Foro- Ciudad.com

Alfara del Patriarca - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alfara del Patriarca
16-05-12 10:02 #10063352
Por:No Registrado
Resposta de l'Ajuntament
Des de que està governant l'actual equip de govern, he presentat escrits sobre diferents temes per registre d'entrada dirigits a l'alcalde i a altres regidors, i no he obtingut CAP RESPOSTA. També he participat a través de la web municipal a l'apartat "bústia ciutadana", i tampoc no he rebut CAP RESPOSTA. Senyors regidors que llegiu este foro, que hi han, com a ciutadana del poble m'agradaria ser tinguda en compte i que fomentareu la participació ciutadana atenent les nostres queixes i suggerències. Encara que tots no pensem igual no vol dir que estimem menys el nostre poble i que no tingam que ser escoltats.
Puntos:
16-05-12 14:00 #10064268 -> 10063352
Por:No Registrado
RE: Resposta de l
Hola,

nosaltres varem fer una plataforma per a la retirada de la M del terme d'Alfara. Varem realitzar dos registres d'entrada, una d'elles amb vora 200 signatures. De moment: CAP RESPOSTA.

He realitzat diverses aportacions a la bústia ciutadana: una sobre la idoneïtat de penjar un apartat en la web dedicada als bandos municipalsi que em la varen contestar i ho varen realitzar, i altra que, durant quasi un mes ha estat silenciada: sobre la oportunitat de penjar en la web del poble l'aprovat ajust municipal, ja que hi han comiats i serveis q poden desaparèixer. Durant un mes no la varen penjar i vaig decidir enviar una altra per a fer-lis veure que no estava incomplint el reglament de la bústia. Ara estan penjades.

No fa falta una llei per a ser transparents, però si que hi ha que ser el suficientmentetic per a que, almenys, contesten.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
hui dijous, dia de vaga general, ple a l'Ajuntament Por: No Registrado 05-04-12 08:35
No Registrado
9
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com