Foro- Ciudad.com

Alberic - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alberic
21-05-14 09:44 #12052033
Por:Il Doctor

Sobre les eleccions del 25 de maig i les próximes
Per al Govern: Mariano Rajoy i els seus ministres si s'entrenaren serien els números un en la competició de la incompetència. Quants parats hi ha a Espanya?, són quasi SIS MILIONS DE PERSONES. Doncs bé, per a triar les persones que deuen estar meses electorals (president i dues vocals), no s'haguera pogut triar entre les persones que estan en la desocupació, i si hi ha algun euro que guanyar que l’hagueren guanyat aquells que no ingressen diners a casa o tenen una pensió de merda. Són 80 0 90 euros, no ho sé, però val més això que un puntelló en el cul, ¿o no?.
Per a l'Ajuntament: de nou algú ha demostrat la seua incompetència i la seua inutilitat. ¿Com és possible que en els baixos de la Casa de la Cultura hagen posat una altra vegada tres meses electors?, ¿Què no saben que a votar van persones majors o amb cadires de rodes, que els és impossible baixar escalons?, ¿Què d'altres anys no se n'han adonat que açò és un problema?, ¿S'està incitant que la gent major no vaja a votar?, ¿Què no hi ha altres llocs?. Jo crec que si, exemples: entrada de la Casa de la Cultura una mesa. Antic Ajuntament, una altra mesa. Col•legi El Convent: la tercera mesa. Es pot entrar a peu pla i sense molèsties. Problema solucionat. A qui corresponga, cal pensar i meditar les coses. Per que u siga funcionari o polític no s'ha de creure que ho sap tot. Encara s'està a temps de rectificar, i rectificar és de savis.
Puntos:
23-05-14 05:32 #12054661 -> 12052033
Por:46260

RE: Sobre les eleccions del 25 de maig i les próximes
Sobre la dificultad de acceso a las Mesas de la Casa de la Cultura, tienes toda la razón, no se como se las arreglan los Presidentes de estas Mesas cuando va una persona con silla de ruedas o andador, deberán de subir la urna a la entrada, en la Resi que está muy próxima por el callejón hay al menos 15 personas que tienen que ir con silla de ruedas. Otra demostración de incompetencia de nuestros "queridos" gobernantes locales.
Yo voy a ir a votar porque el Presi del PP de Valencia, el Sr. RUS me ha acojonado, "me dará una paliza si no voto a Cañete", este socarrat si que es un fenomeno.
Puntos:
23-05-14 15:37 #12055251 -> 12052033
Por:Muñeco diabolico

RE: Sobre les eleccions del 25 de maig i les próximes
Hola Doctor:
Me parece muy bien tu aportación sobre el tema de las personas que deberían estar en las mesas electorales. Sería una forma de paliar, aunque sea de una forma muy esporádica, la grave crisis que padecemos y que el Sr. Rajoy dice que estamos ya saliendo de ella. Digo yo, que el Sr. presidente observará esto en el barrio por donde viva él, ya que en Alberic y demás pueblos cercanos y similares de salir de la crisis nada de nada, cada vez estamos PEOR.
En lo que respecta al tema del Colegio Electoral en la Casa de la Cultura, espero, ya que también usted se ha dado cuenta y al parecer el encargado del asunto, sea quien sea, no esta a la altura de las circunstancias, que SUBSANEN el problema y todas las personas, independientemente de si presentan algún tipo de minusvalía o incapacidad, no tengan problemas para ejercer el DERECHO A VOTO.
Puntos:
23-05-14 18:19 #12055440 -> 12055251
Por:No Registrado
RE: Sobre les eleccions del 25 de maig i les próximes
Enhorabona a tots els que esteu participant en esta conversació. Ja tenia ganes de vore participar la gent de forma constructiva. Tots esteu manejant molta raó. Lo de la Casa de la Cultura es de juzgat de guardia. El problema no es de ara, ja portem algunes eleccions en eixe problema, i ací mane que mane, se continua sent igual de incompetents i de burros, ningu soluciona el problema. ¿Qué sentarse en la poltrona a més de creures u l’amo del món es torna cego? Pareix que deixes coses només es donem conter els que anem a posar la papeleta en la urna.
Ja voreu com para les proximes eleccions, las locals i les autonomiques, a celebrar en mayo del any que be, continuarem amb la mateixa cansoneta
Puntos:
23-05-14 19:20 #12055511 -> 12055440
Por:No Registrado
RE: Sobre les eleccions del 25 de maig i les próximes
A mi tambe me pareis de risa, i que tots els anys tornen a repetir i hui precisament he vist al alcalde i li he dit exactament el mateix, i ell ma dit que opinaba igual i que li pareisia una vergonya que votaren en la casa de la cultura i que ha demanat a la junta de eleccions o algo aixina el cambi para les properes eleccions.
Puntos:
23-05-14 21:03 #12055632 -> 12055511
Por:46260

RE: Sobre les eleccions del 25 de maig i les próximes
Les recomendaría le dieran un vistazo a la Ley Organica 5/85 del régimen electoral general, que regula todo el proceso electoral. Sobre el asunto de la ubicación de las Mesas Electorales, lo podrán ver en el art. 23 y siguientes. Ahí se indica que después de cada convocatoria electoral, sea del tipo que sea, la Oficina del Censo Electoral tiene que publicar muy rápidamente una serie de documentos, entre ellos la ubicación de estas Mesas y previamente a ello se lo comunica a cada Ayuntamiento por si tienen alguna alegación al respecto.
Por ello nuestra 1ª Autoridad Local si hubiera tenido interés en cambiar por inadecuado acceso a personas discapacitadas las Mesas que están en la Casa de la Cultura lo hubiera podido hacer y que no venga con historias.
Puntos:
25-05-14 17:41 #12057315 -> 12052033
Por:No Registrado
RE: Sobre les eleccions del 25 de maig i les próximes
El senyor alcalde ha dit que per a les properes eleccions, tractara de resoldre el problema. Les crítiques, si són constructives, poden resultar útils. I com que rectificar és de savis, a veure si arriba la seua més prompte que tard.
Puntos:
25-05-14 17:45 #12057320 -> 12057315
Por:No Registrado
RE: Sobre les eleccions del 25 de maig i les próximes
Quan he dit "i com que rectificar és de savis, a veure si arriba la seua..", volia dir "Sr. Doctor, i com que rectificar és de savis, ...".
Per a que quede clar a qui em referia.
Puntos:
26-05-14 10:16 #12066138 -> 12057320
Por:Il Doctor

RE: Sobre les eleccions del 25 de maig i les próximes
Sr. No Registrat 12057315 i 12057320, imagine que és la mateixa persona. Si el senyor alcalde ha dit que per a les pròximes eleccions solucionarà el problema de la Casa de la Cultura, em pareix molt bé, ell com a primera autoritat TÉ L’OBLIGACIÓ DE RESOLDRE AQUEST PROBLEMA I ALTRES. El meu primer i únic post en aquesta conversació va ser de caràcter constructiu, aquesta va ser almenys la meua intenció.
Pareix que vostè em coneix molt a mi però jo no tinc ni idea de qui puga ser vostè, tampoc és que m’importe massa, encara que fa la impressió que jo si que li importe a vostè. No acabe d’entendre els seus dos post. Supose que es dirigeix a mi, però no acabe de comprendre en quin sentit ni per quin motiu; si hi ha quelcom en què he de rectificar diga-m’ho vostè, i si ho tinc de fer no tinc cap inconvenient a reconèixer-ho i fer-ho (més prompte que tard) ací o on faça falta. Per ara, l’única cosa que sé és que tinc la consciència molt tranquil•la, no com altres...
Puntos:
26-05-14 10:32 #12066159 -> 12066138
Por:No Registrado
RE: Sobre les eleccions del 25 de maig i les próximes
En Alberic han habut més de 30 comissis que se han celebrat utilizat la casa de la cultura com a lloc de votació, sino me equivoque estes son les primeres que està este alcalde. al mennys crec que mereis una oportunitat de buscar una solució, es que a este home nnomés fem que maxacarlo.
Puntos:
26-05-14 15:21 #12066774 -> 12066138
Por:No Registrado
RE: Sobre les eleccions del 25 de maig i les próximes
Senyor Doctor, no vull fer cap polèmica en vosté, simplement, com ha dit el comentari aquest d'ací dalt meu, estes són les primeres eleccions d'este alcalde, i ell mateix ha pogut vore que hi ha un problema a la Mesa Electoral de la Casa de la Cultura, així que ha dit que tractarà de sol·lucionar-ho (jo crec que ho farà, pues pense que se preocupa i acomplix allò que diu). Podrà caure millor, o pitjor, però jo pense que sí que complix. I bé, li explique perquè m'he referit a vosté, i no és que tinga cap mania persecutòria ni res per l'estil, simplement, vosté és qui ha encetat aquesta conversa, i com supose que sabrà, pues la gent que ho llig (que no són molts, per cert) pues podran contestar-li.. dic jo.
Li explique la frase de rectificar, vosté ha dit: "A qui corresponga, cal pensar i meditar les coses. Per que u siga funcionari o polític no s'ha de creure que ho sap tot. Encara s'està a temps de rectificar, i rectificar és de savis." Té raó quan diu que al principi la crítica era constructiva, però, aquesta frase ja no m'ha paregut tant, igual a vosté sí, i no li resulta impertinent "perque u siga politic no s'ha de creure que ho sap tot".. però a mi, ja li dic que sí, i ho és. Enunciat que està de sobra.
Bé Doctor, queda aclarit que no tinc cap enquina sobre vosté, és més, sovint llig els seus comentaris i m'agraden, però, no hi ha ningú perfecte, està clar. Ni vosté, ni el senyor alcalde tampoc. Per això hem d'aprendre, i de les crítiques, se n'apren, si s'agafen en bon ànim.
Salutacions cordials.
Puntos:
26-05-14 22:30 #12067676 -> 12066774
Por:Il Doctor

RE: Sobre les eleccions del 25 de maig i les próximes
Sr. No Registrat 12057315, 12057320 i ara també 12066774.
Anem per parts, jo tampoc vull entrar en cap tipus de polèmica amb vostè. Vostè dóna la seua opinió i jo done la meua, les dos són igual de respectables. El de dalt de vostè i vostè, diuen que són les primeres eleccions que afronta el Sr. Carratalá com a alcalde, totalment conforme amb les seues afirmacions; i que “ell mateix ha pogut veure el problema en la Mesa Electoral de la Casa de la Cultura i que tractarà de solucionar-ho”, ací ja no puc estar tan d'acord amb vostès, pel fet que ell en les anteriors eleccions ja es va presentar com a número 2 del PP, i en més d'una ocasió, el dia de les votacions, segur que visitaria la Casa de la Cultura i veuria amb els seus propis ulls el problema, perquè este problema ho veu fins a un cec. No creu vostè que ell en el temps que porta d'alcalde, no haurà entrat més d'una vegada en la Casa de la Cultura i haurà vist les escales que porten al saló d'exposicions? (un altre tema per a iniciar una nova conversació, ¿per a quan un ascensor en la Casa de la Cultura?) L'alcalde em pot caure millor o pitjor, però estic segur que ell no és tonto i s'haurà donat compte del problema fa temps ja. Però a més, que és a on jo vull anar a parar, ¿no hi han tècnics en l'Ajuntament que porten molts eleccions a les seues esquenes i que haurien d'haver informat l'alcalde d'esta anomalia?, jo pense que si, a més en el meu primer escrit, done solucions d'on podrien haver anat a les taules, i no sóc tècnic de l'Ajuntament. Respecte la seua opinió de que “l'alcalde pot caure millor o pitjor”, però açò no sols li passa al Sr. Carratalá, li ha passat al Sr. Sala, al Sr. Carpi, al Sr. Morcillo i ... ja no em recorde d'altres.
Em quede més tranquil sabent que no tinga vostè mania persecutòria a la meua persona. També estic d'acord amb vostè en que no són moltes persona les que lligen i participen en este fòrum, és una llàstima però és així, pense que la gent hauria de participar més, ja que de la crítica constructiva, com vostè bé diu es pot aprendre. Per descomptat jo sé perfectament que el que escriu en este foro està exposat que li contesten les persones, i que estes podran estar d'acord o no amb les idees de la persona que inicia una conversació, açò ho tinc més que assumit. Sent que la meua frase “per què u siga polític o funcionari, no s'ha de creure que ho sap tot” li resulte impertinent. Al meu parer, i ho dic a nivell general, hi ha molta gent que quan s'assenta en la poltrona, es creu que ja ho sap tot, que sap parlar com ningú i que pot donar lliçons de tot, i això li passa a la majoria de polítics, tant a nivell local, comunitari, nacional i europeu, açò és així i continuarà sent mentre el món siga món. Ho senc si no li agrada, però és la meua opinió. Se que ningú és perfecte, jo mateix m'equivoque un innumerable número de vegades al dia, i el dia que no m'equivoque serà mal senyal, per a mi, clar.
Salutacions cordials.
Puntos:
18-06-14 13:36 #12106494 -> 12067676
Por:No Registrado
RE: Sobre les eleccions del 25 de maig i les próximes
Parece que Sólo nos acordamos del lamentable estado de la casa de la cultura en elecciones.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Sobre corrupcion y contratos de agua Por: No Registrado 08-08-15 23:40
No Registrado
3
Eleccions Municipals 2015 Por: No Registrado 02-06-15 18:10
Alberiqueny
255
Vaga General d'Educació 9 de maig Por: Del Barri 12-05-13 11:40
No Registrado
4
Sobre el Teatre Liceu i la porta d'emergència. Por: No Registrado 04-06-12 19:27
No Registrado
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com