Foro- Ciudad.com

Alberic - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alberic
06-07-12 09:05 #10276238
Por:tomi85

inaguración de la sede del pp alberic
Hoy, segun publica "las provincias" es la magnifica inaguración de la sede del pp a nuestro bonito pueblo. La mallor representación sera por parte de "el señor de los centimetros" Alfonso Rus. Todo muy bonito y la verdad que le hacia falta un arreglo a la antigua sede. Pero despues de leer la noticia me salta una pregunta en mi neurona tonta.

El alcalde de la población Toño Carratala, estara invitado a el acto??


un poco de morbo no biene, mal. Si alguien sabe algo, este es su lugar para informar.
Puntos:
07-07-12 09:58 #10279498 -> 10276238
Por:ALBERIC-USER

RE: inaguración de la sede del pp alberic
Noticia del Levante:

Rus descarta perdonar a los ediles críticos del PP que le quitaron la alcaldía de Alberic. Enlace para quien quiera leerlo: https://ww.levante-emv.com/comarcas/2012/07/07/rus-descarta-perdonar-ediles-criticos-pp-le-quitaron-alcaldia-alberic/918803.html

Interesante sobre todo cuando dice: "Si nosotros quisiéramos la alcaldía la tendríamos mañana -comentó en alusión a un hipotético archivo de los expedientes- pero daríamos un mal ejemplo a la ciudadanía, hay que ser serio".

Estos políticos cambian de opinión como de calcetines,.. ahora no les interesa la Alcaldia de Alberic (ellos sabrán), pero a lo mejor mañana si. Más de uno estará temblando de miedo por si le quitan el sillón.
Puntos:
07-07-12 13:58 #10280042 -> 10279498
Por:46260

RE: inaguración de la sede del pp alberic
Esta mañana tras leer en las webs la prensa y por descontado el art. de Levante sobre la inaguración ayer de la sede del PP (el de Rus para aclararse, porque en Alberic hay varios PPs) me he puesto a ver el 1º encierro de S. Fermin/2012 para recordar mis viejos tiempos de "mozo" y casualidades de la mente se entremezclavan ambas situaciones, me explico.
Los que corrían de blanco y rojo eran los del PP, ya suponeis a empujones, desesperados por que no les cojan o resbalen, mirando para todos los lados, con la adrenalina saliendose del cuerpo, en fin situación al límite. La manada de toros de lidia y mansos se me asemejaba a Jueces, partidos de la oposición, afiliados al PP descontentos con sus dirigentes, la gente normal harta de de tanto inútil y chorizo que nos arruina. y por ultimo los pastores, los que van con una camisa verde y una vara larga, me parecía la legislación que o está recientemente en vigor o apuntito de salir (Ley de Transparencia, Ley de Estabilidad Presupuestaria, Ley de Racionalización y Sostenibilidad Local,....)
Alucinaciones veraniegas serán.
Si lo que trama el Gobierno de España es que algunos servicios de municipios de menos de 20.000 habitantes los gestione y centralice la Dipu y según los comentarios que el Excmo. Presidente de la misma y de Egevasa hace en ese art. sobre el PP gobernante vamos apañados en Alberic.
La frase de que "DEBEN DE ESTAR ACOGIDOS BAJO EL MANTO DE ALGUIEN" me deja pensativo, ?se referirá a mosen Cotino¿ con quien se entregaron en cuerpo y alma en hacerle un día agradable a cuenta de La Pepa con tiernas fotos con bebés, cambio de plaza en Av. Estación y un agapé de los mas selectos manjares y vinos.
Viva San Fermin.
Puntos:
07-07-12 18:16 #10280612 -> 10280042
Por:abcd3

RE: inaguración de la sede del pp alberic
Com imagine, molts dels què participem o entrem en este fòrum, bé per a escriure o bé per a llegir els post, tindrem coneixement per la premsa que membres del Partit Popular d'Alberic (el legal, el dels bons, no el que diuen que representen els que manen en el nostre poble) van inaugurar ahir la seua nova seu a Alberic, que per cert no se on està ubicada, amb l'assistència dels manaires populars a nivell provincial, cride's Alfonso Rus, a nivell comarcal, cride's Rafael Soler i imagine que assistirien també tots aquells que es desplacen com a borinots -moscones- (alcaldes, regidors, militants i simpatitzants del partit de pobles limítrofs a Alberic) quan el president de la Diputació s'acosta a algun poble de la Ribera a inaugurar quelcom o celebrar eixos esmorzars populars (mai millor dit) que reuneixen tanta gent. També van estar presents, per la fotografia que publica el periòdic, Sala i Salmerón (apaga i anem-nos), però on estaven Carratalá i els altres cinc?, si diuen que representen al PP, perquè no van assistir a l'acte de la inauguració de “la seua” seu?.
Moltes conclusions es poden traure de les manifestacions que el president provincial del PP i també de la Diputació realitzà al periòdic Levante-EMV. La primera d'elles és que no vol compartir partit amb els edils crítics (amb Carratalá i els altres cinc), “açò ja és gros”. La segona és que es van equivocar i no volen reconèixer-ho (Carratalá i els altres cinc), “açò ja és per collons”. La tercera és que els edils crítics (Carratalá i els altres cinc) estan suspesos de militància i no pertanyen al PP, “pren castanya”. La quarta és que està al costat de Sala al què li dóna el seu suport, “ñas coca, ho has entés?”. La quinta és que han trencat el partit a Alberic (Carratalá i els altres cinc) “més clar, aigua”. La sexta és que algú té fam de poder i que vol anar molt de pressa per a aconseguir els seus objectius, al tindre ansietat per arribar a la meta com més prompte millor (ací no va dir noms, però està molt clar que es va referir a Carratalá) “qui molt corre, prompte para”. La sèptima és que els edils crítics li importen un rave quan va assegurar que “no els dóna audiència” (a Carratalá i als altres cinc) “açò no és gros, és grossíssim”.
Si Rus és un polític a nivell de la Comunitat Valenciana que té un gran poder, d'esta declaració d'intencions es pot desprendre que Carratalá i els altres cinc no pinten “ni faba”, com diem els valencians, ni en la Mancomunitat, ni en la Diputació, ni en les Conselleries, ni en la Generalitat, ni en cap lloc.
Així que quan Carratalá i els altres cinc es dirigisquen a una d'estes institucions, bé a sol·licitar ajuda econòmica o un altre tipus d'ajuda o de col·laboració, em pareix que ho tenen cru i poden esperar asseguts que el que els van a donar serà … … ……, o bones raons i llargues, però ni un euro, ni res de res. Quan altres pobles estan rebent ajudes per a donar jornals, o per a reparar o acabar instal·lacions, nosaltres tenim un muntó de gent parada i sense aparences que puguen aconseguir un jornal, la Casa de la Música sense acabar, les seues obres parades i sense aparences que puguen tornar a començar, la Casa Jove a mig construir, les obres parades i sense aparences que puguen tornar a començar, la piscina coberta tancada i sense aparences d'obrir-la, la piscina descoberta per construir i sense aparences de que la vullguen construir, molts carrers i voreres de la població fetes un merder on ja resulta difícil circular i caminar, la Muntanyeta amb una falta total d'atenció, ………… i tantes i tantes coses que si tinguérem una bona relació amb les institucions, almenys ens arribaria quelcom en esta època tan difícil que estem patint.
Puntos:
07-07-12 20:03 #10280905 -> 10280612
Por:Marta L

RE: inaguración de la sede del pp alberic
Gracies Tomi, es fantàstica la teua opinio, ara resulta que tots els mals del nostre poble es pels edils critics, ara ja ni Carpi ni Faustino ni ningu, son responsables que la Casa de la Joventut duga més d'un any parada, que la casa de la música duga dos anys parada, que l'ajuntament dega quasi set millions d'euros, que tingam casi cent funcionaris, que tots els sectors industrials i urbanístics estiguen bloquejats, que s'hagen gastat mils i mils d'euros en els últims anys sense control, pues tens tota la raó la culpa es de Carratalà, Cervelló i la resta de concejals per els seus cinc o sis mesos de govern.
Crec que esteu molt equivocats, els pobles tenen dret a les ajudes mane qui mane, per llei, sino aço que es la república "bananera" i els amos els governants, es a dir aixó significa "qui si te balle el aigua me envíes ajudes" i si soc critic ni un duro. Va per favor que parleu com si estiquerem en els anys de la dictadura, que estem en el segle vintiu, i cadascú es lliure de expresarse i dir el que pensa. Aço dels partits polítics ja m'aborris, DEMOSTRA QUE SON TOTS UNS LLEPONS!! Crec que si Carratalà tinguera tanta presa no haguera actuat així, s'haguera fet el tonto. Ara no hi ha diners per a ningú, si les institucions no tenen ni per a pagar les seues nómines, cada poble se les te que ventilar, i no hi ha més. Mireu el cas, del "archipoderós" Rafael Soler, un poble de 4000 i pico habitants, i acaba de aprobar un pla d'ajust de més de 4,5 millions d'euros....en canvi Alberic apesar de estar tan mal, en 12.000 habitants, el seu pla d'ajust es de 2,5 millions, ¿¿Ui però Rafa Soler no se du tan bé en les institucions perqué li fa falta demanar prestecs al estat?? Parlar per parlar, tot enveja, no soc ni d'un partit ni d'altre, ni tan siquiera conec al Alcalde però sabeu que este govern me cau be, molt de anim, i ni cas a esta gentola. Estos xavals han demostrat collons. VISCA ALBERIC.
Puntos:
07-07-12 20:32 #10280966 -> 10280905
Por:abcd3

RE: inaguración de la sede del pp alberic
Per a expressar la seua opinió no cal insultar la gent.
Ni sóc ni em considere "gentola".
Puntos:
08-07-12 12:59 #10282038 -> 10280966
Por:armando bulla

RE: inaguración de la sede del pp alberic
Hola abcd3, estoy totalmente de acuerdo con MARTA L, (en lo que seas "gentola" no, por supuesto). Pero sí en que andas algo desinformado:

- Sobre expedientes de expulsión (momentáneamente paralizados) solo hay 3 de 6 concejales. Además el "cuenta chistes" de Rus dice que sospecha que estos tres están bajo un manto que les protege, seguro que sabe quien les protege y no tiene la valentía de decirlo. Igual es que tiene miedo de ese manto protector que seguro que estará por encima de él.

- Si analizas bien las palabras del Sr. Rus te darás cuenta que en el fondo le da igual que no esté Faustino de Alcalde. Porque posiblemente la apuesta para las próximas elecciones no es Sala, sino otro adoctrinado semi-forastero del Genovés llamado Albarracín.

- Es precisamente esto lo que más les ha dolido, y es que la gente tenga ideas propias, personalidad y no entre en el juego del servilismo a sus jefes. El que exista un alcalde del PP y concejales a los cuales no dominan, ni les pueden adoctrinar para que en los aspectos importantes haga lo que Rus y Soler mande, implica que han perdido cuota de poder y eso si que "jode". A estos políticos de "escalafón" como a muchos, les interesa tener alcaldes y concejales que les sean útiles y que se presten a sus necesidades políticas, interese o no al municipio en cuestión, (mira lo de EGEVASA que calladito lo tenian). A Rus, Soler, Albarracín, Sala y el resto de la comparsa, les da igual si la piscina funciona o no, si la casa de la música está o no por acabar, y menos todavía si se acabará o no. Con la Casa de la "Joventud" idem de lo mismo, los programas de actuación urbanística parados etc. Si han sido ellos cuando gobernaban los que mal gestionaron todas estas actuaciones. ?Como se atreven a decir - que pasa con la casa de la música- si saben positivamente que el presupuesto que aprobaron ellos mismos excedía en mucho el presupuesto inicial, y que además no iban a poder pagarlo?.

Pues como esto, el resto.

- Eso de que Rus no les da audiencia. ?Sabes si se la han pedido?.

- Que no van a dar subvenciones. Las mismas que al resto de municipios.

- Nadie va venir de fuera a solucionarnos los problemas. Si puede alguien de fuera venir a fastidiar en beneficio propio, estate seguro que lo hará. ?Crees que Soler va a venir a solucionar los problemas de Alberic?. Este si que se dedica a poner y quitar alcaldes o por lo menos a proponer o mejor a forzar. Y bajo qué criterio, pues el que más le interese a él y a su partido, que posiblemente que no sea el que más le interese al municipio afectado.

Y para no aburrir más:
si el único problema que tiene Alberic es si Rus dice o deja de decir sobre un hecho democrática y legalmente correcto (moción de censura a Sala), implica que la crisis a Alberic todavía no ha llegado. ?Porqué no vienen Rus y Soler a anunciar que van a posibilitar la creación de empresas, dar trabajo a los parados, subvencionar a los agricultores, para que el precio de sus productos sean competitivos, etc, etc?.

Porque aún teniendo poder y dinero, tienen los mismos problemas que tenemos aquí, y lo que más les interesa en conservar ese poder.

Saludos.
Puntos:
08-07-12 19:40 #10282712 -> 10282038
Por:abcd3

RE: inaguración de la sede del pp alberic
Hola “armanso bulla”
He pres la decisió de no contestar a “posts” en els que es falte el respecte o s'insulte a les persones. Açò és un fòrum per a debatre, on cada un pot expressar les seues opinions amb tota llibertat (dins del respecte) i totes, com no pot ser d'una altra manera, són igual de respectables. Celebre que vostè no em considere “gentola” i a vostè si que li vaig a contestar perquè la seua forma d'expressar-se i de dir les coses són molt educades i correctes.
Potser estiga desinformat, ho puc acceptar, em recolze principalment en el que diu la premsa, ja que no tinc un altre mitjà de tindre informació.
Mire, a mi el que em realment em preocupa és el meu poble. El que em corroïx per dins, entre altres coses, és que hi haja molts veïns nostres en situacions realment difícils i al límit i que no se'ls pot ajudar; que els alberiquenys hem segut el fes-me riure de tota Espanya –tots els dies en les portades de la premsa–; que altres poblacions més grans, iguals o més xicotetes que la nostra, encara que amb dificultat se'ls veu que poden anar tirant endavant en esta època tan difícil que estem travessant, i nosaltres no; que en moltes poblacions, encara que amb moltes dificultats se van acabat les obres que tenen en construcció, i nosaltres les tenim paralitzades i no es veuen aparences que es puguen reprendre); que, i per posar un exemple, l'Alcúdia, Carcaixent, Algemesí o Alzira, tinguen una piscina coberta i descoberta i nosaltres no. Estes coses i moltes altres són les que em preocupen del meu benvolgut poble. Pase d'Alberto Fabra, d'Alfonso Rus, de Rafael Soler, de Faustino Sala, de Toño Carratalá, de Javier Cervelló, d'Emilio Salmerón, de Miquel Pallarés, de Xaro Lázaro, etc. etc. Estos a mi no em representen. Pase de tots aquells que esgrimeixen una bandera abans d'unes eleccions per a ser escollits i quan són elegits per nosaltres “el poble sobirà” mostren el seu estendard verdader “ara que estic en la cadira del poder faré el que em vinga en gana”. Per a mi tots són iguals.
Potser no s'equivoque en això del “semi-forastero del Genovés llamado Albarracín”. Per al seu coneixement li diré que son pare (el del “semi-forastero del Genovés llamado Albarracín”) i tota la seua família han segut socialistes tota la vida (amb Felipe González, Joan Lerma, Rafael Blasco –un altre que tal balla–, etc,), inclús va arribar a anar en les llistes del PSOE local (va eixir elegit regidor) i després quan el “van veure vindre” els seus mateixos companys del PSOE no el van deixar presentar-se a altres eleccions, per la qual cosa es va haver de muntar un partit i presentar-se com a cap de llista –record que no va obtindre prou vots per a ser regidor (només va obtindre els de la seua família i el d'ell)–. Uns anys després, quan ja manava el PP, i perquè li van donar una plaça de conserge interí en un institut –al pare em referisc– es van fer tots del PP, a més, ells que tant van criticar al PP (abans "Alianza Popular"), a partir d'este moment, es van fer uns “fervents defensors”.
Tot el que em conta del PP, ho se des de fa temps. Són com un exèrcit súper disciplinat, tots a una votar, tots a una a defendre els seus ideals, encara que puguen estar equivocats. Als de l'esquerra els dóna el mateix anar a votar que no i per això els passa el que els passa. Però tots són un "rodillo" molt fort, els que estan dins no deixen entrar gent jove amb idees noves perquè els poden llevar el lloc (el seu jornal, el seu “estatus”, “el seu viure bé sense donar un pal a l'aigua”) i els aparten o els fan la vida impossible perquè s'avorrisquen i abandonen. Però açò no ocorre només en el PP, el mateix passa en el PSOE o en IU. En la cúpula directiva d'estos partits estan els mateixos ara que fa 30 anys.
No se si li han demanat audiència a Rus. Potser vostè si que ho sàpia. Tampoc m'importa massa, lo que m'importa és que arriben subvencions a Alberic i es donen jornals a la gent que ho està passant realment malament i no veig tan clar que ens donen les mateixes subvencions que a la resta de municipis.
“Ningú va a vindre de fora a solucionar-nos els problemes”, açò ho tinc molt clar i hem de ser nosaltres els que haurem de "apechugar". Per això, els que manen i l'oposició deurien fer un front comú "Tots junts per Alberic" i no anar com els de Beniparrell "cadascun pa ell", i intentar amb la seua unió afrontar els problemes que té el nostre benvolgut poble.
Salutacions.
Puntos:
08-07-12 21:55 #10282943 -> 10282038
Por:armando bulla

RE: inaguración de la sede del pp alberic
Estimado abcd3, estoy totalmente de acuerdo con Vd., pero también le puedo decir que no se puede generalizar y no todos los políticos y concejales son gente servil y doctrinada, o que vayan a servirse y no a servir. Le puedo asegurar que el Ayto. de Alberic hay concejales que no son políticos, y son gente totalmente integra. Se lo digo porque les conozco de siempre e intentarán hacer aquello que les dicte sus conciencias con el solo interés de servir al pueblo.
Saludos
Puntos:
09-07-12 11:24 #10283916 -> 10282038
Por:abcd3

RE: inaguración de la sede del pp alberic
Estimat “armando bulla”:
D'acord amb vostè que no es pot generalitzar, he ficat a tots en la mateixa cistella, i possiblement m'he equivocat, ja que conec gent (pocs però bons, fins que no em demostren el contrari) que estan dins de la política i que són completament íntegres. Crec que vostè haurà pogut deduir del meu anterior “post” a quin tipus de persones em referia.
El diccionari diu sobre el que és la política el següent: “conjunt d'activitats teòriques i pràctiques referents a les relacions entre els ciutadans d'una mateixa col·lectivitat o entre de diferents col·lectivitats. Manera d'actuar, de conduir un assumpte. Habilitat en el tracte amb les persones”. Al meu entendre tots som un poc polítics des del moment que discrepem o tenim opinions diferents sobre un mateix tema, ja que quan es comença la discussió (per descomptat de forma correcta i educada), cada un defén la seua postura amb uns arguments que són completament diferents dels que l'altra part esgrimeix. A partir d'ací comença una cosa tan important com és la democràcia.
Espere que la gent que estan ara en el govern local i que volen fer allò que els dicte les seues consciències amb l'únic interés de servir al poble, facen el que hagen de fer per a traure al nostre benvolgut poble dels problemas que'l afectan.
Salutacions.
Puntos:
09-07-12 00:28 #10283295 -> 10276238
Por:luky0102

RE: inaguración de la sede del pp alberic
Muchas gracias, .... ya es hora que los alberiquenses y los afiliados del PP sepamos donde tenemos la sede. Que nadie tache de foraneo al sacerdote que bendijo la misma ... porque desconoce la situacion existente del clero en esta poblacion ... pues es es vecino y con domicilio en Alberic.

La asistencia a la inaguraciond de la sede ha sido masiva en comparacion a la asistencia a la inaguracion de la calle de las Cortes....

Y por cierto el Sr. Carratala no fue ni invitado ni reconocido por el PP. El pueblo ya puede tener claro quien es del PP.... y quien dice que es del PP....
Puntos:
09-07-12 10:09 #10283715 -> 10283295
Por:46260

RE: inaguración de la sede del pp alberic
Me parece muy bien que cada partido tenga su sede, por cierto al que corresponda, que quiten el letrero del partido de casa Dalmau, para no confundir.
Si alguien sabe el horario en que esta nueva sede está abierta, ¿me lo podía indicar¿
El sacerdote que actuó en la inaguración, D.Miguel Bou, tiene casa en Alberic, pero aunque lo frecuenta vive en Valencia. Por cierto actualmente y de forma desinteresada está dando cursillos de pintura y canto.
Los titulares de las 2 Parroquias estaban ausentes, por cursillos o vacaciones, ademas de estar atareados haciendo las maletas para sus nuevos destinos. Próximamente se incorporará D. Guillermo Carrasco, procedente de la Parroquia de Albalat dels Sorells, 1 para las 2 así ya no habrá polémicas.
Puntos:
09-07-12 11:43 #10283972 -> 10283715
Por:abcd3

RE: inaguración de la sede del pp alberic
Hola 46260
Està matí casualment he passat pel carrer Mare de Déu dels Desemparats i he vist la nova seu del PP (desconeixia el seu lloc d'ubicació) i a la porta hi ha un rètol, que crec recordar que posa que fins a novembre l'horari d'atenció al public serà de dilluns a divendres de 19 a 21 hores.
No sabia que els sacerdots de les dos parròquies que tenim a Alberic anaren a canviar de destí. No sóc molt d'anar a missa, més aïna puc dir que no vaig a missa per a res, però a veure si amb la marxa d'estos dos sacerdots s'acaba el cisma que ells havien provocat a la nostra població.
Puntos:
09-07-12 12:26 #10284102 -> 10283715
Por:luky0102

RE: inaguración de la sede del pp alberic
Bon dia.... l'horari de la seu fins a setembre, que s'inicie tot de nou, és els dijous de 19 a 21 hores.Desprès en setembre s'ampliara l'horari. La seu esta disponible per a lo que qualsevol ciutadà necessite.
Salutacions
Puntos:
09-07-12 19:19 #10293639 -> 10284102
Por:46260

RE: inaguración de la sede del pp alberic
Muchas gracias por la información, abcd 3 y luky 0102
Puntos:
10-07-12 01:00 #10294893 -> 10293639
Por:Marta L

RE: inaguración de la sede del pp alberic
Que fort, com canta que sou tots els mateixos, doneu risa, sabeu que vos dic, que visca Alberic, aquell poble que he somiat moltes vegades i que estic segur que ningu de la majoria de vosaltres no sentiu, lo unic que vullgueu es intentar colocar-vos per a treure, jo lo unic que me done conter que a la majoria del govern actual no li falta estar ahí, es un detall important, a la resta ni ho se.. Per cert qui vullga PP, per a ell, sou tots iguals, quant manava el Psoe tots loquets en el Psoe a treure, ara mana el PP i tots loquets del PP, veritat ALBARRACINS? que ací ens coneguem tots. Tan de PP, tan de PP, si ara Faustino, Pallares ,Salmeron i Lazaro van sempre de la maneta, que s'han fet tots del PP, o que collons passa en este poble. Si els unics que fan lo normal son els que manen, s'han juntat els del PP de tota la vida d'alberic. Si que estava a tope, la seu del PP, de gent forastera, de tots els "xupopteros" que van alrededor de Rus i companyia, o no ho saben, perque he vist les fotos i del poble poquet, i dels poquets, sin comentarios la representaciò, amagueu-vos les carteres. Silvino,Blaiet,Vicent Llorca, Vicenta Lledó,Eduardo Sala Sempere (cuidao que este ha enganyat a mig poble i pareix que no te prou) Vitorino ALbentosa, el gran exregidor Rafa Ferrer, Viva el nou PP, un PP revitalizat i que ens dona ilusio, per a fotre a correr, que quadrilla, lo de este poble no ho entenc. I encara culpen de tot al nou alcalde, me dona hasta pena este xaval. Jo de moment continue anant el diumenges a comprar els diumenges a comprar a Pepita la Gel que es lo millor de la stmana.
Puntos:
10-07-12 09:58 #10295317 -> 10294893
Por:46260

RE: inaguración de la sede del pp alberic
El PP en todos lados tiene problemas y mas aun cuando teniendo responsabilidad de gobierno, que en esta situación se notan aún mas.Si nos quedamos solo en esta Comunidad, lo de tener una docena de diputados en las Cortes imputados es para llorar. Las guerras internas en Valencia son también lamentables, Rus tiene pendiente el próximo fin de semana congreso provincial y la movida entre él, Fabra, Castellanos, Cotino, etc están en su apogeo. Todo es cuestión de sillones y lo que hay detrás de esto, sueldos y prevendas varias tanto para los cabecillas como para toda la corte que viven de ello.
En el PP y como no, en el resto de partidos hay dos grupos claramente diferenciados, los que viven del partido y de los puestos que este facilita y los que no. En el primer grupo están todos los que tienen algún cargo, con nómina claro, estos como en la mili, se cuadran ante el General,Capitán, Sargento y "a sus ordenes", si quieren seguir con el cargo/nómina disciplina.
Hay una frase apócrifa del año 139 a.c. tras el asesinato de Viriato, por algunos de sus correligionarios pagados por Roma, cuando fueron a por la recompensa les contestaron "ROMA NO PAGA TRAIDORES" y seguidamente pasaron a mejor vida. Un traidor nunca es de fiar. Y en el PP de Alberic, esta despreciable especie se desarrolla con gran éxito.
Que se creen algunos, que el asunto de la moción de censura no les pasará factura, que se vayan buscando empleo, pues los planes a largo plazo (próximas elecciones) ya se están desarrollando y sin ellos claro.
Esto son las servidumbres de los cargos, los que no los tenemos ni pensamos en ello, asistimos a algún Pleno (el próximo jueves a las 20 h. hay uno) y sacamos nuestras conclusiones.
Puntos:
10-07-12 18:11 #10296859 -> 10295317
Por:bezino1

RE: inaguración de la sede del pp alberic
PP=PSOE o sea, me apunto a aquel en el que más posibilidades tenga de trepar para poder sacar tajada.
A ver, expliqueme alguien de manera clara y PRACTICA las diferencias IDEOLOGICAS entre el PP1, el PP2, el PSOE el CV o el PAQMAPHMCPM (partido al que me apunto porque hay menos competencia pa mandar)
Quitate tu, que me pongo yo, mi cuñao, mi amigo, mi primo....
Desde que comenzó la crisis en 2007 hay una empresa en la que no han parado de contratar...... LA ADMINISTRACION !!! 300000 más que en 2007.
Rus era el jefe de personal de la ETT PP Valencia, pero parece que alguien quiere ese puesto pa algun cuñaó. En la ETT del Psoe Valencia llevan varios años peleandose por el puesto.
Puntos:
10-07-12 22:29 #10297924 -> 10295317
Por:ALBERIC-USER

RE: inaguración de la sede del pp alberic
tanta discusion no sirve para nada.son todos iguales.bueno menos alguno bueno q habra por ahi.estos politicos nos llevarán a la ruina
Puntos:
11-07-12 11:24 #10299160 -> 10295317
Por:abcd3

RE: inaguración de la sede del pp alberic
Hola bon dia
Han escoltat Rajoy este matí en el discurs que ha realitzat en el congrés dels Diputats?, entre altres coses ha dit que pujarà l'IVA del 18% al 21%, a partir del sext mes abaixaran les prestacions per desocupació que reben els parats, s'eliminarà la segona paga extra dels funcionaris, el sou dels alcaldes abaixarà un 20%, i també ha dit quelcom més però que no he acabat de comprendre.
Però d'abaixar-se els sous els polítics –els del congrés, els del senat, els presidents de les comunitats autònomes, els consellers de les comunitats autònomes, els presidents de les diputacions de les comunitats autònomes, els diputats de les diputacions de les comunitats autònomes, etc. etc. etc.–, de llevar-se les pagues vitalícies que reben –com les que reben per haver segut ministres o per haver segut presidents del govern, o per haver segut consellers, o per haver segut presidents d'alguna comunitat autònoma, etc. etc. etc–, de viatjar en primera o amb avió privat, de "fartaes", de .... en definitiva d'apretar-se el cinturó els polítics, d'això no ha dit absolutament res. De que els banquers que s'han portat la pasta de les seues empreses bancàries, i que no ho van a tornar, tampoc ha dit res de res.
A este pas en este país hi haurà dos tipus de societats: Primera, els rics de bressol que viuen sense donar un pal a l'aigua; els que s'han fet rics robant a la gent treballadora; i els polítics, tots estos viuran com a reis. I, Segona, els pobres desgraciats treballadors que depenem d'un sou, siga d'alguna empresa privada o siga de l'administració pública o local; els que depenem del treball del nostre xicotet negoci; els que depenem del nostre treball manual; els que depenem de prestacions per desocupació o els que ja no tenim ni les prestacions per desocupació, tots estos acabarem vivint i menjant amb el que podem. De continuar així, en Nadal el menú que menjarem serà quelcom paregut a este: pa amb oli i sal o oli i sal amb pa. Almenys algun tindran quelcom per a menjar, però i els que no tenim res?
Senyors polítics, en este país o ens apretem el cinturó tots o acabarem malament, molt malament..... Açò no és una amenaça és una realitat. Sense bromes, ho dic de forma molt seriosa
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
EngaÑo electoral Por: No Registrado 07-11-15 16:12
No Registrado
6
La Joya de la Corona Por: Alberiqueny 12-07-15 14:56
No Registrado
4
Eleccions Municipals 2015 Por: No Registrado 02-06-15 18:10
Alberiqueny
255
viva les campanes Por: No Registrado 05-03-12 09:14
bezino1
4
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com