Foro- Ciudad.com

Alberic - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alberic
30-05-12 13:53 #10121912
Por:No Registrado
Sobre el Teatre Liceu i la porta d'emergència.
El dissabte passat dia 26 de maig vaig estar al Teatre Liceu per a veure l'obra musical “Los Miserables”, que representaven un grup de joves de la nostra població dirigits meravellosament per les seues dos directores. Jo vaig veure, fa temps, aquestà obra a Madrid i em va agradar molt, per la qual cosa tenia motius per a comparar. Vaig arribar a la conclusió aquests joves havien treballat molt i bé, i el resultat em va paréixer fantàstic. Molt bé per tots els que van fer possible aquest meravellós espectacle.
Però com en tot, sempre hi ha un però, i una cosa em va mantindre en suspens tota la representació. Abans de començar i buscant un seient en la part posterior de la platea del teatre per a poder veure-ho tot amb minuciositat, vaig passar per davant de la porta d'emergència i se'm va rebolicar l'estómac a l'observar que esta estava tancada amb una cadena i una barra, m'imagine perquè no entrara ningú des de fora, açó haguera impedit l'eixida de les persones en cas d'una emergència.
Urgentment vaig buscar el conserge del teatre per a manifestar-li la meua preocupació i perquè procedira a llevar la cadena i la barra i no vaig trobar cap persona responsable. Com és possible que en un edifici municipal que va acollir aquella nit a unes 500 persones, no haguera cap conserge?. Si la porta està espatlada, que l'arreglen, però en el cas que no hagueren pogut arreglar-la que hagueren posat una persona de vigilància.
Vaig veure l'obra esglaiat i desitjant que no ocorreguera res, perquè en cas contrari no se'l que haguera passat .
Si el teatre no està en condicions que'l condicionen o que no l´òbriguen, no seria el primer edifici municipal que es tanca per distintes anomalies, com és el cas de la piscina coberta.
Amics, no se el que vosaltres podeu opinar d'açò, a mi em pareix una barbaritat.
Espere que tot se solucione prompte.
Salutacions
Puntos:
02-06-12 17:39 #10133407 -> 10121912
Por:Cami Paira

RE: Sobre el Teatre Liceu i la porta d'emergència
A l'igual que tu, jo també vaig estar al Teatre Liceu i em va paréixer increïble la representació d'estos conveïns nostres.
A l'igual que tu, jo també vaig veure l'única porta d'emergència del teatre tancada rígidament amb cadenes i amb una barra que impedia poder obrir-la. La sensació que vaig tindre durant tota la representació no va ser bona, ja que no vaig estar tranquil.
També sóc de l'opinió que si el teatre no està en condicions, que'l arreglen o que'l tanquen, ja que a més dels joves de la representació teatral hi ha altres associacions que'l usen com són la Banda de Música, les falles, Minusal, etc. I totes elles reuneixen molta gent. Tindre la porta tancada és un perill.
Autoritats locals: posen-se les piles, prenguen cartes en l'assumpte i solucionen el problema, que pense jo que no serà costós.
Puntos:
04-06-12 19:27 #10142170 -> 10133407
Por:No Registrado
RE: Sobre el Teatre Liceu i la porta d
Igual no ven las noticias (seguro que solo salvame y gran marrano), decenas de casos con cientos de muertos en lugares publicos por catastrofes con puertas de emergencia cerradas.
Tampoco sabran que la mayoria de responsables acabó en la carcel.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Sobre corrupcion y contratos de agua Por: No Registrado 08-08-15 23:40
No Registrado
3
organització dels col·legis electorals i comportaments fora de lloc Por: jo sol 25-05-15 17:44
Llaurador
1
Sobre el libro de fiestas de San Juan y San Pedro Por: No Registrado 29-06-13 19:31
No Registrado
0
Sobre l’últim e indignant ple Por: No Registrado 19-05-12 10:16
Cami Paira
7
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com