Foro- Ciudad.com

Torre de Arcas - Teruel

Poblacion:
España > Teruel > Torre de Arcas
15-11-06 10:32 #282624
Por:Mechon

Concert d'Obrint Pas
Buenas torredarkins, volia contar-tos que este finde, per fi, vaig anar al meu primer concert d'Obrint Pas (i últim de la gira Internacionalista) que, casualment, va ser a Cornellà. Concretament, a una nova casa okupa que yo encara no havia estat i que es una fàbrica abandonada inclús més gran que la factoria de Terrassa. Pos això, me vaig enterar el dijous de xiripa mirant-ho per internet i per 5 míseros euros vaig poder disfrutar de 2 hores i mitja de concert d'Obrint Pas i un parell de teloneros que tocaven davant. Apart les birres anaven a 1,2 € que tamé está molt bé.jeje. Apart venien en un parell de colaboradors (un baixista i un dj) aixina que les cançons sonàven una mica atípiques, rollo concert de manu chao (mateixa lletra en diferent ritme). Tot junt va ser una pasada, m'ho vaig pasar de conya i espero poder disfrutar algún concert de la pròxima gira en algún per no dir molts de vatros.
Salut i hasta prontet!!!!
Puntos:
15-11-06 15:49 #282696 -> 282624
Por:RASKY

RE: Concert d\
POS SI, SI D´AIXÓ JA AVISAREU... PER QUE DEL CONCERT DE LA KINKY MEN VAIG ENTERAR DE XIRIPA... I NOPER VATRES..BUENO, I NATRES FEM COMPTE DE VINDRE PER EL PONT DE LA PROSTI I DE LA PUTI EH A BCN!!!!! PERO JO NO SOL VULL ANÁ DE FESTA, M´AGRADARIE QUE ENS ENSENYAREU COSES CHULES PER VORE I DESPRÉS LA BONA FESTASA. JA O MIRAREM PERO A MI ME FÁ MOLTA ILU ANÁ!!! Riendote Riendote I JA ENS ENSENYARAS EL TREN DE CORNELLA NO MECHON??? JAJAJAJA...
Puntos:
15-11-06 16:00 #282698 -> 282696
Por:anilla

RE: RE: Concert d\\
Rasky!!! que al pont ixe que dius tu!! la majoria ( bueno parlo per mi anirem al poble perque tame tenim pont!!!aixina que igual Mechon se quede i te pot porta de festassa i de turisme!!! jo com t'ho montes colega!!

Mechon aixina m'agrade!!! compartintvivencies de conciertillos en la gent. Ese foro se està reactivant!!!

Anda com tos passeu en el pobre Pika!!! dixeulo que faigue les coses al seu ritme!! si el presioneu encara serà pijo!!! i millor no opinar estes coses en el foro!! a mi me donarie encara més vergonya!! PIKA estic en tuuuuuuuuuuuuu!!!
Puntos:
15-11-06 17:30 #282723 -> 282698
Por:RASKY

RE: RE: RE: Concert d\\\\
TAN SOLS VAM DIR QUE O TENIA MOL FACIL, NO ENS HEM PASSAT EN CAP MOMENT, VAMOS PENSO JO. I ANDA Q A MI NO MAN MAREJAT EN PERSONA I PEL FORO!!! A CADASQU LI TOQUE A UN TEMPS!!!
Puntos:
15-11-06 18:33 #282769 -> 282723
Por:laudrup

RE: RE: RE: RE: Concert d\\\\\\\\
Joer..., mira que planeixeu les coses en temps... jo pa varia encara no se ni que faré este finde...
Al fin ha eixit lo que ere capas de reactivá el foro...
LES CHAFARDERIES, JEJE..., menos mal que no m'ha tocat

A ver si neve pronte ... que tinc un mono al armari en un any d'antiguetat y encara que es de segona ma, está sense estrená i el de Gis crec que está en la mateixa situació ... jeje

Ara los conciertillos están d'hores baixes, a ver si su curren los musics y trauen algún disc bo, que ara volia renová algo la musica i no se que vaixame, alguna sugerencia???

Los meus gustos musicals ja els coneixeu, maquineta a saco(com la del Blay) Muy Feliz !!! A ver ixes sugerencies...

B7ts.
Puntos:
15-11-06 19:00 #282791 -> 282769
Por:RASKY

RE: RE: RE: RE: RE: Concert d\\\\\\\\\\\\\\\\
POS SI, I SI NO FORE DE LES XAFARDARIES DE QUE PARLARIEM... POS BAIXAT DOVER QUE ESTÁ MOL BÉ. MEN VAIG A CASAAAAAAAAAAAAAA ADEU!!!! FIN DEL TREBALL.
Puntos:
15-11-06 19:27 #282807 -> 282791
Por:olgueta

RE: RE: RE: RE: RE: RE: Concert d\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
wenas gente!!! que sort Rasky!! jo encara estic aqui pero bueno ja sol me queden 3/4 d'hora, jejeje.
laudrup, jo si que tinc una sugerencia, el disco de "The Locos", a mi me van agrada molt... i de paso mel grabes a mi,jejejeje.
xa, tot el mon dien que ens hem pasat en pica i jo opino igual que la Rasky, natres sol diem el que vam vore. no feu plans en tanta antelacio que despues no ixen be, sino que tu digue laudrup, jejeje. jo este finde si que se que fere, anar al poble... pero el pon de la purisima ni idea, ademes te rao l'Aneta, a eixe pon tot el mon be al poble, i si cuan ve la gen natres ens enanem... no se si guanyarem molt.
bueno ja quede menos per a marxa cap a casa... jejeje. ciao!!!
Puntos:
15-11-06 21:26 #282875 -> 282807
Por:anilla

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Concert d\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Veig que tos han afectat el meus comentaris!!! je, je,je conflicto y foro reactivat a costa de les chafarderies i del pobre Pica!! je,je,je.

Ei!! Laudrup lo de esquiar podriem anar pels nadals entre semana o en finde axina yo m'apunto. Vaig estar parlan el dijous en l'alcalde que va estar per aquí per Barcelona i va dir que a ell pa el fin de semana de reixo o no se que li anava bé!!! ya direu alguna cosa que este any passat no vaig anar i tinc ganes de voretos fer animalades!!! je,je,je encara que com no faigue fred ni neu ni esquí!!!

A la el dilluns ya explicareu que tal tos ha ant el finde!! yo ste de camguro de l'agüelo!! un plan exepcional...pero alguna ceneta sense roido caura per casa je,je,je
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Mechon!!!vas al concert de la Kinky? Por: No Registrado 17-09-08 18:29
Mechon
2
Concert de la Kinky ( Aneta ) Por: No Registrado 09-09-08 16:30
Mechon
3
Concert Radio Bemba Sound System Por: Mechon 13-03-07 15:13
laudrup
2
concert del canto del loco Por: Juse!!! 31-08-06 22:28
Juse!!!
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com