Foro- Ciudad.com

Fortaleny - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Fortaleny
28-06-06 16:36 #242065
Por:elcomunista

diàleg amb ETA
Que vos pareix q el president ZP anunci hui o dema l'inici de les converces amb la banda terrorista?
A mi em pareix q es el correcte i q es tenen q fer inmediatament, sols així es podra arrivar a la pau i ixos/es q diuen no al diàleg(PP, algunes asociacions de victimes, Marlaska...) són els q no volen q hi haja pau.
El cas del PP és clar (com no estan ells en el govern no es podran posar la medalla d'haver acabat amb ETA , però dels altres... no ho puc saber, llevat q puga ser un grau elevat de manipulació.
Sols espere q ZP no s'espere al recolçament del PP ni q torne el pacte contra el terrorisme de PSOE-PP, pq hi han més partits politics com IU q si q volen vertaderament la pau.
I en una negociació s'han d'oblidar peó no perdonar com van fer en la trancisió els republicans pel cas de l'himne. la senyera o el sistema administratiu i politic.
SI AL DIÀLEG , SI A LA PAU
Puntos:
29-06-06 11:59 #242373 -> 242065
Por:JO MATEIX

RE: diàleg amb ETA
Esta qüestió cau pel seu propi pes. Clar que estic d'acord amb les negociacions i en que s'intente acabar d'una volta per totes amb esta lacra que portem arrastrant massa temps i que no té cap sentit.

Hi ha qui diu que no s'ha de pagar ningun preu polític per aconsseguir la pau, clar que no si el preu és dónar a ETA el que vol (la independència del País Vasc) perquè està clar que això serviria de precedent, però si el preu polític és acceptar un partit polític no em sembla tant greu sempre que este partit estiga en contra de la violència i no la torne a propugnar mai més.

D'altra banda també es diu que no es deu de perdonar a qui ha matat, clar que no, i crec que això s'està cumplint, no paren d'eixir casos d'Etarres detinguts. En contra del que va fer el PP amb Aznar al cap davant quan van ser ells els que varen intentar la pau quan governaven, per cert.

Bé, tansols dir i reiterar que avant amb la negociació, que s'ha d'intentar i que després ja vorem el resultat (esperem que satisfactori amb la pau)
Puntos:
29-06-06 19:48 #242516 -> 242373
Por:elcomunista

RE: RE: diàleg amb ETA
Totalment d'acord amb tu.
Però si q hi ha q perdonar(MAI OLVIDAR) per a arrivar a una pau, i les victimes no tenen q fer de protagonistes, tenim q fer de protagonistes tothom en aquesta neggociació.
El gran problema q te y tindrà Espanya , si no canvien les coses és aquest sistema q a mi em dona risa, parle de l'Estat de les autonomies.
Ja estem farts! DEMANE FIRMEMENT I AMB CONTENCIÓ UN URGENT REFERENDUM SOBRE EL RÈGIM POLITICO-ADMINISTRATIU D'ESPANYA.
SI A LA REPUBLICA SOCIALISTA FEDERATIVA , SI A LA NACIÓ DE NACIONS.
Puntos:
03-11-06 18:59 #279720 -> 242516
Por:El_Xupy

RE: RE: RE: diàleg amb ETA
FINS QUE EN EL PAIS BASC ELS K NO SON NACIONALISTES PUGEN PARLAR SENSE POR A RECIBIR UN TIR EN EL CAP NO HI HA K DIALOGAR AMB NINGU.
PRIMER PAU, DESPRES JUSTICIA I A PARTIR DE L'ARREPENTIMENT DELS TERRORISTES ES PODRIA PRENDRE ALGUNA MESURA DE CLEMÈNCIA.

VISCA LA REVOLUCIO SEXUAL A DINAMARCA!!!!!! Muy Feliz
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
com un regal per a un xiquet... Por: A. 19-04-06 18:17
A.
0
MENSAJE NAVIDEÑO Por: S.M. EL REY DE ESPAÑA 25-12-05 16:43
S.M. EL REY DE ESPAÑA
0
aÇo ja sen anat de mare Por: No Registrado 07-09-05 12:23
No Registrado
0
Un rumor Por: No Registrado 04-09-05 22:17
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com