Foro- Ciudad.com

Toralla - Lleida

Poblacion:
España > Lleida > Toralla (Conca de Dalt)
10-03-09 18:44 #1920143
Por: EL DUC

Al poble de Toralla es comenta
Al poble de Toralla es comenta que hi ha escases d'aigua però d'aquest tema en comentarem un altre dia doncs hi ha molta tela que tallar i molts temas que comentar i els anirem dosant per poder digerir-los.
Avui comentarem sobre l'aigua del pou que ara com ara és de la que el poble disposa per els seus escassos vintitre habitants, que normalment no són més de deu o màxim dotze. i els dos mil anyells.
L'any de Senyor de 1989 (segons crec recordar ). Es va portar l'aigua d'un pou que es va fer per tal de dotar d'aigua les cases, amb aquest fi es va fer les oportunes canalitzacions i es va dotar a cada casa amb el seu comptador, suposem que per pagar el consum que es realitzés, però van passant els anys i els comptadors Segueixen aquí veient passar el temps, sense que compleixin la missió per la que van ser instal·lats.
Es comenta que mai s'ha realitzat cap aforament de l'aigua del pou ni sé a col·locat un comptador per a saber de tota la que es disposa . Potser si sapiguéssim l'aigua que surt del pou ens sorprenderia.
Però sembla que no interessa que funcionin els comptadors així ningú no sap on va l'aigua. ¿Oh potser si que ho saben.?

Hi ha qui creu que pot tractar-se d'interessos ocults, fins i tot es comenta que es pot tractar de vincles familiars. Però tant jo com els que varem comentar-ho no voldriem creure-ho. Sens dubte som gent de bona fe. Pasmado Pasmado
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
un bonic lloc Por: DUC 15-04-11 17:39
DUC
0
Shakespeare Por: No Registrado 27-04-10 17:03
No Registrado
1
EL DUC Por: No Registrado 11-03-09 17:06
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com