Foro- Ciudad.com

Alfara del Patriarca - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alfara del Patriarca
24-02-12 11:33 #9671637
Por:Nurie

butlletí febrer ajuntament
L'Ajuntament ha publicat a la pàgina web una cosa que anomenen "butlletí febrer". Dos fulles amb 4 activitats de serveis socials. Que manera de degradar el que si han sigut butlletins a Alfara.
Que passa, que ja no li ho aneu a encomanar més a Gent de l'Horta o es que tardaran mig any més en preparar alguna cosa mitjanament digna?
I tot per no seguir treballant amb qui ho feia per a l'anterior equip de govern. Polititzeu-ho tot com fins ara, que aixina se coneix que anem be...
Puntos:
24-02-12 12:04 #9671780 -> 9671637
Por:No Registrado
RE: butlletí febrer ajuntament
La veritat és que si això que hi ha publicat a la web és el finestra oberta, és una vergonya. Em considere co-creador del Finestra Oberta. En aquell temps, farà aproximadament, 6 anys, els serveis de joventut i el SEAFI detecten la necessitat de comunicar als veïns les activitats, propostes, actes, opinions, estudis, etc. que des d'aquests dos serveis es volia transmetre. Va començar amb 4 pàgines només. Va rebre les crítiques del Bloc en la seua Rajola ja que ho veien com un pamflet editat des del poder. Ja vos dic jo, que ni Viviana ni jo, teníem res a veure amb això. L'editarem nosaltres buscant les notícies que podíem i editant-lo amb programes d'ofice. Durs temps en els que a la tasca teníem que afegir l'edició del butlletí. Va ser bastant reconfortant.

A partir del 2007, el finestra oberta va passar a ser editat per una xicoteta empresa local de comunicació. És ací quan va passar a ser un butlletí d'informació municipal i no sols d'informació en Serveis Socials, encara que quan l'editàrem participaven tots els serveis municipals: des del cadastre a l'Àgència de Desenvolupament Local.

Personalment crec que el finestra era una mitjà de comunicació local en el que el que primava eren les notícies de coses que s'estaven fent al poble, entrevistes, recomanacions de la biblioteca, etc. Es convertia en una "revista" que podia accedir qualsevol, especialment quan es penjava a la web. És constatable que de vegades no arribava a tots/es els veïns. Però com sabem, tot es millorable i per això és important la participació de la ciutadania en aquets aspectes.

Una vegada va començar la catarata de comiats de treballadors/es, li va tocar a la periodista que editava el butlletí. Una errada gran pensar que els treballadors/es no son objectius, que treballen d'una manera o altra depenent del color polític. No tots/es som així. I no ho pense ni molt menys de la persona que fins al juny editava el finestra. Un gran desprestigi al seu encomiable treball.

Però si de veres, el butlletí de febrer que hi ha penjat a la web, és el finestra oberta, estarem davant un drama, una pèrdua del que començà siguent un projecte de comunicació cap als veïns i veïnes i que ha esdevingut un frau cap a ells.

Aquesta és una opinió personal i un relat d'algú que ha creat des de dins. Si algú vol compartir alguna inquietud sobre aquest aspecte, perfecte.

Salutacions,

Jaume M.
Puntos:
05-03-12 11:35 #9724979 -> 9671780
Por:

Borrado por su Autor.
Puntos:
05-03-12 14:27 #9725749 -> 9724979
Por:Nurie

RE: butlletí febrer ajuntament
Jaume moltes gràcies per la part que em pertoca.
Per a traure-li més substància a l'assunt, m'han comentat que la nova BIBLIOTECARIA, la que han posat a dit malgrat que ens ho vengueren com un concurs de borsa municipal, també treballa al periòdic GENT DE L'HORTA. Han matat dos pardals d'un tir (la bibliotecaria antiga i jo mateixa, la periodista). A vore si els veïns d'Alfara, o almenys les persones que participeu en aquest foro, s'aneu adonant de la classe de "governants" que hem triat a les urnes. Partidistes i que col·loquen a la seua gent a dit, sense importar-lis la qualitat del servei que es puga oferir.
Aclarisc que el diari GENT DE l'HORTA és el punt de conexió en este tema, ja que ha sigut l'encarregat de fer l'últim butlletí d'informació municipal d'Alfara (em referisc a aquell qe es publicà per Nadal)
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Escoleta d'estiu ajuntament Por: No Registrado 25-07-13 10:19
Bp1
4
Resposta de l'Ajuntament Por: No Registrado 16-05-12 14:00
No Registrado
1
hui dijous, dia de vaga general, ple a l'Ajuntament Por: No Registrado 05-04-12 08:35
No Registrado
9
horari d'ajuntament...vos pareix be? Por: pitingo1968 05-10-11 18:06
pitingo1968
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com