Foro- Ciudad.com

Torre de Arcas - Teruel

Poblacion:
España > Teruel > Torre de Arcas
15-01-06 18:42 #166316
Por:No Registrado
estan d´examens pobrets!!
Señora mestra, no veus que estan d´examens pobrets uns els posen i els altres tenen que estudiar... jajaja.. pos este finde vull dirtos a tots els que tingueu la oportunitat de vindre que a herbés es festa de sant antoni, fan una barraca d´un mun de metros i després l´encenen, primer de tot fem una representació de sant antoni i els diables, en tabalets i gaites anem a fer una volta per tot el poble que estan totes les cases del poble obertes i donen pastes, aiguardent, whisky, pacharan... (bueno per pasar-ho mol bé) i una vegada es done la volta pel poble baixem tots a la barraca (junt al frontó) i l´encenem, també donen xoricets, botifarres, llonganisses... i després ball amb disco móvil raul.

Així que si tos animeu ja mu direu, pica jimmy i la olga pujen si voleu vindre ja sabeu que a herbés teniu casa.

I per als que estudien sol vull dirtos que paciéncia que sapigueu que a la rasky li sap mol greu que no estiguesseu a tu laudrup ja te guardarem panet beneit d´eixe que donen a missa que diuen que purifique tot els mals i done mes força per l´estudi, i a tu juse ja li diré a la iaia elvira que te guardo uns xoricets i que te vull molt!!! jejeje...

Bé, ja ens veurem per sant antoni o al poble o a herbés i per als estudiants molts d´anims i ja ferem un cubateta a la vostra salud!!!!
Puntos:
16-01-06 19:36 #167082 -> 166316
Por:No Registrado
RE:estan d´examens pobrets!!
el pa beneit...,sol done mes força per l'estudi? vaya, vaya... estos de missa no saben que als vells los aniríe milló pa un atra cosa, jeje, es que els jovens Chulillo anem sobrats de força y de l'estudi no en volem sentí ni parlan...

Bueno, a ver si se reactive un poc este foro, que pareis que s'aigue mort algú, aixi que ya sabeu, a escriubre!!!

A ver qui es el proxim en escriubre, anilla? rasky? olgueta? maria? gisbert? mechón? carol? juse? ...,etc,etc, sol espero que no sigue el pessat del laudrup!!

Ja voreu quina salut tindrem en acaba els examens..., despues de tant cubata a la nostra salut!!... mos tocará de beumols de verdad!

Que xaleu molt per Herbés los que anigueu(a mi sempre que fan festa ahí me pille de examens...gggrrrrr)
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Les Vaquilles ya estan aqui!!!!!!!!!! Por: Olguiki 11-07-08 11:50
RASKY
3
Aon estan los Kinkybitis? Por: Olguiki 29-04-08 14:19
Yaizeta
5
DONDE ESTAN MIS UJERAS??? MIS UJERAS DONDE ESTARAN??? Por: RASKY 04-10-07 23:32
lattora
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com