Foro- Ciudad.com

la Font d'En Carròs - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > la Font d'En Carròs
27-08-12 22:28 #10464199
Por:elportalroig

Festes de La Font 2012
Bona nit.
Que vos han paregut les festes d'aquest any?.
Fem Una breu repasada?. Vinga!.
El Pregó dels moros, per a mi va estar molt ben exposat, la persona elegida, no tant; pense que no està implicada en cap sector del poble, contribuint a allò que es diu Fer Poble.
La desfilada dels moros, pense que prou ben feta, vista la situació actual al Pais; la comparsa del Maro, necesita mejorar que ens deien a l'escola.
El dia dels quintos, com sempre, que ja està molt bé, molta gent de festa i avant. El dimarts més quintos i paelles; més calor impossible, per tant, mal moment per a demanar a la gent opinió sobre un canvi d'horari. per a mi, un gran error passar-les a la nit. Finalment, les disfresses; acte de major calat i resposta ciutadana de totes les festes; solament comparable a una processó del Santissim Crist, El Vellet.
El dimecres, sopar multitudinari, molt currat per la comissió de festes i més per la comparsa la Badà. El grup que actuava, pues que vos puc dir que no sapigau: patètic, desastrós, etc.. per a més inri van i ridiculitzen la figura de l'alcalde. En fí, per a oblidar.
El dijous, dia dels nostres majors, pense que bén treballat, no se el tema del rock a la nit si en aquest poble te molta cabuda o resposta de la gent. Pense que no.
El divendres del Crist, baix el meu de vista un mica més pobre que altres anys. La processó més desanimada que de normal; sense partida de pilota (trasladada a dissabte). En fí, altres dies del Crist em viscut millors.
El dissabte, dia dels nostres festers sempre ple de llum, festa i color. Els nostres jovens disfrutant i mostrant la força d'aquest poble. Lo del castell, pues mira, els de Potries es que no tenen molt de coneixement. Hi ha que tindre collons de fer una traca per la muntanya després d'un estiu tan sec. En fí, entre estos i els de Rafelcofer, la veritat es que mos fan doble bons de lo que som.
En resum, unes festes baix el meu pareixer, divertides, currades i encertades per als temps que corren.
Enhorabona a tota la gent que d'alguna manera participa en la preparació de les festes (quintos, moros, comissió, etc.)
Puntos:
05-09-12 16:14 #10506281 -> 10464199
Por:No Registrado
RE: Festes de La Font 2012
pense que la persona triada si que va ser un encert. Poques persones tan preparades com ell podras triar ara mateix per fer un pregó.

Si que estic d'acorda amb que el maro deu millorar, pero no sols el maro, totes les comparses estan per millorar, estan totes per l'estil.
Puntos:
09-09-12 10:08 #10517859 -> 10506281
Por:elportalroig

RE: Festes de La Font 2012
Coincideixc amb tu respecte al grau de preparació. Per tots es sabut quel xicot té un currículum impresionant, però pense que no ha de primar el currículum, sino el grau d'implicació en les festes i en el poble; et pose un exemple:

Juanet de Godofredo, conegut per tots per la dedicació que ha tingut en l'esport en el nostre poble durant molts anys. Ha estat formant menuts i no tant menuts en diferents disciplines esportives (pilota i futbol bàsicament). Aquesta persona, al menys per a mi, mereix molt més ser pregoner de les festes que Pep Roig. En aquest cas, Juanet també te uns estudis superiors, però per a mi, encara que no tiguera cap formació seria un pregoner molt més vàlid. Cert es que una millor formació assegura un millor pregó, però encara que altres persones li tingueren que preparar el pregó, es deuría donar preferencia a les persones que han contribuit a fer poble de veritat.
Una reflexió: No et sembla pervers deixar de banda a tota persona del poble que per no tenir una bona formació no siga capaç de preparar un bon pregó?; i que a més haja estat una persona molt implicada en el poble?.
De totes maneres, no em sembla mal que haja esta pregoner Pep, sols opine que hi han persones moltíssim més implicades que ell per fer que la Font siga cada vegada un poble millor.
Puntos:
14-09-12 00:13 #10550482 -> 10464199
Por:the extranger

RE: Festes de La Font 2012
La veritat es que han segut unes festes prou bones i més a més amb la dificultat del retall presupostari que diuen que han fet. El dimarts va ser bestial, amb una afluència mai vista. La revista la veritat que es deuría de buscar un altra opció. El dijous molt bé lo del rock, la plaça a reventar, tot i aixó que no es una música que per açi agrade molt. El castell del dijous, la veritat molt fluix, però hi han coses més importants que fer bons castells.

En definitiva, unes bones festes, molt treballades i amb molta participació de la gent del Poble, que és lo que interesa. Enhorabona a la Comissió de Festes i al Regidor. Pareix que perfí el sentit comú arriba a este poble. Ho dic per lo del President de La Comissió PSOE i el Regidor de Festes PP. Enhorabona als dos VALENTS.
Puntos:
19-09-12 16:10 #10567158 -> 10550482
Por:fontanelles

RE: Festes de La Font 2012
Jo crec que seràs de les poques persones del poble que li han agradat perque mare meua...
- A les paelles cada volta va menys gent, normal qualsevol dia dupliquen els impostos de festes, eurets per ací eurets per allà... una vergonya.
- El dimarts sí que és veritat que va estar molt bé.
- El dimecres el sopar de germanor va ser una vergonya si no, que li ho pregunten a l'alcalde.
- El dijous, en els grups de rock no va estar mal, tenint en compte clar que més de la mitat de la plaça era gent forastera.
- I el dissabte vergonya no, el següent. Ho dic per el castell dels quintos (encara que un imprevist tots el podem tindre)

Ara, trobe que tens raó en la 2º part del missatge, a vore si és de veres que es deixen estar ja les tonteries de partits polítics enfrontats, i arriba definitivament el sentit comú al poble, que ja es hora ja.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
iluminacio de festes Por: No Registrado 11-01-13 10:00
No Registrado
8
Ayuntamiento de Font d\'En Carròs (la) - Prespuestos Municipales Actualizados hasta el año 2012 Por: Foro-Ciudad.com 29-08-12 02:18
Foro-Ciudad.com
0
les festes de la font Por: crispin clander1950 15-06-11 10:00
kadekai
1
PARLEM DEL LLIBRE DE FESTES Por: No Registrado 01-09-09 12:11
No Registrado
24
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com