Foro- Ciudad.com

Toralla - Lleida

Poblacion:
España > Lleida > Toralla (Conca de Dalt)
15-04-11 17:39 #7546677
Por:DUC

un bonic lloc
A Toralla ja tenim un bonic lloc per llançar escombraries, però com tot el bonic té els seus petits inconvenients o prioritats que els passo a comentar.

1.- Per arribar a aquest idíl•lic lloc a llançar les escombraries hem de disposar de temps per realitzar la petita escursio que es necessita per arribar a tan idíl•lic lloc, per lo lluny que està. I carregats amb les borses d'escombraries. Una altra opció és agafar el cotxe.

2.- Quan queden carrers per arreglar per falta de pressupost es dedica els diners a construir aquest bonic espai per albergar els contenidors d'escombraries.

3.- Jo els recomanaria que algun dia pugessin. a Toralla doncs ancara que al començament semble que no hi hagi carretera després de passar els sots que fan els camions, i que ningú no arranja trobarem una estreta carretera. En arribar al poble passés per una zona erosionada pels anyells però estiguin tranquils si se Enfonsa els anyells diu que tenen segur. El que no sé si això ho cobreix l'assegurança

4.- En trobar la desviació al poble des de la carretera N-260 és molt fàcil quan vegin el cartell *castell de Toralla-* després d'esquivar els clots continuï la carretera. al final està el poble, però no cerquin el castell aquesta és una altra història i pretendre arribar on en temps va estar és un impossible a part que actualment de castell no queden ni les pedres. I de camí gens ni mica. Però hauran realitzat un bonic Passeig.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Shakespeare Por: No Registrado 27-04-10 17:03
No Registrado
1
EL DUC Por: No Registrado 11-03-09 17:06
No Registrado
0
Al poble de Toralla es comenta Por: EL DUC 10-03-09 18:44
EL DUC
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com