Foro- Ciudad.com

Alboraya - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alboraya
08-07-08 17:17 #998506
Por:mariga

JORNADES DE PARTICIPACIÓ PLA TERRITORIAL DE L'HORTA - GODELLA 19-20/7.
L'AJUNTAMENT D'ALBORAIA NO FA CAMPANYA PER A LA PARTICIPACIÓ AL PAT DE PROTECCIÓ DE L'HORTA.

EL PLAÇ PER A INSCRIURIES A LES JORNADES DEL PLA DE PROTECCIÓ DE L'HORTA ACABARA DILLUNS SENSE QUE L'AJUNTAMENT D'ALBORAIA HAJA FET CAP CAMPANYA INFORMATIVA.


Davant la falta d'una campanya com caldria per part de l'ajuntament d'Alboraia governat pel PP, volem insistir en la necessitat de participar a les jornades de consulta ciutadana que s'han organitzat per al Pla d'Acció Territorial del Protecció de l'Horta de València. Es per això que ens tornem a dirigir als Alboraiers amb tota la informació necessària per a inscriure's.

Es sorprenent que un ajuntament com el d'Alboraia que ha gastat tants recursos per a donar publicitat als seus projectes ara no siga capaç de fer un mínim esforç per a informar als seus ciutadans que poden participar en un pla que hauria de condicionar el futur de l'Horta, d'Alboraia i de tota la comarca.

A la pregunta d'Àngels Belloch, la nostra regidora, al darrer plenari, l'única actuació concreta a la que es va comprometre l'equip de govern va ser enviar el llistat d'associacions a l'empresa a la que s'ha encomanat l'organització de les jornades.

No han trobat el lloc ni el moment per a que l'exposició del PAT vinguera a Alboraia, com ho ha fet a Meliana on es pot visitar des del dia 1, ni diners per a omplir el poble de cartells com ens tenen acostumats quan el tema es del seu interès.

Sospitem que la exposició, que a la documentació inicial que ens va proporcionar l'empresa estava prevista, es va caure del cartell per falta d'interès del govern del PP.



Francesc Pastor

BLOC Nacionalista València




------------------------------------------------------------------------------


JORNADES DE PARTICIPACIÓ PLA TERRITORIAL DE L'HORTA - GODELLA 19-20/7.


Estimats amics,


La Conselleria de Medi Ambient s'ha decidit a llançar l'esperat Pla d'Acció Territorial de Protecció de l'Horta de València. En compliment de la nova legislació del paisatge s'ha iniciat un procés de participació, un període de consultes en el que els ciutadans haurem de dir alguna cosa si volem evitar que les conclusions que es traguen, no acaben justificant qualsevol classe d'actuació, com les que es preveuen al PGOU de València.

De les cinc jornades previstes la de Godella el 19 i 20 de juliol es la que inclou Alboraia.

Per a participar cal inscriuries. Tenen previst acceptar 15 persones de cada poble fins un màxim de 150 persones per jornada. Estan organitzades en dos sessions programades dissabte de vesprada i diumenge de mati.

Adjuntem la butlleta d'inscripció que podeu fer arribar a la majoria d'ajuntaments per registre d'entrada. Curiosament al d'Alboraia no. Afortunadament també hi ha la possibilitat de fer-ho per correu electrònic a:


pathuerta_cma@gva.es



Les inscripcions es faran per ordre d'arribada i la data limit es el dilluns d'abans de la jornada.

D'altra banda es a a posarà en marxa una enquesta que caldria que tots omplirem, participem o no a les jornades.

La memòria i els plànols ja es poden consultar a internet. El calendari previst diu que també estaran en exposició del 1 al 15 de juliol a Godella i Meliana.

L'enquesta, la documentació i les conclusions de cadascuna de les Jornades de Consulta Ciutadana es penjaran a la web de participació pública del Pla d’Acció Territorial de l’Horta de València.



https://ww.cma.gva.es/arbdin/indice.aspx?nodo=55703&idioma=V





Programa provisional de les jornades

Dissabte vesprada
17:00 Presentació de les jornades.
17:40 Treball en grups de treball: diagnosi
19:10 Pausa-berenar.
19:30 Posada en comú en Plenari.

Diumenge matí
10:00 Rebuda i presentació dels grups de treball.
10:30 Treball dels grups de treball: propostes d’acció.
12:30 Pausa-esmorzar.
13:00 Posada en comú en Plenari.
13:30 Conclusions i parlaments oficials.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
La Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Urbanismo y Vivienda ha abierto hoy el plazo de información pública de los planes de acción territorial Por: mariga 23-06-08 17:11
mariga
0
El colectivo Per l'Horta cree que para proteger la huerta es necesario que sea rentable Por: mariga 14-06-08 07:46
mariga
1
'Per l'horta' lamenta que el plan de Camps no contemple una moratoria que detenga las agresiones que sufre l´Horta "tras años de abandono" Por: mariga 13-06-08 21:42
mariga
0
El PSPV reivindica en l’Horta Nord un Plan Territorial Metropolitano que regule la protección del litoral y la huerta Por: No Registrado 27-05-08 21:38
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com