Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
25-07-09 02:00 #2788021
Por:el servent traidor

Que ens volen Vendre aquest socislistes? fum!
Es va veure d'una hora lluny que el discurs que Montilla va llegir estava escrit per tres o quatre mans. La mà personal, la mà tècnica, la mà d'aquell conseller, la mà d'aquell especialista, etcètera. L'única mà que no es veia per enlloc és la que hauria hagut d'unificar l'estil del text. Jo em pregunto: qui li va escriure la part final, aquella que parlava dels actius de Catalunya, de la lluita contra el derrotisme i el pessimisme? No és la primera vegada que Montilla crida, amb paraules similars, a l'acció positiva dels catalans. Si són paraules seves, escrites del seu puny i lletra, ¿quan ho posem en pràctica, President, ara que un cop superat el finançament tindrà menys feina? ¿Li sembla liderar un moviment de positius i treure Catalunya de la postració moral, del negativisme en què es troba? Un bon ànim col·lectiu val totes les pessetes, i de pessetes parlem.

Conclusió del debat d'ahir, més enllà de les paraules que s'hi van pronunciar? Que el tripartit no troba l'acord de finançament tan bo com dóna a entendre.
l'acord ha estat posat sobre paper a Madrid, i a Madrid, més enllà de Zapatero i els seus ministres, que són fungibles, hi ha uns funcionaris que fa almenys tres-cents anys que elaboren papers que primer sembla que ens són favorables i que després encara ens obliguen a pagar-los diners.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Els socialistes; el gran mal d'aquest país!!! Por: manel garcia 15-08-09 21:46
la dona catalana
3
aquestes dates s'han de tenir presents Por: jordi cule 08-05-09 09:08
jordi cule
0
Mireu bé aquesta llista, els socilistes aquí si que són le numero 1 en tot, per cobrar són el primers Por: la guineu 01-05-09 13:42
la dona catalana
2
com diu aquest personatges son com en Monràs de ventdelplà Por: gripua 01-04-09 15:50
gripua
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com