Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
15-06-09 22:54 #2501280
Por:angie c.

doble moral del psc
quan jo vaig que ciu havia guanyat les elccions, ho deia perquè a casa estàvem contents, ja que natros som del ciu des de sempre i ens agrada que guanyi aquest partit ja que natros no som pas d'esquerres perquè no ens agrada la doble moral dels partits que fan un discurs d'amants de la senzillesa i després ja sabem que passa amb ells són uns delirants del luxe i l'ostentació, i el pp no ens agrada perquè no defensa gairebé mai a catalunya i el meu marit que es de leon sempre diu que ell va amb els partits que defensen allà on viu ell.

No vaig pas dir res de barrejar els resultats electorals de les municipals amb el de les europees, només vaig dir que sort que ahvia guanyat el ciu.
Però el meu home i jo ara hem estat fullejant les revistes de riudarnes i hem troabat una amb un escrit del air-psc on despres de la generals si feien un lligam referent que a Riudarenes havia guanyat els socilistes. Que passa que quan les eleccions marcaven un tendencia favorable al psc si cal destacar els resultats i ara que la tendencia es a favor del ciu no? ai aquest de air psc, sempre amb contradiccons, natros ni el meu home ni a mi no ens agradat mai aquest en Girones, per això que us deia de la doble moral, sempre va de progre i despreś vingui bons tiberis a la brasa, home! això es molt maco, però el menys fes un discurs en consonacia amb el t'agrada...
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
mes doble moral socialista Por: ringomariano 24-07-09 01:26
ringomariano
0
ha fet el doble ciu en 1 any que air en 12 Por: el servent traïdor 12-04-09 12:32
el servent traïdor
0
La gent d'esquerres es creu moralment superior Por: la dona catalana 06-04-09 09:29
en pere dela cullera
1
la doble G Por: gripua 02-04-09 23:22
angie c.
4
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com