Foro- Ciudad.com

Fortaleny - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Fortaleny
27-12-05 20:17 #156668
Por:No Registrado
deixeu a raz en pau
me pareix que la majoria de les persones que entreu en este foro teniu la idea equivocada, ja que a mi me pareix que Raz el que fa es defendres de tots els carronyes que formeu part de este foro.
o no me direu que soles parla de politica es Raz? els altres sou uns pesats i uns rojos de collons de mico, no podeu tolerar a ningú que pensa diferent a vosaltres, per que si es de esta forma, de no ser com vosaltres es de ser un "facha", vosaltres sou realment pesats e intolerants i de ben segur que sereu dels mes bobos de tot el poble de fortaleny i dels mes "faches".

si el foro fora a cara descoberta no direu tantes barbaritats...

Raz diu totes les veritats que no voleu escoltar, el 95% de les coses que ell diu te mes raó que un sant, o per que no vol l´ajuntament socialista de Fortaleny que es realitze una auditoria al nostre poble?
serà perque tenen algo que amagar? tu que dius Paul- per que no presenten al sindic de comptes res desde fa mes de 12 anys? tene algo que amagar? per que ni ha gent en el ajuntament que cobra en negre? cobrara per altre lloc?
bueno raz a partir de ara tens un aliat, aunque crec que tú soles pots amb la colla de ignorants que van encontra teua!!!
ara tots els que sou tant inteligents contesteume els meus dubtes--- espere les vostres respostes de forma impacient


Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Deixeume dormir!!! Por: No Registrado 19-08-05 12:49
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com