Foro- Ciudad.com

Alberic - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alberic
28-07-12 10:28 #10359313
Por:yupiii

Pintura para vados de minusválidos
¿Cómo que no hay pintura para pintar vados de minusválidos? ¿Alguien ha subido esta semana al despacho del Sr. Alcalde y su secretario? Pintura y pintores hay, pero hay cosas más importantes que pintar que los vados y accesos de los minusválidos...que poca vergüenza...
Puntos:
28-07-12 13:20 #10359711 -> 10359313
Por:ALBERIC-USER

RE: Pintura para vados de minusválidos
Habia una canción de barrio sesamo que decia: pintar pinta sin parar, mojar y extender y vuelve a empezar..!!!!

Al señor pseudo-alcalde le han pintado su cueva para que parezca menos cueva de lo que es. ¿Para cuando la televisión de plasma?. Total si no ejerce de alcalde solamente ocupa el sillon. Todo el mundo sabe que no manda.

Eso si, los vados de los minusvalidos, bordillos de aceras, arreglar jardines, hogar de los jubilados,la muntanyeta, etc. para eso no hay dinero, ni nada de nada; pero para su flamante cueva que no falte el mas minimo detalle.

Mi mas sincera enhorabuena señor pseudo-alcalde, por su transparencia y por su forma de gestionar este pueblo y ese Ayuntamiento.

Seguro que no ha decidido tampoco el color de su despacho,no manda usted ni para eso, ya que ni manda ni mandara en ese Ayuntamiento.
Puntos:
28-07-12 18:17 #10360442 -> 10359711
Por:abcd3

RE: Pintura para vados de minusválidos
Dieu que no hi ha pintors ni pintures per als guals dels minusvàlids i els seus accessos i si que hi ha pintors i pintura per a pintar el despatx del Sr. alcalde? Doncs si que estem apanyats.
A banda dels guals dels minusvàlids, dels rastells de voreres, d'arreglar jardins, de la llar dels jubilats, de la Muntanyeta, etc. Es coneix que tampoc hi ha diners per a la pintura dels senyals dels carrers com els passos zebra, les raquetes dels semàfors, els stops, els ceda el pas, les delimitacions del centre dels carrers, les delimitacions dels aparcaments, etc. i tot açò és molt important, perquè d'ocórrer un accident per culpa d'estes senyalitzacions viàries, el responsable seria l'Ajuntament.
Igualment, pareix que tampoc hi ha diners per a reparar voreres i pavimentar els carrers, estan que fan fàstic caminar i circular per elles.
Amb la NO renovació del contracte de l'empresa que es dedicava al manteniment de les zones verdes –els seus dos empleats persones molt competents i treballadores– i que a partir d'ara només una persona es dedicarà al seu atenció (amb això no vull dir que esta persona no siga competent, que ho és i molt), podrem observar com es van deteriorant els jardins de la població i de les entrades a la població, al punt que a la persona que ens visite li donarem una impressió de poble tercermundista.
Com a exemple del que dic, ja es pot observar tot açò en la gespa de la Plaça d'Espanya, a penes es rega i quan es fa la meitat de l'aigua va fora de la zona que s'ha de regar, no s'arrepleguen els papers ni els desperdicis que hi ha en les zones verdes, hi ha zones que s'estan secant i no es talla la gespa amb assiduïtat. La Plaça d'Espanya serà l'espill on es van a mirar les altres zones verds de la població.
Si que s'observa al regidor de jardins, Sr. Martínez Combres, passejar per la Muntanyeta i inclús per la Glorieta veient com a peu d'obra millorar estes zones. Però sense personal poc podrà fer. Almenys esta persona es preocupa, però açò no és la solució.
Açò és el que ens mereixem les alberiquenyes i els alberiquenys?, que pena de poble!
Salutacions.
Puntos:
28-07-12 19:01 #10360570 -> 10360442
Por:

Borrado por su Autor.
Puntos:
28-07-12 20:30 #10360799 -> 10360570
Por:abcd3

RE: Pintura para vados de minusválidos
Sr. Oggy, vostè parla de presó, però per a qui?, per a Camps, Betoret, Blasco, Ricardo Costa, Carlos Fabra, Carlos Divar (que damunt cal donar-li una indemnització) i altres nombrosos polítics, per als banquers de la CAM, Nova Caixa Galícia, Bankia, Banc de València, i altres nombrosos banquers, etc. etc. i etc., No per a estos NO, però per als desgraciats que han robat 20 euros, que potser ha segut per a poder menjar, per a estos SI.
Estem en un país bananer, tercermundista. No m'estranya que estiguem en la fallida i damunt els polítics ens unflen a mentides.
En el nostre benvolgut Alberic estem pagant els excessos dels anteriors polítics, però de moment algu d'estos camina per ací passejant cotxe i moto. De moment no hi ha qui li pose el cascavell al gat.
No culpe a Carratalá del que està passant, perquè és una herència rebuda, però si dic que ell, el seu equip de govern i l'oposició (tots junts en un front comú, per a traure a Alberic del clot enorme en què està ficat) haurien de buscar solucions financeres per a anar pal·liant tots els despropòsits que tenim al nostre poble.
Salutacions.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Para fiar-se d'ell Por: ya está bè 14-03-14 11:59
amparo 4
19
Post de propuestas para nuestro Gobierno Local: Por: cami_delaverita 12-02-14 20:09
46260
16
"preparant el terreny als connectats" Por: No Registrado 04-06-11 01:53
No Registrado
2
Ayuntamiento de Alberic - Aprobados 1.181.830 € - Fondo Estatal para el Empleo y la Sostenibilidad Local Por: Foro-ciudad.com 12-11-09 20:55
Foro-ciudad.com
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com