Foro- Ciudad.com

Alberic - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alberic
17-05-12 20:08 #10070262
Por:No Registrado
Sobre l’últim e indignant ple
Vaig estar present en l'últim ple i la veritat que va haver-hi moments en què em vaig sentir indignat, però que molt indignat, fins al punt d'arribar a estar cabrejat. Està clar que l'alcalde és el mandatari principal o el que més mana en l'Ajuntament. En un ple l'alcalde fa i desfà al seu capritx, la normativa liu permeteix, però cal ser més democràtic senyor Carratalá!!!. Quan li interessa talla al regidor que està parlant i no li permet ni el deixa acabar. L'edil Carratalá comença a assemblar-se a Morcillo (q.e.p.d) i a Carpi, que quan no els interessava el tema que estaven tractant en el ple, perquè els estaven cantant les quaranta, ho tallaven sense cap vergonya ni impunitat i li llevaven la paraula al regidor que estava en eixe moment fent ús de la mateixa.
A este pas Carratalá en no a molt de temps segur que els superarà. Com ja tinc una edat, cre jo que respectable parle des de l'experiència: pensava jo que quan va acabar Morcillo el seu impresentable pas per l'Ajuntament el que entrara quasi era impossible que el superarà a fer malament les coses. Doncs bé, va arribar Carpi (que també va tindre un pas compulsiu, complicat, immoral, i impresentable –sabem tots que tenia el seu “despatx” al Bar Musical, on despatxava amb els funcionaris–) i en sis mesos va deixar a Morcillo a l'altura del betum i el va fer bo, mira que era difícil però el va superar. Quan van tirar a l'impresentable Carpi va entrar el també impresentable Sala, (DON Faustino fins eixe moment, i quan va acabar com a alcalde no se sabia si era Don Faustino o si era una persona sense dignitat, sense personalitat, sense caràcter, sense collons, sense … res, i damunt molt mentider). Però Sala fent “gala de res” perquè no va fer res durant el seu període com a màxim responsable de l'Ajuntament, només va saber dir que mentides i més mentides, va fer bo a Carpi, mira que era difícil però el va superar. Manava més Carpi des del Musical que Sala des del despatx de l'alcalde d'Alberic (que no del seu despatx). Doncs bé pel camí que va Carratalá segur que superarà els seus antecessors en no molt de temps.
No té sort la nostra població amb els alcaldes que li han tocat, només se salva Álvarez. Ni Morcillo, ni Carpi, ni Sala, van arribar a l'Ajuntament per a treballar per Alberic, només van ser alcaldes per a aprofitar-se i servir-se del càrrec per al seu propi benefici, però uns amb més “encert” que altres.
Puntos:
17-05-12 23:38 #10071438 -> 10070262
Por:Marta L

RE: Sobre l’últim e indignant ple
Jo tambe vaig estar al pleno, i crec que no anarem al mateix. Vinc assistint als plenos desde els anys 90, he sigut colaboradora del Alberic Informa i me considere lo suficient objetiva per a reconeixer que feia falta un poc de "cordura" i ordre en el nostre "parlament" local, i en certa manera m'agrada que el nou alcalde intente frenar esta obsesió de convertir les sesions plenaries en discusions de mercat. En els seus primers plenos com a alcalde ho vaig tirar en falta i poc a poc va millorant en este aspecte. He estat revisant el ROM de Alberic, i per lo que veig estàn perfectament regulades les intervencions al pleno i actualment se están superant ampliament el temps. Per tant, me pareix que no es just que jutjem i apleguem a acusar de despota a este nou Alcalde per moderar els plenos quan es una de les seues funcions. Darrere de estes acusacions veig interessos de altre tipus,o me equivoque?
Puntos:
18-05-12 00:40 #10071731 -> 10071438
Por:cami_delaverita

RE: Sobre l’últim e indignant ple
Aplaudeixc les teues paraules Marta L. Sembla ser que alguns veïns del poble estan disposats a criticar a tot aquell que se li pose a tir, i per qualsevol cosa que li vinga en gana. He arribat a llegir com a alguns els sembla mal que les autoritats vagen de tratge! (serà possible). Ja soles falta que es posen amb el color de la camisa.
Per sort, no és el sentir de la majoria de persones que ací vivim, doncs jo estic percibint que la gent estava farta de la situació d'ingovernabilitat que hi havia als darrers 2 anys, i que ara tenen esperances en el treball que ara està fent l'equip de govern. A tots ens agradaria que les coses s'apanyaren de hui per a demà, però això hem d'entendre que això és impossible. Des de que el nou equip de govern va entrar fins a dia de hui, les coses semblen tindre un altre aire, ple de responsabilitat, i de "cordura" com diu Marta, amb ganes de millorar les coses, i amb ganes de que la gent torne a confiar amb el treball de les nostres autoritats. La tasca és dura, i no és gens fàcil, però el camí ja ha començat.
Puntos:
18-05-12 14:01 #10073102 -> 10071731
Por:O 3

RE: Sobre l
Hay libertad de palabra y de expresión y las personas pueden y tienen el derecho de criticar lo que les venga en gana, siempre y cuando no insulten a nadie, otra cosa es que a tí (camí_dela verita)no te parezca bien.
¿Cómo sabes tú que no es el sentir de la mayoría?, pues si que eres tú listo. Yo estoy en un sitio en el que también percibo lo que la gente piensa y está mitad contra mitad.
Estoy de acuerdo contigo en que las autoridades tienen un camino complicado, difícil y duro y hay que dejarlos trabajar y apoyarlos, si queremos un Alberic próspero. Sus aciertos serán nuestros aciertos y sus errores serán nuestros errores.
Saludos.
Puntos:
18-05-12 13:50 #10073062 -> 10071438
Por:O 3

RE: Sobre l
Yo estuve también en el pleno, y pienso que los que no estuvisteis fuisteis vosotros. Para mi hubo de todo un poco. A los dos se os nota que teneis intereses de otros tipos. Uno por exceso y el otro por defecto.
Saludos.
Puntos:
18-05-12 18:36 #10074159 -> 10073062
Por:Cami Paira

RE: Sobre l'últim e indignant ple
Tens raó O 3, ni Marta L. ni l'altra persona no degueren d'haver anat al ple i als dos se'ls nota que tenen interessos creats en una o en altra part. Se'ls veu el "rabo".
Té raó la que diu ser antiga col·laboradora de l'Alberic Informa, quan comenta que el ROM dóna amplis poders a l'alcalde perquè dirigisca i controle el ple i que este no es convertisca en un mercat ambulant. Recorde que el ROM es va aprovar al seu dia per tots els components del ple de l'Ajuntament. Però estos poders no li donen dret de pernada a l'alcade per a aplicar allò de l'època de Franco que diu: "mane, ordene i faig saber". El ROM li dóna a l'alcalde autoritat per a poder aplicar-lo, doncs bé que'l aplique i que cada un parle el temps (rellotge en mà) que li permeta el ROM, ni un minut més, però tots, d'esta manera farà el ple més amé i no tan avorrit, ja que les coses, quan es comencen a parlar i els regidors a fer demagògia, es repetixen milers de vegades. Pense que tant els que formen l'equip de govern com els que formen l'oposició tenen dret a expressar-se i que no s'els deixe sense paraula. És veritat que a vegades, tants uns com altres diuen tonteries.
La persona que escriu "sobre l'últim e indignant ple", al meu entendre, en cap moment acusa el nou alcalde de dèspota, ho diu ben clar: "a este pas Carratalá en no a molt de temps segur que els superará", açò no és acusar senyora col·laboradora de l'Alberic Informa, és fer una suposició, que és diferent.
La veritat és que al nou alcalde cal donar-li un poc més de temps, perquè s'acabe d'ensenyar.
Cami_dela verita estàs molt equivocat, la gent té dret a expressar-se i a criticar el que crega convenient. Igual que tu dius el que penses i t'expresses dient: "que hi ha veïns que estan disposats a criticar tot allò que se li pose a tir", l'altra part pot dir i expressar el que creguen i pensen.
La veritat és que tot el món té esperances en el treball que està fent ara l'actual equip de govern (... de tindre algo ara amb Carratalá, a no tindre res, perquè amb Sala no teníem res) però la gent també pensa que és el que van fer quan també estaven en l'equip de govern el cap visible del qual era Sala.
Puntos:
18-05-12 21:56 #10074991 -> 10074159
Por:bezino1

RE: Sobre l
Pos jo no vaig estar, pero sols m'agradaria que no hi haguera res de que parlar, a no ser de lo molt que han estalviat, de lo competents que s'han tornat els treballadors municipals, de que la policia fa treball de policia, que els que agranen ho deixen tot net, que despres de estalviar tant, han decidit baixar la basura, els vados , el IBI y declarar persones no grates a tots els que participaren en els premis ALberic 2000, puaggggg !!!!!
Puntos:
19-05-12 10:16 #10076115 -> 10074991
Por:Cami Paira

RE: Sobre l'últim e indignant ple
Xe...., bezino'l, tens tota la raó. Estic completament amb tu. Tant de bo els polítics tingueren altres temes per a parlar però sobretot els que dius tu.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Sobre corrupcion y contratos de agua Por: No Registrado 08-08-15 23:40
No Registrado
3
Sobre les eleccions del 25 de maig i les próximes Por: Il Doctor 18-06-14 13:36
No Registrado
12
Sobre el Teatre Liceu i la porta d'emergència. Por: No Registrado 04-06-12 19:27
No Registrado
2
Suspense y/o intriga sobre el Plan de Viabilidad Por: 46260 15-05-12 21:54
46260
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com