Foro- Ciudad.com

Polinyà de Xúquer - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Polinyà de Xúquer
30-08-07 18:42 #487111
Por:No Registrado
TEMA IMPORTANT: rumanesos a Polinyà
Com a habitant de Polinyà, suponc que com tots vosaltres, s'haureu adonat de la situació tan injusta que estem pasant la majoria dels habitants sobretot els que ho hem de suportar dia a dia pel fet de viure prop de la zona "afectada". El que m'extranya és que un tema com aquest que em pareix molt rellevant ningú l'haja tractat encara ací... no sé si serà per l'edat dels que participen o perquè no se'ls ha ocorregut però suponc que a tots els interessarà parlar del tema lliurement i expressant la seua opinió sempre i quan no es falte.
Bé,no es tracta de racisme, de fet, jo no em considere una persona racista però tot té un límit i açò ja és insuportable.

Començaré per l'insalubritat i condicions pèssimes de la casa on estan i dels que viuen allí. Passes per davant i fa molta pudor, fa poc vaig sentir dir que de les cases de la carretera eixien "cucaraches" i més durant la temporada que no estaven fa poc, els majors tiren "gapos" a la carretera davant de la gent com si estigueren al camp al igual que es sonen sense mocador i tiren els mocs a la vorera.

Pel que fa als adolescents, no hi ha xica que pase i no es queden mirant-la de dalt a baix (això no importaria ja que pràticament la majoria de xics ho fan) si no fós per la mirada en la que ho fan que no sabria ni com definir-la però alguns adjectius serien intimidadora, malèvola i possessiva. En cas de passar xiquetes de 12 o més menors, s'atreveixen inclus a dir-los coses però en rumanés (no siga cosa que els entenguen i a saber que diuen...)

Un altre tema és el de la basura, quan la gent està a sa casa en hores de descans o més a poqueta nit, ells van i l'escarben, tampoc hi hauria inconvenient si ho deixaren tal i com estava però, per a variar, ho desastren tot i la tiren pel carrer.

Un altre tema és el dels contenidors de la roba, en el qual xiquets que a saber l'edat que tenen, acompanyats d'adults o ves tu a saber, entren dins per a furtar-la i més d'una vegada els policies els hanhagut de treure...així i tot no han aprés i continuen fent-ho (deuria de passar una degracia però seguirien igual, al meu parer)

L'altre tema és el dels cotxes, jo no voldria jutjar mal però per a les condicions que viuen etc. posseeixen cotxes que ni jo em puc permitir. Alguna cosa rara deu haver ahi... A banda, està la música. Que igual, una vesprada d'estiu te la opsen a les tres i ja no fa falta que ningú descanse, per no parlar dels crits i rises a les 12 de la nit molestant i burlant-se del veinat i dones majors que han hagut de caregar amb la culpa de viure enfront o al costat.

També és sabut, dels xicotets robatoris als comerços i tendetes de Polinyà. Alguns han hagut de prendre mesures de vigilància o protegir-se els negocis amb diversos sistemes de seguretat gastant-se suponc que un dineral en això com a conseqüència d'uns maleants que ni viuen ni deixen viure i que si no fós per ells, els comerços i els seus propietaris no haurien prés eixes decisions tan dràstiques que mirant-ho d'una forma o altra els perjudiquen..

Per no parlar de que la zona habitada per ells pareix el rabal d'algemesí de la brutícia i malea que hi ha.

Per últim i deixant-me de segur moltes coses està l'ultima del "cerdo" que és com l'anomenem entre alguns coneguts: la alicatà al cable d'alta tensió que li havés pogut provocar la mort a eixe (que per al cas estava fent una cosa totalment il·legal i negligent i per tant no m'havés importat molt) i la d'una persona major que estenia al terrat de la casa del costat. A més i no sols això, provocà que moltes de les cases de la fase es quedaren sense llum i...d'altra banda, sense els electrodomèstics i aparells electrònics que en eixe moment estaven conectats a un interruptor. Qui tenia pòlissa, aquest li ha canviat els electrod. per uns altres amb el mateix valor o un poc menys i s'han hagut de costejar personalment ells alguns danys que el segur no cobria i, qui no en tenia, imagineu-se el dany que hauran causat.

Vosaltres voleu continuar vivint en aquesta situació?? JO NO, no vull que aquestos es fagen amos del meu poble, ens hem de moure!!!!!!!

Puntos:
30-08-07 18:55 #487125 -> 487111
Por:No Registrado
RE: TEMA IMPORTANT: rumanesos a Polinyà
Per cert i disculpeu per tornar a ser jo però m'he oblidat de dir que la persona que tallà el cable seguiex tan campante i passetjan-se pel poble com si res hagués passat quan es sap d sobra que a sigut ell qui ho va fer a banda de que, hi han testics presencials de l'actuació negligent i quan en altres situacions, havés sigut un veí del poble o com si fos de Benifaió, ja estaria a Picassent o qui sap on complint condena...també rectifique que no és just que persones inocents com son les que han patit la pèrdua de patrimoni degut a la tallada hagen de pagar danys que el segur no els ha cobert quan ells no haurien d'haver sigut sinó aquell que ho ha fet. I sinó té res per a pagar-ho que venguen els cotxes o el que siga d'eixa mafia però això no s'hauria de quedar així. Res més.
Puntos:
30-08-07 22:28 #487338 -> 487125
Por:No Registrado
RE: TEMA IMPORTANT: rumanesos a Polinyà
Crec que tens molta pero que molta rao.Fa uns anys Polinyà no era així i es podia viure millor. Actualment, hi han cada vegada mes rumanesos vivint asi, i al final nosaltres ja no podrem viure. Cada volta hi han mes actes bandalics. Llorando o muy triste. Com molt be has dit abans, hi ha gent que li ha tocat la desgracia de viure prop d'ells, i no te el perque de aguantar-los. Jo, puc asegurar que ho he vist en els meus ulls, que a la porta de on viuen els rumanesos hi ha una plaga de cucaraxes entrant i eixint per els alcanterillats. Exclamar També fa una olor insoportable que no es pot resistir.

NECESITEM FER ALGUNA COSA!!! Diabolico NO DEIXEM QUE POLINYÀ ES CONVERTIXGA EN RUMANIA!! Riendote Guiñar un ojo
Puntos:
31-08-07 00:03 #487452 -> 487338
Por:No Registrado
RE: TEMA IMPORTANT: rumanesos a Polinyà
cases més velles han hagut en Polinyà i sense habitar i han estat molt de temps sense pasar res ni veure eixir cap bixo per alli i en estes que sí que viuen, que ens donen salut per aguantar el dia que entren a eixa casa el que hauran de vore...si digueres que han vingut ací i s'han esforçat per entendre la nostra cultura, tradicions o involucrar-se amb el poble i han donat practicament la vida per guanyar-se el pà de cada dia treballant dur per poder mantenir la seua família i tidre una caseta xicoteta però on es pot viure al igual que molts immigrants suramericans o inclús rumanesos (però dels bons i no gitanos roïns com els altres) han fet i estan demostrant tenir un gran valor i fortalessa al igual que estan mostrant interés per ser uns habitants més del poble..jo els aceptaria, i crec que el poble també perquè ho estem demostrant amb els nous habitants que s'han integrat però aço se'n passa moltíssim. ja no es pot aguantar esta situació i portem ja més d'un any així i si nosaltres no vivim per allí i ja estem més que farts no em puc imaginar els d'eixa contornada com poden estar. damunt es posen denúncies o pel carrer mateix sents queixes però si no ens moguem tots ací la solució no la podem tenir nosaltres o, almenys no podem fer força perquè ens escolten.
Puntos:
03-09-07 02:00 #489954 -> 487111
Por:No Registrado
RE: TEMA IMPORTANT: rumanesos a Polinyà
Un poc de serietat,"jo no soc racista" eixa es la mes gran de totes les mentides que per ací es diuen. El romanesos per damunt de tot el que comenteu són persones de carn i òssos com tots nosaltres, senten pateixen etc... Si, tenen molt poca consideració en algunes coses, són bastant gorrinos etc.. però podriem intentar posar-nos a la seua pell (i no vull disculpar-los del tot pq al contrari que vosaltres soc veí d'ells i els patisc en totes les seues conseqüències), t'en vas del teu país per a treballar i poder menjar (com molts polinyaners al seu moment), entres en una societat que ja d'entrada t'es completament hostil, has de viure amuntegat en una casa pq cap persona vol llogarte una vivenda, quedes exposat als abusos indecents de les mafies de treballadors (450 euros de lloguer per una casa com la de carrer Sant Antoni que vinga deu i ho veja fins al punt de cobrar-te una part del jornal per donar-te feïna.
Hauriem de plantejar-nos si es posible integrar-los a la nostra societat, pq sinò, per a desfer-nos d'ells sempre estem a hora.
Per últim:
1) La porta de ma casa segueix igual de neta com tota la vida, i ni es el bronx ni el rabal ni cap altra gilipollà.
2)Veïns insiportables i que facen molt de soroll tots n'hem tingut en la vida i no feia falta que hi hagués romanesos.
3) El mes important de tot es que totes les ultimes grans gamberrades ocorregudes a polinyà (a escepció del tall de llum) han sigut fetes per quadrilles d'adolescents de poble, però clar això si es un tema tabú pq el meu fill per supost no fa mai res malt fet, es un sant etc.... Vaig a recordar algunes sols: L'incendi al poliesportiu, totes les rinyes al polifesta, el trencament dels paellers de la zona del riu, la destroça d'instal·lacions municipals etc...
Per últim sols dir que la meua intenció no es ofendre a cap persona, jo sols vull que reflexionem sobre les coses amb la sang freda, busquem solucions etc.. Per supossat les opinions de qualsevol persona son del tot lliures(sols faltava).
Puntos:
03-09-07 20:38 #490822 -> 489954
Por:No Registrado
RE: TEMA IMPORTANT: rumanesos a Polinyà
Esta molt clar que la porta de ta casa i la borera de defront de ta casa esta igual de neta que tota la vida, pero no hem digues a mi que la borera on viuen totes aquestes persones esta bruta... Per altra el que crec que has intentat dir es que tots som iguals i de mes... i esta clar que tots som persones, pero... veritat que tots els xiquets van a escola? Ells no. En canvi els mestres amenasen de que si no vas a classe la policia te busca... No fa falta que busque tant a la gent que no va a classe, ja que ells no van i ho sap tot el poble... I si este comentari te pareix d'una persona racista... pues ho senc molt... si tu ho dius soc racista.
Puntos:
04-09-07 18:28 #491770 -> 490822
Por:No Registrado
RE: TEMA IMPORTANT: rumanesos a Polinyà
Doncs jo no diria que les voreres dels altres estan netes. Veritat que la porta de ta casa no l'han embrutada de oli cremat?? i no sols la meua sinó la de més veïns meus. A que tampoc han tocat al timbre de ta casa una semana seguida varies vegades al dia i després han amollat?? (que jo ho he visgut) i tampoc has hagut de patir les conseqüencies de la tallada del cable? per no contar que m'ha arribat a orelles una altra cosa que no puc contar per qüestió de confidencialitat però que si ho contara podria callar més d'una boca.doncs jo sí que estic patint això, així que no és racisme sinó qüestió d'educació i modals perquè si tots ferem com ells pareixeria el bronx,´com tu dius. I tampoc estaria bé que jo me'n anara a Mallorca i començara a fer el que ells estan fent ací perquè els veïns, blanca, negra o verda de pell, dona igual cóm fora, farien el que ací estan intentant fer sense èxit. A aquestes persones se li ha donat tota la llibertat del món (al igual que s'ha fet al poble amb tots els immigrants que han vingut fins ara) perquè es puguéssin integrar a la nostra societat sense posar cap tipus d'impediment ni obstacles per impedir-los-ho, al contrari, se'ls estan donant massa oporunitats perquè canvien de comportament i no ho estan fent...no se en que et bases per dir que no se'ls integra quan més d'un ja hauria rebut asistenta social per no portar als xiquets a escola i ja hauria estat denunciat per totes les negligencies i riscos que estan causant. DEsprés, si volguessen treballar encara que fos il·legalment a campets o coses així, ho farien perque altres vegades s'ha fet, i aquestos ni ho proven. I sí, jo tampoc sóc racista però es veu que sobre ser veí d'ells no estas patint les conseqüencies dels seus comportaments ja que sinó em pareix a mí que no parlaries de la mateixa forma.
Lo de cremar basureres etc. està clar que són mals comportaments i que sí, a poLInyà hi ha xiquillos molt re mal educats i que també es mereixen moltes coses, però no em compares eixe tipus d'actes bandàlics amb tot el que està pasant a causa d'açò perquè és incompatiblement incomparable
Puntos:
04-09-07 18:34 #491784 -> 491770
Por:No Registrado
RE: TEMA IMPORTANT: rumanesos a Polinyà
A més, les persones que avui en dia són racistes no tenen cap problema en dir-ho perquè són gent que es senten orgulloses del seu pensament i que tenen la seua raça com un deu i per res del món es rebaixarien a dir que no són racistes quan, repetisc, estan orgullosos de tindre eixe "sentiment" (com és per a ells el ser racista) així que no jutges sense saber res cert perquè no sé què guanyes en el foro (que ningú sap qui eres) en dir que no eres racista quan et dona igual dir que sí que ho eres si eres de veritat. Jo et puc asegurar que no ho sóc però com bé s'ha dit, pensa el que vullgues, al fi i al cap no visc de tu.
Puntos:
04-09-07 20:05 #491915 -> 491784
Por:No Registrado
RE: TEMA IMPORTANT: rumanesos a Polinyà
ehhh!!!!!
Puntos:
04-09-07 20:08 #491916 -> 491770
Por:No Registrado
RE: TEMA IMPORTANT: rumanesos a Polinyà
A veure, jo no dic que no facen coses mal (i moltes), jo no dic que se'ls ha de deixar fer el que els done la gana. L'únic que intente es serenar un poc els ànims.
Puntos:
05-10-07 00:09 #522992 -> 489954
Por:No Registrado
RE: TEMA IMPORTANT: rumanesos a Polinyà
La veritat es que hi ha comentaris de gent, que hem pareixen forts i que crec que en cap moment s'ha d'aplegar a les mans.
Esta clar que els romanesos no soc l'unic problema a polinyà.El cas es que aquesta gent, realment vol integrar-se??? Ells volen estar aci visquent com ho fan alli i aixó tampoc es.Les costums de cadasqu estan clares, pero tu creus que realment aquesta gent es respectuosa amb el demes? no creus que s'han fet de mal voler?.El respecte es algo que en aquesta vida t'has de guanyar, sent un poc civic amb els demes.
i tot aco he de dir que si hi ha gent de Polinya que fa coses mal, pues que ho pague també, pero TOTS igual, i el que está mal ho está aci, alla i mes cap alla.
Puntos:
04-09-07 20:09 #491920 -> 487111
Por:No Registrado
RE: TEMA IMPORTANT: rumanesos a Polinyà
Una cosa m'agradaria dir, si conversem de temes no és per a ofendre a cap persona. Aleshores crec que hi ha evidentment respostes desmesurades.
Puntos:
05-09-07 18:51 #493005 -> 491920
Por:No Registrado
RE: TEMA IMPORTANT: rumanesos a Polinyà
Com per exemple? jo no en vec cap desmesurada, cadascú està defenent la seua posició
Puntos:
06-09-07 01:05 #493621 -> 493005
Por:No Registrado
RE: TEMA IMPORTANT: rumanesos a Polinyà
Pense que el problema d'aquesta gent es que no tenen res a perdre.
Jo hem pregunte que pasaria si nosaltres ferem tot aixó al seu pais?
Mireu per a mi el problema es que aquesta gent va al seu rotllo i nosaltres els donem igual, (no hem referisc a tots els romanesos en general,ya que hi ha gent que ha vingut al poble i fan vida normal treballant, pero aquestos en concret, a que es dediquen?)Son poc respetuosos amb els demes perque estan xarrant en estiu a les dos de la matinada dies de treballar, i que algu es diga algo, en situacio normal, qualsevol de nosaltres aguantariem aço del nostre veinat? segur que el diriem alguna cosa.
Sincerament pense que al problema se li ha de donar solucio des de dalt.Si al tio que va tallar la llum li ho haguerem fet pagar ven pagat, (amb la llei en la ma clar que si) vories com un altra volta s'ho pensaria.Quantes perdues de diners ha tingut eixa zona? Botigues tancades que ha tingut que fer horari especial, bars que no han donat servei, caixers que no funcionen, menjar estropeat a les neveres, aparatos electrics que s'han cremat.
Jo no visc a eixa zona, i la veritat es que vos tinc pietat.
Espere que pel bé de tots, o canvie la actitut d'aquesta gent, o no se com queddem??
Puntos:
11-09-07 17:25 #498940 -> 493621
Por:No Registrado
RE: TEMA IMPORTANT: rumanesos a Polinyà
ESTOOOOOO....JO VISC A POLINYA DES DE FA MÉS TEMPS QUE VOSALTRES ....I TOTA LA VIDA HA PASSAT COSES ESTRANYES AMB GENT QUE HA VINGUT I DESPRES HA MARXAT...PERO PEL QUE ESTIC LLEGINT...ES VEU QUE JO NO VISC A POLINYA, DONCS MOLTES DE'EIXES COSES QUE DIGUEU JO NO LES VEIG...I SI TANT HO VEGUEU VOSALTRES...COLLONS, QUÉ FEU QUE NO ACTUEU D'UN ALTRA MANERA....? TAMBÉ HI HA GENT DE POLINYA QUE ACTUA IGUAL QUE EIXA GENT I NINGÚ DIU RES...I TOTS SABEU MOLT BÉ QUI SON I QUE FAN...SI VOLEU FAIG UN REPÁS: NITS DE BOGERIA AL CEMENTERI-ERMITA; CARRERES DE NIT AMB MOTO I SENSE LES LLUMS ENGEDADES; BOTELLONS AL CAMP DE FUTBOL; BOTELLONS A LA PISCINA EN PRIMAVERA, ESTIU, TARDOR I HIVERN; ENTRADA A LLOCS PROHIBITS PER A FER "MAL" SENSE CAP SENTIT; CREMADES DE TORRADORES AL RIU; PINTADETES TONTES PER LES PARETS DEL POBLE; ...I NO SE QUANTES MÉS...I TOT AIXÓ HO FA GENT DE POLINYA...NO SERIA MILLOR QUEPRENGUEREM PART AMB EIXA GENT QUE SÍ SÓN DEL POBLE I FAN VERGONYA QUE HO SIGUEN...?
Puntos:
03-10-07 15:36 #521192 -> 498940
Por:No Registrado
RE: TEMA IMPORTANT: rumanesos a Polinyà
Buenas a tots i totes. Mireu j soc un jove dasi polinya i tic 16 anys no vaig a revelar la meua identitat açi pero vuic dir asi clarament que la gent de polinya ja estem mes pero mes que farts dels rumanos gitanos.Es lo que deia un altre usuari abans, si vingueren açi treballaren, no es clavaren en ningu , no feren actes bandalics, no es quedaren mirant a tots els que pasen pos diriem...benvinguts a polinya¡¡¡Pero es que venen açi i ningu els diu res i furten per les cases i en comerços ( ara despues comentare 1 cosa ) se queden mirant a tot,per la nit sapoyen en les portes de les cases disimulant per a voe si estan obertes i entrar a furtar, obrin els contenedors i heu furguen tot i hue escampen tot per terra, intenten obrir cotxes, i una llarga llarga etcetera...i ara em pregunte yo, si en una casa ne viuen 100 i la mare ningun d tots treballa ni fa res, de que collons trauen ixos cotxes que tenen que en tenen mes de uno, com paguen lalquiler, com menjen...esta clar que darrer de esta plaga de rumanos nia algun tipus de mafia de prostitucio,drogues o algo per lestil.Ara vaig acontar algo que mafecta a mi personalment.Resulta que en festes de polinya aquest agost pasat estavem yo i els meus amics en el poli,en els banquets de fora,abans danar a la polifesta i derrepent me vec a tres rumanos de la meua edat mes o menys (16,17 o 18 anys) ixint de per darrer de ma casa que venien dalli, inmediatament em vaig omplir de rabia i yo i un amic correguerem darrere dell perque mos fgien i agafarem a un i li pegarem pero ben pegat i ben cascat...a que no sabeu que desde ixe dia quan mos veuen a mi i al meu amic agachen el cap i no diun res i ni sarrimen a ma casa,en aquest comentari vuic dir que per a intimidar a estos rumanos tenim que gastar "mano dura" si nos acabaran fense en polinya i furtant i fent mes coses males de les que ya fan, feume cas igual com a mi j no em miren ni fan res si vos diuen algo els insulteu o amanaceu o pegueu i voreu com ja no vos fan res, enserio.A i una cosa vuic dir asi davant de tots QUE NO SOC RACISTA,PERO GENS, jo en linstitu tinc amics negres i en especial un dells es intim meu, tame tinc amics lituanos pero es que els rumanos gitanos son uns imbecils i lladres, pero no confudiu els rumanos ( persones amables i de fiar) en rumanos gitanos ( els desgrasiats que fan polinya una desgrasia). Tambe laltre dia el policia sanper vingue a pegarmos el puro a mosatros i altres quadrilles perque algu en una pedra li trenca el cristals a la casa dels rumanos de per la casota i jo li vaig dir - tanquil san per yo manterare de qiu ha sigur pero no pa dirteu a tu,sino per a donarli la enhorobona i les grasies,perque aixina es com sansenyen)bueno yo ya e dit el que tenia que dir i feume cas enserio,si nos cada volta els rumanos aniran a mes i se faran en mosatros i en el poble. TOTS ELS POLINYANEROS JUNT EN LA LLUITA CONTRA ELS RUMANOS¡¡¡¡FORA RUMANOS GITANOS¡¡¡¡VIVA POLINYAAAA
Puntos:
15-10-07 19:00 #531858 -> 521192
Por:No Registrado
RE: TEMA IMPORTANT: rumanesos a Polinyà
He alucinat en tot el que he llegit así el problema no son sols els rumanos, así el problema es la falta d'organització per part de les autoritats majors, me dona igual del color que tienguen. Som europeus i per tant es cosmopolites que abans, no oblideu que rumania es europa i polinya es europa
Puntos:
18-11-07 23:03 #568317 -> 498940
Por:No Registrado
RE: TEMA IMPORTANT: rumanesos a Polinyà
va perfavor que tu també as sigut jove!que tu també hauras anat de botelló i auras fet carreres amb moto!i no defengues tant als rumanos que el dia que te la peguen per raere te callaras la boca!a i jo no se el que es pijor ser jove i disfrutar la vida amb aixo que tu as dit (menys en algunes coses) o fer mal perque no tenen atra cosa que fer! perque primer no treballen segon traten de fotre als altras com per exemple tallant el cable de la llum o furtant en els supermercats i tercera i no ultima perque si em fique a dir no acabaré van faltant al respete a la gent i com no tenen altra cosa que fer es posen a seguir a la jovenalla del poble i mes xiques o dic perque jo soc una xica jove i a mi i la les meues amigues en ho fan tots els dies!algun dia passara una desgracia i ja no es podra fer res,l'ajuntamen no fa ni una merda!
Puntos:
19-11-07 19:15 #569187 -> 487111
Por:No Registrado
RE: TEMA IMPORTANT: rumanesos a Polinyà
HOLA HE LLEGIT TOT EL QUE HAS POSAT I HEM PAREIX CORRECTE,YO NO SOC DE POLINYA SOC DEL POBLE DEL COSTAT,DE RIOLA,I ASI PASA EL MATEIX,PERO ENCAMVT DE SER RUMANOS SON BULGARS,QUE DE FET EL MEU NOVI ES TAMBE BULGAR,PERO RES AVORE AMB ESTOS,AUNQUE SON AMICS(DIT SOBRE ELS PENSAMENTS QUE TE,QUE SON DIFERENTS A ELLS).PUES ESTA GENT FA EL MATEIX,TIREN LA BASURA A L'HORA QUE VOLEN,TIREN COSES QUE EN VES DE TIRAR-HO AL ECOPARK,HEU FAN AL CONTENIDOR,DEIXEN BRUTISIA QUANT ES NETETEN ELS COTXES,EN POQUES PARAULES ES FAN ELS AMOS I LA VERITAT ES QUE ME SENC UN POC INDIGNA.PER AIXO TE DIC QUE HI HA GENT QUE BE A TREBALLAR PERO ALTRA BE A FER MOLT DE MAL.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Avis important: l'aigua esta entrant bruta Por: Polinyanero2010 18-03-11 17:56
que vos donen
3
crisis del sistema Por: comquedarem 28-05-10 02:25
No Registrado
13
RENOVACION Y MEJORA DEL SISTEMA DE ILUMINACION EN EL CAMPO DE FUTBOL DE POLINYA DE XUQUER Por: Foro-Ciudad.com 02-03-10 05:25
Foro-Ciudad.com
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com