Foro- Ciudad.com

Torre de Arcas - Teruel

Poblacion:
España > Teruel > Torre de Arcas
28-04-08 18:40 #840477
Por:Olguiki

Aon estan los Kinkybitis?
Oye que pase que avui no hau contat res, tan apurats esteu tots... será que va be el foro? conteumos algo.
que avui es com si fore dimecres ya!!!
Besicos
Puntos:
28-04-08 19:36 #840634 -> 840477
Por:No Registrado
RE: Aon estan los Kinkybitis?
Si, yo tame tinc molta curiosidat de com va anar el concert de la Kinky y si va ser millor que el de Terrasa!!!més que res pa vore si torno a ser una Kinky fan!!!

Bueno pos yo els meus plans d'anar al Pais Vasco pa celebrar el meu cumple se m'han xafat per culpa del maldito ginoll!!!aixina que cap a Torradarques anire!!!i ya el celebrarem ahi els que esteu!!!els meus amics el celbraran per mi!!!je,je,je

Bueno doneu noticies del concert!!!Besitos
Aneta
Puntos:
28-04-08 19:45 #840659 -> 840634
Por:Yaizeta

RE: Aon estan los Kinkybitis?
Jolinessss si que esteu intrigatssss!!!! jajaj pos alla va cronica de concert: Impresionant!!! Pa mi impresionant! La sala ere super menuda, el sonido no ere molt bo... pero estabem com en familia! Pica va dir que van cambia varies coses del concert de terrasa al de zaragoza, i k han anat milloran en lo directe!!! A mi me va encanta! Ahi a primera fila davant del willy com a bona vip que era!!! (vam entra by de face^^) y bueno despues vam esta alli a la sala aquella de charreta un ratet i despues ya vam marcha a continua la marcha por ahi!!! Posturas (xfin) Concordia (kokuuuuuuuuuu) y ya a busca el taxi i cap a casa!!!

Per cert: Gracies a pau, per portarme sta a zgz!
I als pikes per el alojamiento y el mantenimiento (la ensalada de arros bonissssssima!!!!!!!)

I sobretot per la compañia!!!!!

I ara ya... dos dies... i viña rock!!!!!!!!!!!!!!!

Tos vuuuuuuuuuuullllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥
Puntos:
28-04-08 21:23 #840928 -> 840659
Por:PiKeta

Kinky Pika... Presenteeee!!!
Disapte va se com un paseo pels nugols. Pel mati vaix torna a Riglos y vaix puxa a la punta del Puro, desde llun pareix un palillo en equilibri al mig de una roca roja a 180m. Es impresionant!! a la part de dalt sol caviem 4 persones y apretats, la sensasió ere com de esta flotan. Vam puxa tres per primera volta y mos van regala un poster dels Mallos guapisim, que ara es lo capsal del llit!

Y denit pos.. un altra volta als nugols en lo concert de la Kinky, a una sala menuda (la mitat que la Factoria), en lo esenari que me arribabe per lo ginoll y tot lo Komando TdA davant del Wily, casi cara a cara. Al remat estabem bastanta peña: Marta i el novio, Sergio i la novia, Dani i un amic, Juanma, Pau, Yaiza, mon germa i yo. Y si, a mi me va agrada mes que el concert de Terrassa, se note mes energy!!.

Y sense temps pa recorda masa el pasat, toque prepara el present que es el Viña d'aqui no res y yo fet un lio perque vaix a Villarrobledo en ganes de perdrem per Babilonia com un Quixote Naranja en Metalmorfosis! Que tal tos cuadren los horaris? Esta tarde se me ha ocurrit mira com sonaben los grups de regge i los desconeguts i... vaya lio, faltará temps pa tot!!

Ah! Felisitats en adelanto pa la cumpleañera, no se be el dia i segu que se pase, je, je, soc un despiste!
Y que vaixgue ve a los jinetes, ara podeu aprofita pa fer la marxa llarga que aneu a caball!!
Puntos:
29-04-08 14:09 #842214 -> 840928
Por:Mechon

RE: Kinky Pika... Presenteeee!!!
Juer Picaxu, vaya festival te vas pegà lo dissabte!!jeje

No m'en parlos encara d'horaris que encara nose ni quan, ni en quí aniré a Villarrobledo.

Finalmente hay convençut al Chanca (el que donave voltes a Saragossa en l'autobús después de dormí a la porta d'Interpeñas). Però ell tamé a convençut a un amic seu que no conec i a una amiga. Aixina que una mica xungo anar els 4 ya que tinc que recollir a la Yai (tranquila que no m'olvido de tú.jeje). Apart d'això m'ha dit el Xavi que s'ha enterat que Manu Chao actue a Salamandra (on va anar l'Ana a vore'l de gratis) dimecres, dijous i divendres. Aixina que si puguerem anar al del dimecres serie acabar el concert i començar la marxa ya en el coxe carregat caba Albacete.juas juas. Començariem el Viña a Barna.jaja. Però tot això contant que vingue el Xavi, entonces cabrie la Yai i tots los bartulos que vullguere agarrar.

Demà te crido i te confirmo l'hora a la que quedarem Yai,okis??

Avui mentres patim l'eliminació o celebrem el pase a la final s'acabarà de parlar tot i quedarem en l'hora de la marxa.

Besitos pa tots/es!!!

P.D: vaig a mirar-me els horaris que diu Pika
Puntos:
29-04-08 14:19 #842226 -> 842214
Por:Yaizeta

RE: Kinky Pika... Presenteeee!!!
Oks mechon!!! Trankil k no porto mols bartuls xD la colchoneta dins de la seua caixeta (ueeee encara m'arriben regalos d cumple jajaj) el sac de dormir y una mochila de deport (pa se xica, intentare porta poca cosa Enseñando la lengua) per cert ya he comprat un paket d toallites de bebes xDDD Estare a la espera mechon!!! ;) Muacksss
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Les Vaquilles ya estan aqui!!!!!!!!!! Por: Olguiki 11-07-08 11:50
RASKY
3
DONDE ESTAN MIS UJERAS??? MIS UJERAS DONDE ESTARAN??? Por: RASKY 04-10-07 23:32
lattora
3
estan d´examens pobrets!! Por: No Registrado 16-01-06 19:36
No Registrado
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com