Foro- Ciudad.com

Alfarràs - Lleida

Poblacion:
España > Lleida > Alfarràs
01-01-09 13:05 #1588637
Por:rofi52

respuesta mocion de censura
Cuan un alcade com el actual goberna sense tenir en comte la democracia, si no que es capaz de dir que mentre sigue alcalde fara el que vol, com anar a la fira de lleida en contra de la majoria del seu ajuntament,com no fer mai el que li mana el ple que es el organ superio municipal, es pasa el acors per on vol,no pot ser alcalde.l´alcalde sempre ha de ser arbit i no mando te una manera equivocada del gobern.per aixo sol es motiu suficien per fer la mocio de censura.i cuan aquesta es faci els veins daquest poble aurem danar plegats a aplaudir dons la democracia se impose .
Puntos:
01-01-09 20:14 #1589381 -> 1588637
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
qui farà la moció? CIU/ ERC?

podran governar amb coherència?
Puntos:
12-01-09 21:23 #1626330 -> 1588637
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
Però com es poden arribar a dir aquestes barbaritats?? Però en quins temps estem vivin?? Hem sembla què aquest alcalde ha arribat democràticament, ha estat escollit pel poble i només pel poble!Voldria què hem diguessis quin mal hi ha d'anar a la FIRA DE LLEIDA a promocionar el producte del nostre poble. No has pensat què el mon es mou per les relacions comercials, el marketing, la propaganda.... i el més important, el boca-orella.
Sobre la moció, ja veig què tu ets partidari/-a però, hem sembla què no t'ho has parat a pensar bé. Quin es el problema què hi veus?? Què amb un any i mig, s'ha vist moviment pel poble i s'ha fet més què amb dotze anys d'altres grups?? ..... S'ha d'esser realista, persona i coherent!!
Puntos:
12-01-09 23:36 #1627198 -> 1626330
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
és molt fort que el simple fet d'anar a la Fira de Lleida a promocionar el nostre poble serveixi d'argument per fer una moció de censura a un alcalde escollit pel poble!!!!
Qui parla de despilfarro!!!!
tinc entés que la Fira de Lleida a costat un 5000€, sabeu que el Kleber cobra menys de la mitat del jornal que cobrava el Torrelles??? i el cost de la SS també és molt més vaig. És a dir, que amb els diners que ens estalbiem de jornal de l'alcalde podem anar a més de 3 fires!!!!
quina demagógia tan gran! i tot això és fruit de l'enveja.
Puntos:
01-02-09 20:40 #1714625 -> 1627198
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
qui parla de enveja es qui mes ni te ,com es pot dir aquestes animalades i tenir tan poca sensibilitat.les coses san de fer amb democracia,no a capricho del alcalde o la seva segona.
Puntos:
01-02-09 21:00 #1714740 -> 1626330
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
la mocio es necesaria pel bon funcionament de la democracia.
Puntos:
01-02-09 21:03 #1714758 -> 1626330
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
com li pot semblar barbaritats el fet de demanar que les coses es facin amb una simple majoria.
Puntos:
16-02-09 01:50 #1785916 -> 1626330
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
Soc persona , realiste i coherent , el fet que molts no pensem igual que tu no vol dir que deixem de ser persones , el senyor Kleber a decebut a molta gent , pero als que mes , a la gent del seu partit , preguntali a la Maria rosa , que opina? preguntali al Manolin (un socialista de tota la vida que ja treballava pel poble quan aquest estave al bresol) , si em parles de moviment pel poble , la gran majoria de gestions estaben fetes quan ell va arrivar , ja aniria be que utilitces les seves influencies amb els jerarques socialistes de lleida per millorar les coses en lloc de per presionar a altres concejals a reunion fosques a lleida (aixo es pot demostrar quan ell vulgui , amb noms cognoms , llocs i dates ) , despres de la mocio , al reportatge comprat del segre , on surt gent que tenen feina per dir bon dia parlan com si fosin alumnes d'en Plà , ell diu: tot el poble esta amb mi , s'adjudica la paraula de tots els habitants del poble , aixo es molt tipic d'altres personatges , tot i que no de politics democrates.
Puntos:
13-01-09 12:35 #1628467 -> 1588637
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
Jo no se si es correcte fer-la o no fer-la, peró el que si està clar es que quan un alcalde per la majoria hauria de buscar el consens amb les altres forçes politiques, si es que mira pel poble, perquè la realitat es que així no es pot gobernar ni ell ni ningú. Si l'alcalde no s'adona d'això, quina resposta queda?
Respecte a sous només s'han de sumar les hores de dedicació i el que paga l'ajuntament, no un altre organisme, ja que aixó es que si a una persona que és advocada i per la seva feina cobra un sou de 1.500 euros se li sumés un sou de regidor de 120 euros i algu critiques que cobra 1620 euros per part de l'ajuntament.
Jo us recomanaria que fessiu fora partidismes, anessiu als plens i si heu de dir alguna cosa, el ple es públic i està perquè els ciutadans puguin donar la seva opinió, i demanar informació; si no s'hi va i es diu el que es va comentant pel poble, al final la noticia arriba tergiversada, o no?
Puntos:
14-01-09 19:26 #1635518 -> 1628467
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
Concens? Però si és impossible arribar amb un acord?? Només van a possar la trabeta, ha vetar-ho tot!! No volen qùe Alfarràs segueixi endavant si no no entenc aquesta actitud tant incoherent.
Respecte al sou..... i quina dedicació hi tenia l'altre govern? Per que si la teva resposta és de dicació plena, hem sembla què s'està negant la realitat! O es què hi ha hagut moltes millores al poble?? Mira, en la meva opinio, si ha estat dedicació plena s'ha perdut molt i molt molt temps... les ajudes, subvencions i millores no s'esperen assegunts a la cadira i TOTS HO SABEM! Així doncs l'exemple de l'advocat no hem serveix de res, ja què no és el mateix cas. O no tu sembla?
Ah, una sola cosa, no es pot negar la realitat dels fets!!
Puntos:
14-01-09 23:09 #1636747 -> 1635518
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
no es pot barrejar el que una persona guanya per la seva professio o negoci particular amb el que tingui de retribució com a carrec public (alcalde). I aqui ningu a fet aquesta barreja! l'anterior alcalde cobrava més del doble que l'actual i amb una cotització a la SS molt més alta. Això es pot comprovar al pressupost de l'ajuntament.
però el més important és que es treballi de valent per tirar el poble endavant. Al full informatiu que van repartir per les cases vaig veure que el pati de la CHE ja esta registrat al nom de l'ajuntament. Això fa molts anys que s'estava lluitant i aquest alcalde ho ha aconseguit en un any. Però per aconseguir coses cal moure's!


Puntos:
15-01-09 20:13 #1640507 -> 1636747
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
fa molta gràcia veure com la gent opina moltes vegades sense recapacitar i donen com a bones coses que senten sense estar baire informats .Veig que li adjudiquen moltes coses al govern actual quan realment no es aixi i per saber-ho nomès cal anar als plens,que son publics i gratuits,de fet és el que faig jo,d'aquesta manera m'informo i tinc un criteri propi i no em deixo entabanar per les paraules d'alguns que en saben molt de parlar ,però que no fan gran cosa més.No sé si es farà una moció de censura o no ,però la veritat és que s'ho tenen ben merescut,per varies raons,la primera per la seva ineptitud,la segona per mentiders i la tercera i més important per la seva manca de democràcia en el funcionament,crec que encara hi ha més raons per això no em perdré el proper ple
Puntos:
19-01-09 21:12 #1656153 -> 1640507
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
Perdoni.... Però hem voldria dir quina és la aptitut de CIU? Què vol dir, que CIU ha estat eficàs per Alfarràs?? Però, digui'm alguna cosa què hagin fet?? Com pot dir aquesta barbaritat? Vol dir què la questió que li molesta no és què amb aquest curt període de govern s'ha fet molt més què amb dotze anys?? Eh?? Vol dir que no és això? Perdoni eh? Però, no hem negui la REALITAT D'ALFARRAS!!
Mentiders?? Com pot ser capàs de qualifircar-los de mentiders?? Abans què tot EDUCACIÓ, què veig què li fa falta. No és parlar així de les persones sense cap argumentació!!
I per acabar.... no hem parli de FALTA DE DEMOCRACIA al govern..... Vosté sap el què és la democràcia?? Hem sembla què s'aquivoca de vandol.....Als qui els hi fa falta una GRAN DOSIS DE DEMOCRÀCIA es a l'oposició.
Puntos:
19-01-09 21:52 #1656378 -> 1656153
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
d'educació en tinc molta i d'informació encara veig que en tinc més que vostè que per la forma en que repon a la meva opinió dedueixo que tampoc va anar a l'últim ple.Diguim el que han fet en el temps que porten que no sigui desfer coses,crear mal ambient entre els seus i mentir tot el que poden.Jo ,atenent el que conec,li podria fer una llista molt llarga,tant que es faria feixuga de llegir.No intento convencer a ningú de res per que ni em va ni em ve,però m'agrada la veritat i la justícia,pel que veig a vostè això no l'interessa gaire.Que potser te algun interès a vendre fum a la gent? No estigui tant enfadat o enfadada que pel seu missatge,el seu tò desmesurat i tantes majúscules no tindrà més raó,però si se li veu el llautó
Puntos:
20-01-09 07:46 #1657577 -> 1656378
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
Al contrari què vosté, jo no hem possaré al seu nivell de desqualificació, ja què no té ni idea si jo estic informat o no. I el què li molesta és AIXÒ!! Però només, pensi una mica amb quin grup ha de demanar perdó publicament als assistents al ple per la seva actitut.
Per cert, tothom escriu i s'expressa com vol o no SOM DEMOCRATICS?? En cap moment hem pot dir que li he faltat el respecte ni a vosté ni a ningú.
Respecte a la llitsta...... feixuga de llegir? Cap problema, no veti a les persones què llegim tot això de poder gaudir d'aquesta llista. El problema és què li sobraria molt i MOLT ESPAI! I no s'abria com omplir-la, per què la realitat és NOMES UNA!
Puntos:
01-02-09 20:56 #1714718 -> 1656153
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
amb aquesta resposta es nota,mala fe,crec que va massa lluny,voste no sap el que diu,ni sap que es democracia.primer respecte per les persones i despres per favor una mica de sinceritat.
Puntos:
04-02-09 19:56 #1731268 -> 1714718
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
Ja veig què tenia raó..... no té cap argument
Puntos:
01-02-09 20:38 #1714606 -> 1635518
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
crec que es el psc que no es done conte que esta tenin el poble parat,ja ni a prou que plegui.
Puntos:
06-02-09 13:26 #1740636 -> 1714606
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
ara us adoneu que el poble estava parat!
que voleu que es faci només en un any i escaix?

si fan la moció i torna com alcalde el que hi havia abans es veurà molt clarament que només hi ha interès per la "cadira"

allà ells els que ho facin.
Puntos:
10-02-09 14:20 #1760226 -> 1588637
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
dieu que aquest alcalde no te en compte la democracia, pero i ara que?? amb aquesta mocio de censura es te en compte alguna cosa?? Perquè uns quants creguin que aquest alcalde no fa les coses bé, es deixa de tenir en compte la opinió de la població ( ja que l'alcalde ha estat elegit democràticament), i es decideix fer una mocio de censura que segur que tot el poble esta d'acord no? i aixo qui ho diu?? ESTA MOLT MAL FET!
Puntos:
10-02-09 20:44 #1762609 -> 1760226
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
l'alcade el va fer ERC i sembla que no ha donat massa bon resultat,també el poble va donar 5 regidors a CIU i per tant es igual de democràtic,o és que quant uns pacten sumen i quant ho fan uns altres son antidemocràtics?
Puntos:
16-02-09 02:29 #1785949 -> 1588637
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
LA reaccio del edil de ERC , esta plenament justificada , jo com a votant seu l'apoyo sense dubtes , penseu que aquest edil va ser el que va ayudar al senyor Kleber a asolir l'alcaldia , si ara a fet aquest pas es perque te motius molt importants , i perque ha vist irregularitats manifestes , que en cas de no denunciar podria semblar que ell esta d'acord , o el que es molt pitjor , que tambe es beneficiari. respectem tots els aspectes de la democracia , no solsament els que ens interen
Puntos:
16-02-09 15:42 #1787574 -> 1785949
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
si n'hi han irregularitats el que han de fer és denunciar-les a fiscalia i no xarrar tan pel carrer.

dubto molt que la moció la facin per "irregularitats"

aquesta comedia no agrada a nungú i a les properes eleccions ja veurem què passarà. Després del tripartit la gent va parlar molt clar i alt
Puntos:
21-02-09 10:55 #1828514 -> 1787574
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
Hola,

Només voldria fer un petit matís, a tots aquells que diuen que la Moció no és democràtica o no té en compte allò que el poble va votar.

Nosaltres amb el nostre vot el que fem és escullir a 11 regidors, no escullim cap alcalde!!! És despres els 11 regidors (independentment de partits) qui trien la figura de l'Alcalde.

Per tant s'ha d'anar a votar, la llàstima és que quan triem els nostres regidors no ho podem fer de forma nominal, a mí potser m'agradaria votar al 1er de la llista d'esquerra (a qui per cert trobo que és un noi cult, preparat i informat) i al 1er. de la llista socialista (un noi jove i amb ganes, tot i que una mica prepotent), però... no ho puc fer. Si voto ERC he de votar a tota la seva llista i si voto PSC també i la veritat la segona de la llista del PSC NO M'AGRADA GENS!!!

Bé mentre no es reformi la llei electoral la cosa està així, cal recordar que el poble tria els seus representants (REGIDORS) i després son ells (que amb les seves negociacions) trien a l'Alcalde.

Puntos:
21-02-09 12:12 #1828735 -> 1828514
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
Mira, estic d'acord amb tu!!! Jo també votaria al primer d'ERC i al primer del PSC!!! Crec que junts haguessin pogut fer molta feina! Llàstima que hi havia la segona del PSC i el "pare" pel mig, i van fer malbé l'oportunitat!
Puntos:
21-02-09 16:43 #1829513 -> 1588637
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
Mes que no pas un partit politic , semblaven un clan mafios , amb el pare , la mare , la germana ( toyalment fora de joc , feia pena , pobreta ) la novia , tots cridan i insultan als que no eran de la seva corda , aquesta gen es pensen que el poble es seu desde fa molts anys , quan el padri ja era alcalde i creuen que el ayuntament es seu per dret hereditari , d'aqui ve la actitut prepotent del Kleber , dient-li a la locutoria de la radio :"aqui nomes parla qui jo vull" , la mateixa margarita em va dir , "semblava un dictador" , despres fa una reunio informativa on segons ell , alfarras esta sense gracies a ell , i el dia que ell no hi sigo , morirem tots de fam , per acavar , la gran lliço de democracia el dia de l'investidura.
Puntos:
21-02-09 18:47 #1829926 -> 1829513
Por:No Registrado
RE: respuesta mocion de censura
Es que no semblaven un clan mafiós; crec que són la mafia italiana! Tens rao quan dius lo de la radio. A mi també m'ho va comentar la propia locutora. Em va semblar un acte tan dictatorial! I després, te'n vas assabentant de coses que no sé perque les van fer. Potser es pensaven que es quedaria dins del seu cercle de confiança. Va! Que Alfarràs és un poble petit i tot s'acaba sabent! Les irregularitats de les piscines, el fet d'anar a la fira de lleida sense haver-ho aprobat ningú, les reunions secretes, les medalles que es posava quan no li pertocaven a ell,.... Bueno, bueno, bueno,.... i més que podriem parlar! I encara s'atreveix a dir l'últim dia de mandat que ell continuarà treballant pel poble! Quin acudit més bo!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
mocio de censura Por: No Registrado 14-09-09 15:42
No Registrado
20
LA COMENTADA MOCIO DE CENSURA Por: No Registrado 19-02-09 15:54
No Registrado
0
mocion de censura Por: No Registrado 18-02-09 21:18
No Registrado
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com