Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
28-10-09 15:43 #3661684
Por:Superdetective

El poder municipalista del PSC, 'tocat'
Ahí va otro caso de corrupción de políticos del PSC......

El poderós sector municipalista del PSC, principal nucli del grup de dirigents que fins fa alguns anys eren conegut com els capitans, ha quedat molt tocat per l'operació Pretòria del jutge Baltasar Garzón contra delictes relacionats amb la corrupció urbanística.

Aquest sector, del qual provenen els principals líders del partit, com el primer secretari i president de la Generalitat, José Montilla, o l'influent secretari d'organització, José Zaragoza, fonamenta la seva força en el control d'importants ajuntaments de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Precisament, aquest grup de dirigents, relacionat amb sectors de població procedents de la immigració, ha estat tradicionalment el contrapoder dels nuclis més vinculats a les corrents ideològics del catalanisme. La fusió entre aquests dos sectors és l'ànima de l'actual PSC.

Els municipalistes han rebut un cop important amb la detenció de l'alcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz. Es tracta d'un dirigent que, a més d'ocupar l'alcaldia d'un dels municipis més importants de l'àrea metropolitana, és el primer secretari de la poderosa federació del Barcelonès Nord del partit, i un dels vicepresidents de la Diputació de Barcelona.

Muñoz és també un membre de l'equip de dirigents més proper al secretari d'organització del partit, José Zaragoza, que controla totalment les estructures del PSC i és un home clau en el funcionament de la formació socialista.

L'alcalde de Santa Coloma podria ser substituït per l'actual president de la Diputació deBarcelona, Antoni Fogué, que és precisament el marit de Manuela de Madre, vicepresidenta del partit i que va precedir Muñoz a l'alcaldia d'aquesta ciutat del cinturó barceloní.

Fuente: https://olitica.e-noticies.cat/el-poder-municipalista-del-psc-tocat-34183.html
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
el poderoso Por: hermafrodita 04-02-09 14:48
hermafrodita
0
DEFINICIÓ DE PODER Por: EL DE LA CAMPANA 26-03-08 11:39
EL DE LA CAMPANA
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com