Foro- Ciudad.com

Alberic - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alberic
24-02-13 15:46 #11093989
Por:ya está bè

comunicat dels gats negres
Hola atots i totes, hui è revut un correu , que m'ha deixat molt intrigát,pareix sér que els GATS NEGRES han decidit agafar cartes en l'asupte i fér púbilc un comunicat , ( no se perque me lan enviat amí) així que no en pregunteu el perque. diu lo seguent:
EN vista de que s'au donat comter que estem per así , ens em vist obligats a fér pública la rao que ens a portat a deixar-mos vore, la nostra intenció era pasar desapercevuts per-ho vist com s'estan desenrrollant les coses ens em reunit el Gabinet Central de la Unitat , dels que formem part 17 menbres i per 10 vots a favor , 5 en contra i dos abstencions s'aprová lo seguent:
Formém part d'una comunitat de gats negres , procedents del planeta terra- 2,situat en la Via Andreia,nové cuadrant, vector 5, Galaxia de Nob,el nostre planeta esta en evolució, terra. aigua,aire.Elements basics primordials. Composició primaria ferro, el nostre planeta es bisolar,la forma de vida esta formá majoritariament per gats negres , evolucionats i en fase d'expanció, la fauna i florá es dessigual i en periode de desarrollo. Fa ja alguns anys que coneguerem de la existencia de vida en este planeta i decidirem estudiar-lo per en un futur establir comunicació i colaborar mutuament en la reserca d'una relació enriquedora en la cual ens puguerem veneficiar tots, per-ho em observat el comportament del sers humans en general i ens em endut una decepcío molt gran, al vore la clase politica que governa , així que ens em propost ajudar al ser huma ( ciudata d'apeu). poc a poc anirem desvelant el nostre pla per a fér més justa la vida de tots , en un ambient aon tots siguen tratats per higual i que estigua mes repartida la riquea i tots puguen viure en pau , armonia i en benestar per higual.
Seguirem fent altres cominicats per fer pública la nostra estrateicía per a conseguíro .

firmát : GATS NEGRES.

Puntos:
28-02-13 17:40 #11104735 -> 11093989
Por:No Registrado
RE: comunicat dels gats negres
XE tu, pos jo no m´ho crec, el que crec es que heu vingut a invadirnos i sotmetre, i ja de paso segur que es "cepilleu" a totes les nostres gates blanques, marrons, grises....
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
organització dels col·legis electorals i comportaments fora de lloc Por: jo sol 25-05-15 17:44
Llaurador
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com