Foro- Ciudad.com

Llaurí - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Llaurí
16-06-07 11:20 #426106
Por:SOBEK

SENTIT COMÚ, RARA AVIS
He estat llegint un rato i me quedat bocabadat. La gent despotrica i despotrica, sense importarli la trascendència de les barbaritats que puga dir i sense pararse a pensar que, tal vegada, no tinguen la informació suficient com per a formarse una rao. He estat molts anys sense explicar-me com es podien muntar eixos circs a l'ajuntament i com unes persones adultes els hen podia anar la pinza d'aquella manera.
Pot ser, les coses que he llegit ací m'hagen servit per a entendre-ho un poquet. No sé si estos circs puguen ser un mal que s'haja escampat ja per tot el poble. O que eixe mal haja estat sempre i que mostre els seus sintomes només algunes vegadas. Com es diu vulgarment: ara n'hi ha "pasi".
Vull aclarar que no soc votant del bloc perque les meues idees, en molts aspectes, son diferents. Dit això, afegir que dins d'aquest foro m'han paregut les persones mes sensates i educades i, vist lo vist, m'alegraría que tot el que estan lluitant (per una causa justa, legal i moralment sana, no hi ha que oblidar-ho), servira per a que conseguiren tan ansiat concejal. M'agradaria comprobar si refrendarien les seues paraules en fets. Açó últim es lo primer que s'ha de demanar a un polític.
Per acabar vull donar un missatge de esperanza:
Feu-me cas quan vos dic que açò te que anar a millor, sempre que nosaltres vullgam que així siga. No tirem la culpa a un altre i comencem per cadascú de nosaltres. Eixa es la millor manera de salvar Llaurí.

SOBEK (DEU COCODRIL DEL NILO)
Puntos:
17-06-07 22:29 #427167 -> 426106
Por:RichardT

RE: SENTIT COMÚ, RARA AVIS
Efectivament, el sentí comú és el menys comú de tots els sentits.
No puc estar més d'acord amb tot el teu missatge.
I m'alegra especialment que especifiques que no eres votant del Bloc, així queden descartades les motivacions sectaries (que, per altra banda son les que han mogut el 99,9% dels missatges del foro).

Encantat de llegir opinions constructives. Aço si que es un rara avis.

Salutacions
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
como han dejado el campo de futbol Por: No Registrado 06-11-13 19:33
No Registrado
25
Este es mi ombligo. Por: elllontru 13-01-13 12:12
elllontru
0
CAS DE REPETIR VOTACIONS, PER QUÉ NOMÉS UNA TAULA? Por: SOBEK 20-12-12 19:39
elllontru
2
¿Timadores? Por: elllontru 16-12-12 02:41
elllontru
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com