Foro- Ciudad.com

Alberic - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alberic
24-03-13 12:17 #11167023
Por:No Registrado
Desil•lusió i defraudat en el primer dia de la Setmana Santa
Hola, bon dia,
Ahir a la vesprada em vaig desplaçar fins a la Glorieta per a veure la “Tamborada”. Allí estaven la Banda Tambors i Bombos de la Confraria de l’Hort i la Banda de Tambors i Cornetes de la Confraria de l’Ecce-Homo o viceversa. Vaig preguntar per l’acabada de formar Banda de Tambors i Cornetes de la Confraria del Crist i em van dir que a pesar que els components estaven molt il•lusionats i desitjant eixir, els de la Junta Directiva de la Confraria havia decidit que la seua Banda no eixia a este acte (com si fóra un acte “chabacano” i com si el “menos preciaran”), a pesar que estava anunciat en el llibre oficial de la Setmana Santa i en el llibret que la Confraria reparteix entre els seus confrares.
Tampoc vaig veure a la Banda de Tambors i Cornetes de la Mare de Déu del Roser, em van dir que tampoc eixiria. No em van saber explicar el perquè.
Em vaig quedar molt defraudat, ja que un acte que haguera pogut ser molt bonic i que fins al dia d’ahir anava a l’alça, amb més de 170 bombos i tambors tocant (si hagueren estat tots), es va quedar reduït a l’actuació de les Bandes de Tambors i Bombos de la Confraria de l’Hort i a la de la Tambors i Cornetes de la Confraria de l'Ecce-Homo (que per cert ho van fer molt bé). Em va agradar molt que ambdues Bandes (en senyal de germandat) desfilaren amb els seus components entre mesclats fins a la plaça.
És una llàstima que els directius de la Confraria del Crist prengueren esta sense sentit decisió. Fa la impressió que ells (els directius) són molt més que els altres i no es volen mesclar amb la resta i sempre intenten sobreeixir i cridar l’atenció.
Amb esta postura, una Setmana Santa com la del nostre poble, amb més de 150 anys de vida i famosa en tota la Comunitat Valenciana, es queda estancada i no prospera el que tots els veïns volem i desitgem.
Senyors de la Confraria el Crist, siguem seriosos i fem el que es puga perquè nostra benvolguda Setmana Santa done pas important de qualitat i es pose a l’altura d'altres poblacions.
Puntos:
24-03-13 18:56 #11167685 -> 11167023
Por:No Registrado
RE: Desil.lusió i defraudat en el primer dia de la Setmana Santa
Una aclaración: La Banda de la Cofradía del Ecce-Homo NO TIENE trompetas.
Y esta tarde del Domingo de Ramos (segundo día de la Setmana Santa d'Alberic) he disfrutado con la salida de las bandas que participaran en la Baixà del Sants acompañando a las cofradías que desfilaran. Nada menos que tenemos 5 bandas de Alberic, 2 de tambores y bombos (la de la Cofradía de l'Hort y la de la Cofradía del Ecce-Homo), 2 de cornetas y tambores (la de la Cofradía del Cristo de la Fe y la de la de Nuestra Señora del Rosario) y la Banda de la Societat Unió Musical de Alberic, en la que hoy han desfilado nada menos que 144 componentes, si no he contado mal, había 18 filas a 8 músicos por fila. IN....PRESIONANTE.
Lástima que tengamos la CASA DE LA MÚSICA a medio hacer (creo que no se llega ni a medio hacer, y de continuar así lo poco que hay se perderá).
También es una lástima que algunas personas vayan luciendo su fina y esbelta figura a costa de la Banda. Trabajar poco, joder a la gente trabajadora mucho y figurar ... ni se sabe (no hay adjetivo calificativo para nombrar esto último).
Puntos:
24-03-13 21:00 #11167922 -> 11167685
Por:No Registrado
RE: Desil.lusió i defraudat en el primer dia de la Setmana Santa
Es verdad, trabajar lo que se dice trabajar... no trabajamos mucho.
Joder, lo que se dice joder... jodemos bastante, todo lo que podemos.
Y figurar, ni se sabe,.... nos encanta que la gente nos mire y nos señale con el dedo.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
La senyora ja ex primer tinent d’alcalde i el senyor ja ex tercer tinent d’alcalde Por: Il Doctor 22-12-14 12:17
No Registrado
24
Primer aviso Por: 46260 23-08-14 08:00
No Registrado
29
Setmana de la Dona Por: Caterina2012 23-02-13 19:42
No Registrado
2
Primer Pleno Por: No Registrado 29-06-11 14:01
No Registrado
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com