Foro- Ciudad.com

Fortaleny - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Fortaleny
09-11-05 10:00 #131510
Por:No Registrado
el que ens furtarà el PAI
hola amics,es veu que no ens desfem d´estos monstres que són la gent del PAI. Damunt ens tracten com si forem tontos oferint-nos moltes promeses rares a l´estil de "Bienvenido Mr Marshall". Però, per què no diuen del que ens privaran per fer el PAI: de la tranquilitat de viure en un poble familiar, d´un terme per passejar, anar a córrer i amb la bici, d´una manera de conviure que són la cultura del camp, d´unes festes participatives on tots tenen el seu lloc, d´un poble on el valencià (i no el castellà o l´alemany) és la llengua primera de tots, d´una societat local sense guetos ni discriminacions socials.
Jo ja he triat, vosaltres, si voleu, ja ho fareu. NO AL PAI!!!!
Puntos:
09-11-05 13:10 #131612 -> 131510
Por:No Registrado
El poder dels diners
Sabeu a que em recorda aquesta “oferta” del PAI? L’any 1854, el president d’Estats Units va fer una oferta de compra d’una gran extensió de terrenys als indis natius que vivien allí. Els pobres indis hagueren d'acceptar de mala gana, perquè sabien que si es negaven se n’anirien fora amb una patada al cul. Aquell fet va ser un triomf dels diners, la cobdícia, i la set de poder sobre la llibertat, identitat i cultura d’un poble.

Molts anys després, i salvant les distàncies, açò torna a passar en Fortaleny. Els temps han canviat, i l’oferta de compra ara ve embolicada amb paper de regal. Ens ofereixen algunes coses que a primera vista poden semblar atractives. Però si ho pensem detingudament és tracta de coses que ja tenim (camps de tenis i de futbet), que estan a 10 minuts amb cotxe (piscina coberta, camp de futbol, ...) o que no utilitzarem en la vida (un hotel, un balneari, camp de golf, ...) perquè són per a rics. No ens enganyem, aquestes persones no són ni els Reis Mags ni el Pare Noel. Tenen les mateixes intencions que aquells que compraren els terrenys als indis: Volen diners, diners i diners, sense importar-los que puga passar a la identitat i a la cultura del nostre poble.

A vore si entre tots podem demostrar a estos “buitres” que hi han coses en este món que no es venen perquè no es poden pagar amb diners.

Salutacions. Chulillo
Puntos:
09-11-05 18:00 #131745 -> 131612
Por:No Registrado
RE:El poder dels diners
estic plorant de l´emoció amic tau pai pai, les teues paraules han aplegat al fons del meu cor (je,je).
bromes a part, estic d´acord. Jo sóc de dretes i votant del partit popular pero vull deixar ben clar que tots no pensen igual, que no vull pai ni ganes, i que el meu partit sàpia que estic en contra del pp si es posa a favor del pai, com així sembla. SI A FORTALENY NO AL PAI
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
diàleg amb ETA Por: elcomunista 03-11-06 18:59
El_Xupy
3
Signatures iniciativa popular. Por: RAZ 11-02-06 16:32
No Registrado
3
pròximes bodes... Por: No Registrado 21-09-05 13:20
No Registrado
1
1r CERTAMEN DE XORRADES Por: No Registrado 31-08-05 13:45
A.
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com