Foro- Ciudad.com

la Font d'En Carròs - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > la Font d'En Carròs
04-03-09 18:01 #1886844
Por:No Registrado
ha hon esta la escola nova?
jo pense que gaspar no te ke fer la escola nova .Crec ke eu dia pa wañar les eleccions.Ke penseu?



raul
Puntos:
04-03-09 18:09 #1886912 -> 1886844
Por:No Registrado
RE: ha hon esta la escola nova?
si tens rao
Puntos:
04-03-09 23:26 #1889282 -> 1886912
Por:No Registrado
RE: ha hon esta la escola nova?
Jo crec que molt de parlar i poc de fer. Ara que al poble governa el PP i a la Generalitat tambe, en les "influencies" que diu Gaspar que te i les escoles per fer " por los siglos de los siglos".
Puntos:
05-03-09 09:20 #1890094 -> 1889282
Por:Pereelfonter

RE: ha hon esta la escola nova?
amen
Puntos:
31-03-09 18:51 #2021728 -> 1886844
Por:No Registrado
RE: ha hon esta la escola nova?
Equivocats esteu. L'escola tindrem. Ja s'ha aprovat per Conselleria de Territori. Via oberta. En el Pla Camps, l'ajuntament destinarà 592.000 € per fer la urbanització dels carrers de l'escola.
Gaspar sí farà l'escola nova!
Puntos:
31-03-09 19:26 #2021971 -> 2021728
Por:No Registrado
RE: ha hon esta la escola nova?
si no pasa res pa finals de este any i principis del any que ve ya sa escomensaran les excavacions i replantegar la superficie per a ubicar l'escola
Puntos:
01-04-09 10:13 #2025167 -> 2021971
Por:Pereelfonter

RE: ha hon esta la escola nova?
És cert ara l'escola està més aprop. S'ha aprovat en la Conselleria, i els diners per delimitar el solar també estan. Sembla que l'Ajuntament perfi acabara la seua faena. Vorem si la conselleria complix i la construix. Gaspar no, ell si a finals d'any dona els terrenos ja no tindrà ninguna culpa si no la fan. Diabolico
Puntos:
01-04-09 19:06 #2028108 -> 2025167
Por:No Registrado
RE: ha hon esta la escola nova?
Ara l`escola més aprop? 2 anys de govern del PP en la Font. PP en la Font i PP en la Generalitat, i PSD, de dretes recalcitrant ajudant tot el que pot. Gaspar retocant tots el projectes i endarrerint les coses. Com sempre, tot te que estar fet a la seu manera. A finals d`any donarà els terrenys? Ja parlarem. Per el moment, ni escola ni poligon Industrial, el que més falta ens fa.

Rosana.
Puntos:
01-04-09 21:06 #2028856 -> 2028108
Por:No Registrado
RE: ha hon esta la escola nova?
hola buenas tardes:estoy leyendo los escritos que hay y me parece que en vez de mirar por el pueblo mirais mas por el partido gobernante y en criticarlo.Hace muchisimos años pusieron un cartel de donde iban ubicadas las escuelas y desde que se puso el cartel an pasado 6 años 4 con el partido anterior y 2 con el actual,con el partido que ahora esta en la oposicion nadie se metia,¿Porque?

Ahora an cambiado las cosas y no parais de criticar,si mirais por el pueblo lo mas horrado era tambien meter caña a vuestro mismo partido y no callar como callasteis los años que estaban los del psoe al poder.

Lo unico que haceis es confundir a la gente y generar mal estar entre la gente del pueblo pero esas cosas a vosotros os importan dos pimientos y disfrutais creando mal estar entre la gente del pueblo esas cosas al final pasan factura.

una cosa os digo antes de que termine Gaspar su mandato la estructura de la escuela estara echa cosa que el psoe en sus 12 años al poder no a echo nada de nada por la escuela i la guarderia parece mentira que os pongais asi lo unico que demostrais es que por el pueblo no mirais nada de nada solo mirais que mande vuestro partido y asi ya podeis dormir tranquilos

ATENTAMENTE UN DE LA FONT:JOSE.E.M
Puntos:
01-04-09 23:17 #2029894 -> 2028856
Por:No Registrado
RE: ha hon esta la escola nova?
PERDONA, SI MIRAMOS POR EL PUEBLO, A LO MEJOR MAS QUE TU.
SI TU CREES QUE ES MEJOR QUE HAGAN UNA GUARDERIA "PRIVADA", TANTO QUE DICEN QUE ESTAMOS EN CRISIS. SI AHORA NOS CUESTA PAGAR LOS 100 EUROS QUE VALE LA GUARDERIA SIN COMEDOR Y CON COMEDOR 155EUROS, HABER SI TU ESTARIAS DISPUESTO A PAGAR 235EUROS SIN COMEDOR CON HORARIO DE 9 A 17H, CADA HORA A PARTE 38H MAS AL MES Y SI ADEMAS QUIERES COMEDOR SON SOBRE 60EUROS MAS.
HAZ LA SUMA. NOS CUESTA IGUAL QUE UNA HIPOTECA DEL PISO.
NOS LO VAS HA PAGAR TU?
YO NO DIGO QUE HAGAN O DEJEN DE HACER LAS COSAS, PERO UNA VEZ SE HAGAN QUE SE HAGAN BIEN, NO GASTEN EL DINERO POR GASTAR, COMO HAN HECHO HASTA AHORA; COMO DESTRUIR ACERAS( PARA QUE) ESTA IGUAL O PEOR PORQUE NO PUEDEN CIRCULAR DOS VEHICULOS EN AMBOS SENTIDOS. PEATONIZAR CALLES.
HAY COSAS MAS PRIORITARIAS QUE IR MALGASTANDO DINERO.
NO CREES JOSE.E.M?
TE LO HE PODIDO EXPLICAR CON CIFRAS PORQUE ME TOCA DE CERCA.

ATENTAMENTE
Mai.....................
Puntos:
02-04-09 00:55 #2030478 -> 2028856
Por:No Registrado
RE: ha hon esta la escola nova?
JOSÉ.E.M EL VERBO HACER SE ESCRIBE CON H. ALGUNOS MIRAMOS LO QUE HACEN UNOS Y OTROS. A GASPAR HACE TIEMPO QUE LE CONOCEMOS. SI TE GUSTA, TE LO QUEDAS. PERO NO HARÁ NADA DE "TRELLAT" EN TODOS LOS AÑOS QUE ESTÉ DE ALCALDE. TÚ PUEDES ENCONTRAR BIEN LO QUE PP Y PSD ESTÁN HACIENDO CON EL DINERO DE TODOS, PERO A ALGUNOS NOS DAN... MIRA, COMO GANAS DE VOMITAR ESE QUERER TANTO EL BIEN DEL PUEBLO COMO ELLOS DICEN. QUE LO DEMUESTREN. Y EN VEZ DE TRAERNOS BASURA QUE NOS TRAIGAN OTRAS COSAS.


UN DE LA FONT
Puntos:
02-04-09 11:27 #2031625 -> 2028856
Por:Chuk Norris

Per al 2028856, aixo es mirar per el poble.
Xe m’estàs deixant flipat amb els teus comentaris, tu creus que no mirem per el poble? Ah, que Gaspar o Colau miren molt per el poble, veritat? Et ficaré uns exemples del que ells miren per el poble:

La plaça mes significativa del poble, convertida en un pàrquing, per a que el senyor Colau i el senyor Gaspar puguen pintar de groguet davant de l’ajuntament i aparcar en la porta i no tinguen que estar pegant voltes buscant lloc per aparcar, clar, com ells no viuen al poble, necessiten el cotxe per a vindre. Això si, el bar de Boix, el Forn i El Centro totes les taules fora, en hivern i tot, casi res. Que no em digues tu que ahi no caben cotxes aparcats. Però es millor i mes fàcil convertir la plaça en un pàrquing.

La vorera d’accés al gimnàs, desfeta per a fer un pàrquing de bicis! Increïble, però casi ningú en este poble va en bici per dins del poble, tots anem en els cotxes o les motos. Un altre grapadet de diners que s’hagueren pogut estalviar, però la política d’aquest govern ja la sabem, desfer el que ja esta fet.

La polèmica vorera del carrer Enric Valor, l’únic carrer amb arbres en tot el poble i se la carreguen, per a que puguen circular els cotxes, no haguera segut mes fàcil fer eixe carrer de sentit únic? O fer aparcar cada 6 mesos en una vorera i en l’altra no? Resposta: No, hi ha que gastar-se el diners en desfer una cosa que ja esta feta.

La zona verda del carrer Beniteixir, que de verd te ben poc, tot siga dit. Amb els diners que s’han gastat en fer eixa "zona verda", mes els diners de refer l’accés al gimnàs, mes el diners que es van gastar en la vorera del carrer Enric Valor, si no hagueren fet la barrabasa que han fet, hagueren fet una zona verda com cal, amb gespa, amb jocs per a xiquets i una zona agradable, en conter de fer un pipi-can de 1250 m² que es converteix en pàrquing els dies que hi ha alguna festa al poble i que poca gent de gust d’estar allí, per que es un autèntic merder i no dona gust estar allí.

La escoleta priva, això si que es mirar per el poble, no? Fer una miniescoleta priva, al costat del pipi-can, pagant una quota de 250€ i això suposant que van els 90 xiquets que esta previst que vagen, per que a la escoleta que hi ha ara, van uns 50 i el mes pasat ja s’han donat de baixa 4 o 5, però lo mes gros no acaba ací, lo mes gros es que si aquesta escoleta te pèrdues a final d’any, l’ajuntament acoquinarà la pasta per a que no hi hagen pèrdues. Casi res, d'on trauran els diners per a pagar a l’empresa PRIVA? La resposta, mes avall.

Portar tot el fem de la comarca i de les comarques veïnes ací, per a traure uns 50.000€ a l’any, això es mirar per al poble? I eixos 50.000€ seran per a pagar el tema de l'escoleta PRIVA i poc mes, això si, nosaltres ens quedarem amb els olors, els sorollos i amb l'interes turístic de tindre una planta de transferència de fem al nostre terme; ja estic veient a autobusos de escolars anar d’excursió a la planta de fem.

Fer una despesa anual de 10.000€ per el lloguer d'un local per a la biblioteca, tenint un local que no pagaven ni un € i que ara esta ahi, buit i parat, aixo tambe es mirar per el poble o es soles mirar per el be individual?

Crec que t’he donat prou arguments per a que obrigues els ulls i tu mateixa mires per el poble, tant que dius que mires, tu l’únic que fas es tancar els ulls i pegar cabota a tot el que et diuen. Siga bo o roin. Esta clar que tots han fet coses bones i no tan bones per el poble, pero dis-me tu, amb arguments raonats i de pes, de les coses bones que ha fet Gaspar i companyia per el nostre poble.

Chuck Norris dixit.
Puntos:
02-04-09 14:33 #2032675 -> 2031625
Por:No Registrado
RE: Per al 2028856, aixo es mirar per el poble.
Tienes toda la razón. Gaspar y Colau son una clara simbiosis del oportunismo y malhacer las cosas. Sólo miran en benefico de unos pocos. Se gastan el dinero a manos llenas como si les cayera del cielo. Pero algunos de este pueblo lo tienen bien merecido porque no se paran a pensar con objetividad. Es una pena que no tengan criterio propio y que se dejen embaucar y manipular. Si miráis bien, a Colau sólo se le ve hablando con personas mayores que no entienden de qué van las cosas, y él les cuenta sus batallitas de cuando era comunista. Sus amigos ni le escuchan ya, y los demás, los que tenemos un poco de sentido común, ya pasamos sin saludarle porque nos da repelús una persona que no sabe más que decir mentiras. La font, con este duo infernal, está de enhorabuena. Esperemos que no pase ninguna desgracia con esos muros que hace derribar sin explicar si se derriban con los pertinentes proyectos de demolición o no. Los que asistieron al último Pleno pudieron constatar que no supo decir si había proyecto ono. Porque decir "Pues, hombre, claro que habrá un proyecto, supongo, no vamos a hacer las cosas así como así... Pues bien, seguro que no hay ningún proyecto de demolición. ESPEREMOS QUE NO PASE NADA DE LO QUE TENGAMOS QUE LAMENTARNOS.

SONIA ISABEL

Puntos:
02-04-09 15:29 #2032953 -> 2031625
Por:No Registrado
RE: Per al 2028856, aixo es mirar per el poble.
estimada amiga sonia isabel: tens non de telenovela mejicana pareix mentira que esteu pensant asina tambe dien que els carrers peatonals es tenia que fer una empresa forastera i mira per aon els fa una empresa de la font tambe diuen que la escola la te que fer una empresa de fora pero al final la fa una empresa de la font i damunt el amo de la empresa es sosialiste asta la mort,la escoleta tambe diuen que es priva i damunt ya nia gent que sap lo que te que pagar tambe el dic que la escoleta la fa una empresa de la font i per coinsidencia el amo de eixa empresa tambe es del PSOE asta la medula per lo vist si que nia FAVORETISME per part del PP
Puntos:
02-04-09 23:30 #2035834 -> 2031625
Por:No Registrado
RE: Per al 2028856, aixo es mirar per el poble.
si que vas tu adelantat, si: per a l´escola no hi ha cap adjudicació feta, per tant queda molt per a saber qui la fa y l´escoleta s´ha adjudicat a una empresa forastera.
Puntos:
02-04-09 23:55 #2036038 -> 2031625
Por:No Registrado
RE: Per al 2028856, aixo es mirar per el poble.
POR CIERTO....A COLAU LO HA IMPUTADO LA FISCALÍA POR PRESUNTO DELITO URBANÍSTICO. ESO LE PASA POR LISTO, POR PENSAR QUE UNO POR ESA BOQUITA PUEDE DECIR LO QUE LE VENGA EN GANA Y DELINQUIR SIN MÁS, AUNQUE SEA UN CARGO PÚBLICO. LA FISCALÍA VA A POR LOS PRESUNTOS DELITOS URBANÍSTICOS Y QUE LO HAGAN CARGOS PÚBLICOS ES MUY FUERTE Y ENCIMA QUE ALARDEEN DE ELLO. LO ÉTICO SERÍA QUE DIMITIERA, PERO SUPONGO QE NO CONOCE LA PALABRA ÉTICA....
Puntos:
04-03-10 13:07 #4807977 -> 2021971
Por:No Registrado
RE: ha hon esta la escola nova?
Ja, ja, ja! perdó...
Puntos:
21-05-10 17:12 #5358382 -> 2021728
Por:fontera 25

RE: ha hon esta la escola nova?
estas poc bo de sal!!!! tu pensa d'eixa manera que el quedaras esperant escola nova.Tinc 25 añs i els meus fills trobe que al pas que van no la coneixeran Riendote
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
los que ya no están en las listas del paro Por: patro 08-07-12 19:47
patro
0
Paco ha contestat a gaspar Por: BLOCLAFONT 24-03-11 17:08
Lliura
41
Lamentable l'estat del carrer Sant Jaume després la processó. Por: No Registrado 04-09-09 13:27
No Registrado
8
LA MANIFESTACIÓ UN ÈXIT Por: No Registrado 11-08-09 14:57
No Registrado
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com