Foro- Ciudad.com

Torre de Arcas - Teruel

Poblacion:
España > Teruel > Torre de Arcas
08-09-08 18:05 #1153837
Por:No Registrado
Concert de la Kinky ( Aneta )
Hola foreros i foreres!!!este disabte va ser el concert de la Kinky a Vilanova... la verdad que el concert va millorar molt respecte al de terrassa, pero encara aixina no son els super concerts que feen antes on ells s'ho passaven de conya.
L'entrada del concert eren 15 euros, ere un festival que feen en uns jardin chulissims de una casa al costat del mar...tame hi havien més grups tocan ( 3 ) i entre concert i concert hi havia DJ punchan.
La kinky va apostar per tocar al principi i al final del concert cançons dels últims discos ( que es lo que fee moure a la gent i lo que mos agrade més ), el mig en cançons de l'ultim disco ( la gent apalancada)...Avui toquen a Santa coloma gratis, ya que estic a Barna igual me paso...ya tos explicaré...

Despues de la Kinky va tocar un grup de Vilanova que es dien ragga tunning...la verdad es que eren chulissims i super divertits...tocaen caçons de reagaton i cançons del verano...pero en el seu particular estilo...me van agradar moltissim!!!i odio el regaton o com se digue!!!

I bueno que dir de l'estada en els meus 9 convidats al piso, al final va vindre la Mari carmen, L'Albert i Javi ( amic de montroig de l'Albert) i 4 amics meus de Barcelona...l'estada en les cenetes, dinars i piscineta van ser super agradables...i mira que yo no soc de mesclar grups...pero per les dos bandes es van sentir tots entre ells super agust...No Mari?

Bueno tallo el rollo que tos estic foten i mos veem este dimecres pel poble, els que estiguen.

Rasky, Juse, Olgueta i angel a pasarlo bien en les festes d'Horta!!!
Besitos
Aneta
Puntos:
09-09-08 10:27 #1156117 -> 1153837
Por:Mechon

RE: Concert de la Kinky ( Aneta )
M'alegro que el concert anare tan bé i la companyia fore tan grata. Ara m'arrepentisco de no haver-hi anat.jeje. Al final, vaig anar divendres a Sentmenat a vore Obrint Pas però el dissabte va començar a ploure per la tarde i ya no me vaig animar a anar a Vilanova.
Per la tarde vaig parar en el Carlitos (Sanrockero) y me va comentar que a Vilanova no podie anar pq currave però que anirie al d'avui a Santaco pq serà la màgia. Diu que portaran artistes invitats i sorpresetes. Jo no crec que hi vaiga pq curro demà però si tú pots, ni t'ho pensos.
Joder, el Willy me ficarà 2 ralles, al pròxim que faiguen per así prop hauré d'anar-hi si o si.

Ana, tú tamé vols anar dimecres al poble?? Jo m'ho estava pensat però me fee una mica de palo anar-hi sol. Ademés si estàs tú per allí igual mos podem animar dimecres o dijous i apropar-nos per Horta, que no hai estat mai a festes.
Puntos:
09-09-08 14:09 #1156800 -> 1156117
Por:No Registrado
RE: Concert de la Kinky ( Aneta )
Hoola Mechon!!! yo marcho demà a les 2 quan ixca de treballar desde Vilanova...lo de compartir cotxe una mica jodido!!perque yo torno dilluns pel mati directe a Vilanova ( este any els dilluns entro a les 12.15!!!).
Si vols pots vindre en mi i mira si algu torne el domenge ( crec que Jose Luis de Sorita torne ixe dia)però no estic segura...i lo d'anar a Horta pos tot es parlar-ho.

Bueno ya me diras de lo que decidixes!!!

Yo al final al concert de Santa Colama no vaig anar, me fee gracia per vora a Amparanoia...pero estava morta i sol volia dormir!!!
El 19 de setembre toque la Kinky a Barcelona en les festes de la Mercè, en el BAM...no se igual mos podem apropar!!!
Puntos:
09-09-08 16:30 #1157292 -> 1156800
Por:Mechon

RE: Concert de la Kinky ( Aneta )
Uola Aneta!! La tornada la tenia coberta pq uns amics meus venen divendres i se queden hasta domenge però esperar 2 dies así havent-me demanat pont me done una mica de palo, aixina que demà agarraré el Vectra en la calma i aniré fent via a Torradarkes a vore si ixa nit s'anime algú a vore la Magia Negra. I el dijous, a intentar enganyar a n'algú pa anar a Horta. Divendres i dissabte dono per suposat que anirem a la vila del Tastavins.

El 19 de setembre haurem de montar el Komando_tda i anar a vore a la Kinky,no??

Bueno, ya ho parlarem demà al poble.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Holaaaaaaaa ( aneta ) Por: No Registrado 07-10-08 20:14
No Registrado
0
Kinky beat... place Terrassa!! Por: Mechon 04-10-06 16:23
anilla
1
video kinky Por: jaimepau 26-09-06 14:46
jaimepau
2
La kinky beat Por: No Registrado 14-10-05 17:53
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com