 10485517
Por:No Registrado
RE: UD CANALS-CE ALBERIC ; Sábado-18.00h.
Lo del "Padel Arenas" i lo del "Jardí de l'Amor Arenas" es molt original i graciós, quan m'he parat a llegir-ho m'ha fet molta gracia i en el primer cas he buscat la relació i l'he trobat, encara que jo afegiria "Padel Arenas de gratis", ja, ja, ja, .... No ha fet molta gracia, veritat?
El "parroquià" que s'havia brindat a informar-nos dels horaris i de contra qui jugaven els equips d'Alberic no ha donat més senyals de vida. A veure si es fa l'ànim i ens manté informats, perquè molta presentació el primer dia i després res de res, hasta ens va informar dels preus del passe per a la temporada. M'he enterat per la premsa de que hui jugava contra el Canals. El dia del Castellonense l'Alberic no tingué massa sort, i damunt li expulsen al porter. L'equip de fora va demostrar que estava més rodat que el nostre equip.
"Il Doctor" vol saber lo que cobrava el expresident de l'Alberic, mira que te collonets la cosa, serà averiguador?, i jo també voldria saber-ho, faltaria mes...mira ell..., i molts aficionats al futbol també voldrien assabentar-se lo que s'èmbuchaca aquest personatge. A veure si algú que ho sapia es fa l'ànim i ens heu conta. Tot el món en el foro heu vol saber, açò s'ha converit o s'està convertint en una questoó d'Estat. Ja, Ja. Ja ....
Puntos:
09-09-12 11:51 #10518083 -> 10516717
Por:No Registrado
RE: UD CANALS-CE ALBERIC ; Sábado-18.00h.
Per la premsa m'he pogut assabentar que l'Alberic va guanyar ahir al Canals a sa casa per cero a dos. Primera victoria dels alberiquenys en la lliga, ara més alberiquenys que mai, perquè tots els jugadors o la majoria d'ells son del poble. ¡Que be sona dir allò de que la "majoria dels jugadors son del poble son del poble"!. Feia molts anys que aquesta frase no es deia en el futbol d'Alberic. Ja era hora! i gracies a Ocaña i als seus diectius. Segur que també vindran derrotas pero cal tindre paciencia i continuar en aquesta direcció, que de segur es la bona. Els fruits segur que arribaran.
La victoria d'ahir, que no vaig poder veure, be com aigua de maig, per a que els xicots agafen confiança. Segons diu la premsa el Canals va apretar molt i l'Alberic va saber aguantar les acometides dels locals e eixer al contraatac. També diu la premsa que el Canals no es el de tots els anys, no se ben be lo que vol dir açó. Algú heu podria explicar?
També m'he enterat, perquè la gent ho comenta, que l'Alberic per poder començar la temporada ha tingut que pagar a la Federació de Futbol al voltant de 5.000 € que es debien de l'anterior temporada i que si no es pagaven no s'haguera pogut començar a competir, després de la subvenció de l'Ajuntametn, encara es devien diners? que s'han fet en el diners públics que l'Ajuntametn va donar a la directiva?, seria per pagar les "barbaritats" que cobraven els jugadors de fora d'Alberic? o seria per al sou del president?. També comenta la gent que l'Ajuntament ha avançat 18.000 € a la directiva d'enguany, açò es veritat, algú heu pot confirmar? A veure si algú pot donar llum en aquest asumpte.
El "parroquià" que ens té que informar dels horaris de l'Alberic de la próxima jornada i de qui serà el seu rival, a veure si es fa l'ànim i ens dona tota eixa informació.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
comunicat dels gats negres Por: ya está bè 28-02-13 17:40
No Registrado
1
inaguración de la sede del pp alberic Por: tomi85 11-07-12 11:24
abcd3
19
VOLTA A PEU Por: No Registrado 24-06-12 18:12
No Registrado
6
prÓximos plenos Por: No Registrado 17-01-12 10:53
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com