Foro- Ciudad.com

Alberic - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alberic
27-06-12 19:03 #10246220
Por:abcd3

La fira de Sant Joan
Estan a punt de finalitzar les nostres festes patronals i si em demanaren la meua opinió sobre elles no sabria que dir, ja que les meues obligacions quasi m'han impedit poder gaudir d'elles. Només vaig poder veure un poc de la “Volta a Peu”, que com ja he dit en un altre “post” em va paréixer molt bé.
Sobre la revetla de Sant Joan, un matrimoni amic em va comentar que el sopar va estar regular/bé, que l'orquestra va ser fluixa, que el pis per a ballar era millor que el del solar de Struch, que l'assistència de gent aliena a les autoritats, festers, pares dels festers i comissió de festes va ser molt poca (la crisi s'ha notat),i que en termes generals no va estar a l'altura d'altres anys. No vaig poder assistir i per això m'agradaria conèixer l'opinió d'altres persones sobre la revetla.
Vaig poder veure la “Fira Medieval” i la vaig trobar un poc "desustanciada", igual que les atraccions per als xiquets i els barracons.
Una cosa si que m'ha agradat i és que s'han reduït els dies de fira (ja era hora que el sentit comú es vaja imposant). Pense que en una setmana de festes, del 23 al 30 de juny (llevant la presentació de la reina que pot ser el dissabte anterior al dia 23) és més que suficient. Val la pena tindre una setmana carregadeta d'actes que 3 setmanes amb actes "desustanciats"que no atrauen a la gent. Només falta aconseguir que en els dies festius els comerços tanquen, perquè sinó fa la impressió que no estem de festes.
Salutacions
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Fira Alberic 2014 Por: No Registrado 14-07-14 19:00
No Registrado
31
Desil•lusió i defraudat en el primer dia de la Setmana Santa Por: No Registrado 24-03-13 21:00
No Registrado
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com