Foro- Ciudad.com

Fortaleny - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Fortaleny
17-09-05 12:53 #107561
Por:No Registrado
Pregunta al PP de Fortaleny
Hi ha una espineta que tinc clavada des de fa temps. A vore si algún del PP (RAZ, Juan Carlos Vendrell o algú altre) pot aclarar-la.

Des de sempre he votat al PP. Déu ens guarde dels rojos ateus del PSOE que fins i tot ara atenten amb una institució mil·lenaria com el matrimoni! Però no sé, últimament no tinc clara la política religiosa que seguiu el PP de Fortaleny.

Ja sé que teniu un braç religiós (la Cofradia, als quals professe una gran admiració), però amb l'assumpte del PAI, em vaig molestar un poc, perquè no pareixíeu massa en contra. Potser no pensàreu en la religió que tenen els alemanys i anglesos. SÓN PROTESTANTS!!!! Com es que no estàveu en contra de plenar Fortaleny amb falsos cristians?

Per favor, una resposta. Gràcies.
Puntos:
17-09-05 15:34 #107618 -> 107561
Por:No Registrado
RE:Contestació a Escrivà de Balaguer
Estimat amic Escrivà de Balaguer.

M'he posat en contacte amb Juan Carlos Vendrell (President del PP de Fortaleny), per a què m'argumente la posició que té el PP de Fortaleny sobre els assumptes que menciones i m'ha explicat lo següent:

El Partit Popular és un partit demo-cristià. Per tant, estan en contra que es puga anomenar "matrimoni" a la unió de dos persones del mateix sexe. M'aclarix que, no estan en contra de que puguen viure junts, que tinguen els mateixos drets que els matrimonis, que puguen fer la declaració de la Renda conjunta i/o que cobren pensió de viudetat, si mor un d'ells dos. Però, ressalta que, no es poden declarar matrimoni ni adoptar fills, dos persones del mateix sexe. La paraula "Matrimoni" és una paraula Eclesiàstica i tampoc entén, que ara vullguen anomenar-se matrimoni les persones que no comulguen amb la nostra religió, llevat que volen confondre la gent homosexual, per a guanyar vots.

Sobre lo del PAI, va aclarir que, no s'han pronunciat ni a favor ni en contra, perquè l'Alcalde no els va donar la suficient informació. Per a estar a favor, volen que es facen PAI's a Fortaleny, però que, conforme la llei, que el 10% de les vivendes siguen de VPO (és a dir, vivendes subvencionades per a què puguen viure els jovens que ho desitgen a Fortaleny, Que no es cuatriplique d'un sol colp la població existent en el nostre poble i que, segons la Llei, l'urbanitzador, col·labore en les infraestructures que puguem necessitar i que el 15% del terreny siga per als equipaments del poble. A més, que tinga una coherència urbanística amb el casc de Fortaleny i que siga compacte a este.

Si tot açò es fa així com vol el PP de Fortaleny, no tindrem una "invasió" descontrolada de gent estrangera. Fortaleny guanyarà en servicis i qualitat de vida. Però si el nostre Alcalde és incapaç de fer-ho així, preferixen que no es faça. Encara que no confien amb la capacitat de negociació de l'Alcalde.

També diu que, el PP de Fortaleny, ha tingut constància de Promotors i Urbanitzadors que han volgut fer coses en este poble i no han pogut arribar mai a cap acord amb l'Alcalde. Per això, els jovens no tenen vivendes en este poble i Fortaleny en els últims 30 anys està perdent població.

El President m'ha dit, que et conteste en este fòrum, però que ells no poden ni deuen en nom del PP, pronunciar-se políticament és este medi.
Puntos:
22-09-05 17:19 #109540 -> 107618
Por:No Registrado
RE:RE:Contestació a Escrivà de Balaguer
Si home de les 12:53 a les 15:35 del mateix dia i tu te'n has anat a preguntar-li-ho a Juan Carlos Vendrell.

A mi no m'enganyes, eres tu Juan Carlos Vendrell... o un dels seus germans, que no crec.
Puntos:
22-09-05 17:59 #109549 -> 109540
Por:No Registrado
RE:RE:RE:Contestació a Escrivà de Balaguer
Si RAZ no és Juan Carlos Vendrell, jo sí que sé què és...

...un xucla- calçotets, perquè si no, ja em diràs...

...tant de parlar d'ell com si el roig no poguera parlar...

Puntos:
22-09-05 19:05 #109601 -> 109549
Por:No Registrado
RE:RE:RE:RE:Contestació a Escrivà de Balaguer
Una altra vegada vos dic que puedeu pensar el que vulgueu.

Pareix que l'única obsessió que hi ha en este fòrum, és de saber la meua verdadera identitat. Doncs no l'he de dir, perquè vosaltres tampoc el feu.

No sóc un xucla- calçotets de ningú. Només sóc un simpatitzant del PP, encara que vos moleste. A més, vos he de dir, que al PP només li he votat 2 vegades i abans votava al PSOE. Jo no sóc fanàtic de ningú. Votaré a què jo crega que pot ser millor per al meu poble i canviaré de papeleta quan em done la gana. I si vosaltres no el feu... almenys, respeteu el que faça jo.

Si he contestat en menys de dos hores, és perquè he telefonat al Roig. Jo ja tenia el seu telèfon, però a més, ell mateix ho va deixar reflectit un dia ací. Creia que la pregunta d'Escrivà de Balaguer era important contestar-la en este fòrum i no vaig dubtar a telefonar i que em diguera la versió oficial que té el PP de Fortaleny.

Tant molesta que en este fòrum, que existisca una persona que no pensa com vosaltres? És roín per a vosaltres simpatitzar amb el PP?
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
BALL Por: clandestin 21-08-06 14:44
clandestin
0
deixeu a raz en pau Por: No Registrado 27-12-05 20:17
No Registrado
0
Això que escriuen els fatxes Por: No Registrado 23-11-05 12:17
No Registrado
1
Sobre el matrimoni homosexual Por: No Registrado 03-09-05 12:33
No Registrado
13
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com