Foro- Ciudad.com

Alfarrās - Lleida

Poblacion:
Espaņa > Lleida > Alfarrās
19-02-09 15:54 #1818999
Por:No Registrado
LA COMENTADA MOCIO DE CENSURA
Hola,

Soc una veina d'Alfarrās amb el cor dividit. Per un costat entenc perfectament les raons de la regidora del PSC i del regidor d'ERC per avandonar l'equip de Govern, ES SENTEN MALTRACTATS, NINGUNEJATS, ARRACONATS... Diuen que les seves propostes no eren presentades, ni debatudes ni votades...

Os heu parat a pensar com poden treballar en un equip que els tracta així? Amb un equip que a més consideren que s'ha dedicat més a fer politica que a fer gestiķ?

POLITICA- No dir mai que no per no perdre ni un sol vot.

GESTIĶ- Distribuir, els pocs diners dels que disposa l'Ajuntament, en benefici de tot el poble. I NO PASSA RES PER DIR QUE NO. !!! Que estem en crisi!!! I si es perd un vot doncs ... ja se sap que governar sempre és dificil.

Molts diuen, que s'haurien de quedar a l'Oposiciķ i treballar desde l'altra banda, perō... si no rebien informaciķ quan eren a l'equip de Govern que podran fer desde l'altra banda? Falta d'informaciķ i transparčncia que també denunciava CIU quan era a l'oposiciķ.

I ara bé l'altra reflexiķ. No m'ha agradat mai la manera de governar del Sr. Josep MĒ Torrelles, em sembla que durant els seus mandats Alfarrās ha reculat coms els crancs! ESPERO QUE HAGIN APRÉS DELS ERRORS I ES POSSIN LES PILES.

Bé... quedo a l'espectativa de les cartes que ens van prometre en el ple de la Mociķ on ens explicaran tots els motius, fins llavors. Segueixo amb al cor dividit.

"CORASON PARTIO Sonriente
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
mocio de censura Por: No Registrado 14-09-09 15:42
No Registrado
20
respuesta mocion de censura Por: rofi52 21-02-09 18:47
No Registrado
26
mocion de censura Por: No Registrado 18-02-09 21:18
No Registrado
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com