Foro- Ciudad.com

Alberic - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alberic
13-10-13 14:52 #11627443
Por:ya está bè

Para fiar-se d'ell
Hola, ¿ es queda am el sillò que no es dell?¿ enboba i conquesta la dona ajena? bufff PARA FIAR-SE DELL. Remolon
Puntos:
13-10-13 19:04 #11627658 -> 11627443
Por:Il Doctor

Para fiar-se d
Parlar, escriure, criticar, exalçar, jutjar, admirar, analitzar, lloar, censurar, aplaudir, enjudiciar, victorejar, opinar, elogiar, retraure, adular, reprovar, glorificar, protestar, afalagar, ..... però sempre en sentit polític de les persones que momentàniament tenen la responsabilitat de governar-nos, perquè han segut elegits, o perquè han accedit al poder d’una altra manera, més o menys moral ....., ho puc entendre, però, ficar-se en la vida personal i íntima d’aquestes persones, ni em pareix correcte, ni ètic.
Amic o amiga “ja està bè”, vostè té tot el dret del món i és lliure d’escriure sobre el que vulga o considere, però crec que, sota la meua opinió, s’ha ficat en terreny pantanós i fragós, en el qual no tenim dret ni hem d’introduir-nos.
Pense que la vida personal de cada ser humà és sagrada. Tots tenim la nostra intimitat i en este sentit ens hem de respectar.
Crec que el “foro” no està per a estos menesters, però com he dit, vostè és lliure d’escriure sobre el que considere convenient.
Puntos:
13-10-13 20:05 #11627728 -> 11627658
Por:ya está bè

RE: Para fiar-se d
Hola amic i contertuli II Doctor, no púc estar més d'acord am tú.
Com a persona lliure i democratica tinc el dret i el deure al higual que Voste de poder opinar, escriue,admirar,aplaudir,victorejar,elogiar,adular, glorificar.per-ho am el devat o conversa iniciada, ni he criticat,jutgat,analizat,lloat,enjudiciat,reprovat,portestat,afalagat ni retret rés, sols he transcrit fets que an ocurregut am anterioritat , ni mels he inventat jó. cadascu els interpreta o interpretará com cregua convenient .
Encuant al sentit politic i contructiu de enfocar les coses o persones no em d'oblidar venvolgut contertuli que a les persones publiques i sobretot que desenvolupen un carrec public i politic de molta reponsabilitat i am el cas qu'ens ocupa així és, tinguem tot el dret de seber com són i que fán sobretot per a poder jutjar-los lo més adecuadament, per que si no ¿ com valorem a les persones que en un futur podrien presentar-se a un carrec de molta responsabilitat? .
Cuant més coses es sapiguen més transparents serán per a poder votar-los o no, encara que sigue privades segons voste, les persones publiques vuigan o no, no poden tindre tanta privacitat com cuansevol ciudata votant i patidor de les decicions bones o males que adopten les persones de més relevancia per el carrec que desempnyen .

Un salut per II Doctor i tot aquel que participe am este foro tant per escriure, opinar,criticar,exalçar,admirar ,censurar,apaludir,enjudiciar,adular, reprovar, glorificar,protestar o simplement jegir les opinions i escrtits que per aquest foro es exposen.
Remolon
Puntos:
14-10-13 17:15 #11628871 -> 11627728
Por:46260

RE: Para fiar-se d
La persona que ocupa un cargo político de cierta importancia y en este ámbito es la mas importante tiene por ello privilegios y servidumbres, tiene que guardar una imagen-comportamiento que la mayoría espera de él como tal cargo que representa a todos sus vecinos, le votaran o no.
Lo de la vida personal cuando se ocupan cargos públicos, será sagrada hasta cierto punto, en tanto se desempeña ese cargo y esa persona debería ser la primera en saberlo, pues lo quiera o no debería de ser un ejemplo para el resto de vecinos.Quizá ser esta forma de pensar un tanto troglodita, con lo que vemos-leemos a diario que pasa en nuestro país, pero esa es mi opinión.
Desde hace un tiempo y a todos los niveles públicos han aparecido una serie de jóvenes trepas que lo único que persiguen es la poltrona y hacer carrera con ello, ni ética, ni estética, ni formación, ni experiencia, muy sueltos de boca "se quieren comer el mundo", se les nota mucho y no me inspiran confianza.
La cabra siempre tira al monte, hasta que se quema.
Puntos:
18-10-13 18:25 #11642434 -> 11628871
Por:No Registrado
RE: Para fiar-se d
Ho resumiré:

PERSONAL ===== PERSONAL !!!!!!
Puntos:
18-10-13 22:43 #11642754 -> 11642434
Por:ya está bè

RE: Para fiar-se d
Hola i jó, també te resumi-re, se te veu el rabo, podries ser més coherent i no amagar-te en el anonimat,NO REGISTRAT===II DOCTOR.
¿PERSONAL? voldras dir ¿PRIVAT?,se que voste no té la mateixa opinió sobre lo que es privat i no heu ÉS en el cás de persones que desenpenyen carrecs publics, per-ho es tic més que segur de que la majoría de gent opina que les persones que es deu-en a un carrec en el que ha sigut elegit per represen-tar i regir el destí d'un poble , i en este cás és entre cometes""""""",te que tindre un poc més de cura en lo que fá ja que te una repercusió major que si fora una persona plana i que forma part de la ciudatanía normal i corrent. un salut II DOCTOR O PERDÓ NO REGISTRAT.
Remolon
Puntos:
19-10-13 07:16 #11642957 -> 11642754
Por:No Registrado
RE: Para fiar-se d
T'has colat yastabe, jo soc el d'abans, i desde luego, no conec al doctor, pero be, aixo es un altre tema, el d'ara es si a alguns els interesa la vida personal i privada del personatges publics, evidentment si que interesa a alguns, com els interesa la marca de la colonia dels futbolistes, el color de la roba interior de les actrius o la decoració de la casa de la Preisler.
El que et deu interesar de lo privat-personal dels "publics" es si es legal o no, la resta , xismes.
Puntos:
19-10-13 10:32 #11643042 -> 11642754
Por:Il Doctor

RE: Para fiar-se d'ell
Senyor o senyora “ja està be”, bon dia:
Sóc Il Doctor, escric poc, però quan ho faig no m'amague en post signats per “NO REGISTRATS”, que d'altra banda em pareix correcte que si algun/a ho vol fer, ho faça.
Intent ser coherent en lo que dic i que no se'm veja el “rabo”, una altra cosa és que ho aconseguisca.
En aquest foro expose les meues opinions i a vosté li podran agradar o no, igual que a mi em podran o no agradar-me les seues.
Continue pensant que tots tenim dret a tindre una vida privada, sigues o no un personatge que exerceixes un càrrec públic o eres una persona pública. Si eres algú que tens un càrrec públic i fas el que una persona correcta no ha de fer, en les eleccions venideres, si et tornes a presentar, ¡¡¡ho pagaràs amb escreix!!!. ¿Què una persona pública ha de tindre més atenció o mes cura que una persona que forma part de la ciutadania de a peu, com diu vosté?, doncs deu tindre la mateixa atenció o cura que una altra persona que no exerceix cap càrrec públic. Aquesta és una dels coses que ens diferencien a les persones dels animals.
¿Què pensa vosté, senyor o senyora “ja està be” que sóc un personatge públic o que estic prop d'ells?, doncs està molt, però que molt equivocat o equivocada i molt lluny de la realitat. Sóc part de la ciutadania de peu, però dels de a peu de a peu de veritat i a més li puc assegurar que sóc un dels què alguns components, i vull puntualitzar “alguns”, de l'actual equip de govern ha fotut i molt, tant en l'aspecte moral com en l'econòmic, així que ja es podrà imaginar el “amor” que els tinc a aquestos “alguns”. ¿Té ja clar que jo no sóc l'autor d'aquestes barbaritats de les què m'acusa?
Una salutació.
Puntos:
09-11-13 12:23 #11674268 -> 11643042
Por:Il Doctor

Para fiar-se d’ell,…. NO, ..... per a fiar-se d’ells
Segons conten les llengües viperines del poble, es rumoreja per la població que les relacions Carratalá (Partit Popular o el que siga) & Cervelló (Coalició Valenciana) no són molt bones, més aïna són odioses, inclús es diu es comenta que quan estan junts, sense que ningú els veja, es criden i es diuen de tot, menys bonic i guapo, però de moment no han arribat a les mans, esperem que açò últim no arribe.
D'altra banda es rumoreja, es diu, es comenta per part d’eixes llengus viperines que Carratalá (Partit Popular o el que siga) està mantenint conversacions amb un dels seus enemics més acèrrims, el famós Albarracín (Partit Popular, el bo, el de Rus, el de Fabra, el de Bárcenas, el de Rajoy, etc.) amb el fi de confeccionar la llista per a les eleccions que se celebraran dins d'any i mig. Açò no hi ha qui ho entenga. Primer es tiren a matar, ara pareix que es perdonen i comencen a entendre's i no a molt lluny segur que s'amaran.
Diuen també estes llengües viperines que Carratalá per a preparar la llista amb Albarracín, no compta amb ningú dels que actualment estan amb ell governant, ni amb els seus companys del Partit Popular o el que siga, ni amb els companys de govern de Coalició Valenciana. Va ell sols, no se sap si perquè no vol portar a ningú dels qui són els seus “companys” actualment, o si estos companys actuals no vol anar amb ell. I continuen dient estes mateixes llengües, que este és un dels motius d'eixes fortes discussions que mantenen Carratalá & Cervelló.
Per a postres, i per si no teníem poc amb tot açò, es comenta, es diu, es rumoreja que l'actual cap de llista de l'actual Coalició Valenciana, Cervelló, a l'estar el seu actual partit ja extingit i pel tant no poder anar amb estes sigles en les pròximes eleccions, ell, ho farà pel partit Espanya 2000. Si va ell, el seu millor dofí, Torres Moscardó, segur que també anirà i més encantat de la vida.
Açò ni ho afirme ni ho dic jo, no m'atreviria, és més no m'ho acabe de creure perquè pense que tot açò és molt gros. Particularment no m'ho creuré fins que no ho veja, però el que sí que tinc clar és que en política m'ho crec tot, no hi ha res impossible, ni m'estranya res, la qual cosa que hui és blanc demà se torna negre, i els que hui diuen que s'odien, demà s'amaran.
Com ja els he dit anteriorment que no me ho acabe de creure, perquè a més pense que açò seria perdre la dignitat, la política clar està, demostrar amb açò un gran ànsia de poder i de manar com i amb qui siga, però al cap i a la fi manar i tindre poder, a “pese a quien pese” i passant per damunt del que s’interpose en el camí. Si algun de vostès ha escoltat el mateix que jo, ens agradaria saber-ho, perquè no vull pensar que jo haja sigut jo víctima d'una broma de mal gust, encara que les fonts d'informació per les quals ho he sabut són de fiar.
El temps ens aclarirà tot açò.
Puntos:
09-11-13 14:12 #11674370 -> 11643042
Por:46260

RE: Para fiar-se d’ell,…. NO, ..... per a fiar-se d’ells
Estimado IIDoctor no te calientes tanto la cabeza ni hagas caso a los que llamas "leguas viperinas", la cuestión es muchos mas sencilla a mi modo de ver.
"Caput" están los Srs. Carratalá, Cervelló y Albarracin para encabezar cualquier tipo de lista por los partidos que se han presentado , cada unos por razones que su historial avalan, cosa que igualmente podría decir del Sr, Pallares y la Sra. Lázaro.
De aquí a las próximas elecciones vamos a ver muchas "movidas" y habrá mas listas que nunca, a las habituales incluye a UPyD, Ciudadanos, Compromis, ... y alguna Coalición Independiente de Electores (tipo AIA).
Lo que si tengo claro es que el PP buscará candidatura nueva sin actuales ni pasados miembros y que el Sr. Carratalá está a verlas venir donde colocarse, le da igual el disfraz que tenga que ponerse.
Puntos:
09-11-13 15:27 #11674444 -> 11643042
Por:No Registrado
RE: Para fiar-se d’ell,…. NO, ..... per a fiar-se d’ells
En mi opinion, las razones que llevan al 99% de politicos a estar en una candidatura u otra (dentro o en diferente partido ) son principalmente aquellas que respondan a las preguntas:
1.- ¿Donde tengo más posibilidades de alcanzar el poder?
2.- ¿donde tengo más posibilidades de alcanzar el dinero?

El 1% restante de politicos es expulsado por sus compañeros en los primeros tres años de militancia. Chulillo Chulillo Riendote Riendote Remolon Remolon
Puntos:
14-11-13 23:22 #11690103 -> 11643042
Por:ya está bè

RE: Para fiar-se d’ell,…. NO, ..... per a fiar-se d’ells
Si ja heu vaig dir, que més val coneixer cuant més millor a les persones que es presenten a cualsevol carrec public,més que rés per poder triar millor als nostres representants que han de regir aquest ben volgut poble,i encara així passa lo que passa,i en politica es aon més es veu la verdadera condició humana , i no la millor cara justament, a mi m'interesa saber com és cadascu inclos la suposada vida privada, que per ha les persones publiques heu és meins que cualsevol persona anonima com jó .
Aixó si respectant totes les opinios es clar, Remolon
Puntos:
21-11-13 11:09 #11698620 -> 11643042
Por:Il Doctor

Para fiar-se d’ell,…. NO, ..... per a fiar-se d’ells
Llegint la premsa diària, escoltant els informatius o veient les notícies de la tele, a una persona sensata li pot entrar una depressió o pot tornar-se boja. Aquests polítics estatals, comunitaris, i per si faltava quelcom ara se'ls han unit els locals, pensen i estan convençuts que els que anem a votar som idiotes i imbècils, i que ens creiem tot els que ens diuen. Primer diuen una cosa, al mes diuen tot al contrari, fan quelcom, al poc de temps ho rectifiquen i així portem molts anys. Potser els polítics de torn tinguen quelcom de raó, i que els que votem estiguem més “pallà que “pacà”, perquè continuem anant a escoltar-los als mítings, a votar quan toca i fins i tot a algu o alguna se li cau la bava quan els veu. Aquests (estan els mateixos que fan trenta anys, per quelcom serà) han legislat unes lleis a la seua imatge, a la seua semblança i al seu interès, de manera que els beneficia més que els perjudica, i a pagar els plats trencats els ciutadans de peu. Són una casta que difícilment s'hauria de trobar en el món i en canvi hi han molts. Es creuen déus, caminen “erguidos” amb prepotència, no parlen a la premsa sinó és pel plasma, i damunt no admeten preguntes, van amb cotxes oficials, tenen guardaespatlles, “suporten” sous siderals, viatgen amb tot pagat, espremen les dietes (quilometratge, vivenda, hotel, etc.), se peguen unes fartades “oficials” d'ací t'espere pagades amb els impostos de tots, visten millor que ningú, damunt estan aforats, i si es condemna a algú per prevaricació, robatori o per construir aeroports sense avions, ixen els companys a defendre’l i a demanar l'indult, per si de cas es dóna el cas contrari. Tenen una cara que se la xafen, però a ells els dóna igual, “ompli'm les butxaques i crida'm el que vullgues” però jo viuré de pu... mare, i si tu no tens “pa menjar” “o et roben els bancs (altres que tal) la teua vivenda, que no pots pagar perquè no trobes i treball” et fots i vius davall d'un pont. De les preferents ni parlem. Ací en aquest país no tanquen en la presó a ningú.
A nivell de poble, el mai vist, ja ho vaig dir: ens queda molt per veure i coses que pareixien impossible que succeïren, ara pareix que són normals. S'han dit de tot en directe i en diferit, s'han portat als jutjats, i ara es busquen per a fer les llistes de les eleccions perquè volen poder. Increïble però cert, açò és per a tornar-se bojos. Aquests no volen al seu poble, la que volen és col•locar-se ells i manar, manar i manar…
Els estatals, comunitaris i ara els locals s'estan burlant de tots nosaltres.
Puntos:
21-11-13 18:27 #11699323 -> 11643042
Por:maeDeu

RE: Para fiar-se d’ell,…. NO, ..... per a fiar-se d’ells
che doctor eixo que diu de tota España, si tan amargat esta, pues fuxga daci i enpau
lo unic que fa falta es una poqueta mes de fe y confiar en els que an demostrat que sempre estan ai apoyant al nostre poble
alo millor no estan dabant de tot perque bolen treballar de balent desde la sombra alo millor es que estan esperant el moment en que poden dir als veins "volguda familia, per fin eu confiat y no os baig a defraudar. anem a arreglar el poble que seu mereis"

No patisga tant home, doctor, que tindra que anar a la consulta y no a trevallar Riendote
Puntos:
21-11-13 20:28 #11699616 -> 11643042
Por:No Registrado
Para fiar-se d’ell,…. NO, ..... per a fiar-se d’ells
Senyor o senyora maeDeu:
Vaig a contestar-li amb molta moderació, ja que no vull entrar en cap tipus de polèmica amb vostè. Vostè opina d'una manera i jo d'un altre i les dos opinions són molt respectables.
Crec que aquest tema no és per a prendre-se'l a conya i també crec que quan un diu la veritat i amb educació no li falta el respecte a ningú. Espere no haver-se'l faltat a vostè.
Ni estic amargat i ni tinc el perquè de “fuchir daci”. És la meua terra i amb els meus impostos i la de la resta de persones viuen la majoria de polítics i els seus “amigotes” sense pegar un pal a l'aigua. Fe no em falta, però no precisament amb els que manen. Tinc fe en mi mateix i la meua consciència està molt tranquil•la quan arribe a ma casa, ja que he procurat complir amb el meu treball. No com altres. Hi ha molt pocs, amb els dits d'una mà hi hauria més que suficient per a contar-los, els que han demostrat que estan treballant i recolzant al poble. No per més “chillar” o alçar la veu es recolza més a un poble. Això de treballar a l'ombra és molt relatiu, es pot treballar molt, poc o res, però com s’està a l'ombra mai se sap si és molt, poc o res. Si estan esperant el moment per a dir: “volguda familia, per fin eu confiat y no os baig a defraudar. anem a arreglar el poble que seu mereis", Ara és el moment idoni. No hi hauria, conforme s'estan posant les coses, millor moment per a dir-ho.
Gràcies per preocupar-se per la meua salut. Espere no haver d'anar a cap consulta, per ara encara estic bé i encara em queden forces i ganes per a dir i fer moltes coses. Espere que vostè també es trobe bé.
Salutacions
Puntos:
21-11-13 22:11 #11699883 -> 11643042
Por:Il Doctor

Para fiar-se d’ell,…. NO, ..... per a fiar-se d’ells
Senyor o senyora maeDeu:
Perquè qude clar, el que ha escrit això d’abans sóc jo Il Doctor, no se perquè el fòro m'ha posat com No Registrado.
De nou, salutacions
Puntos:
22-11-13 11:14 #11700349 -> 11643042
Por:amparo 4

RE: Para fiar-se d’ell,…. NO, ..... per a fiar-se d’ells
De que historial habla,del de los partidos o de las personas, le recuerdo que los partidos aquí no están para aprobar ninguna ley, sino para trabajar por y para el pueblo. Quiero creer que hay personas honradas en nuestro pueblo, que se presentan a las elecciones, tenemos que dar oportunidades. Hasta hora, ya hemos visto lo que ha pasado en el pueblo con los gobernantes que hemos tenido, tenemos que valorar y tener memoria antes de depositar la papeleta.
Puntos:
06-02-14 16:34 #11840798 -> 11643042
Por:realista33

RE: Para fiar-se d’ell,…. NO, ..... per a fiar-se d’ells
Querido amigo, estas muy acertado y yo te añadire un detalle, J. Cervello también ha mantenido conversaciones con Albarracin y parece ser que se ha llevado el gato al agua y representara al PP. Ya ves las vueltas que da la vida. Saludos
Puntos:
07-02-14 19:30 #11842502 -> 11643042
Por:Il Doctor

RE: Para fiar-se d’ell,…. NO, ..... per a fiar-se d’ells
Amic/ga “realista 33”: en primer lloc li diré que estic un poc confús amb la seua resposta, ja que no arribe a entendre a qui concretament li respon amb el seu escrit, no sé si és per a “amparo 4”, per a un altre/a que participa o per a mi mateix, m'agradaria, si és possible, saber-ho. Sense ànim de ser pedant, si el que volia és començar una nova conversació li puc indicar com fer-ho: Quan entra en la pàgina “Foro-Ciutad.com” on van els temes que s'han tractat o que s'estan comentant, en la seua part superior dreta hi ha una línia que posa: “Crear nova conversació”, fa amb el ratolí “clic” sobre esta línia i ja pot començar a escriure el nou tema. Em reitere que ho dic açò és sense ànim d'ofendre ni de ser pedant per la meua part.
Sobre el que vostè diu de Cervelló que encapçalarà el PP en la llista d'Alberic, pensé que està vostè en la veritat, i si no m'equivoque, que espere equivocar-me, serà el nou alcalde d'Alberic, una cosa de la que, des de fa temps, ja està exercint, encara que com tots sabem ho està fent “a l'ombra”. Si Cervelló és triat alcalde d'Alberic, que Déu ens agarre confessats, i això que no tinc res contra ell.
Puntos:
14-03-14 11:59 #11931618 -> 11643042
Por:amparo 4

RE: Para fiar-se d’ell,…. NO, ..... per a fiar-se d’ells
Sro. 46260, Empodría dir quin historial te la Sra. Lázaro.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Post de propuestas para nuestro Gobierno Local: Por: cami_delaverita 12-02-14 20:09
46260
16
"preparant el terreny als connectats" Por: No Registrado 04-06-11 01:53
No Registrado
2
REPARACION Y MEJORAS POLIDEPORTIVO EL CONVENT DE ALBERIC Por: Foro-Ciudad.com 02-03-10 14:44
basketalberic
2
Aprobados 1.828.289 € para el Ayuntamiento de Alberic Por: Foro-ciudad.com 04-12-08 00:58
Foro-ciudad.com
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com