Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
Espańa > Girona > Riudarenes
12-04-09 12:32 #2069328
Por:el servent traďdor

ha fet el doble ciu en 1 any que air en 12
La propera setmana ja tindrem marcat, segons es pot llegir pel poble. Estŕ molt bé, és un pas més cap a la normalitat de Riudarenes, una cosa més que donarŕ vida al poble i surtirem de l'estancament que ens tenia l'anterior govern. També he sabut que s'ha format l'associació de botiguers, un altre pas important pel nostre municipi. S'estant fent moltes coses positives i em sap greu que els d'air s'ho prenguin tan malament.

Queda vist que ha fet més ciu amb un any que air amb 12 i aixň que estem en epoca de crisi i en colome es va trobar el fort endautament que va deixa en Girones, que segons posa a la mateixa web d'air es de més de mil euros per habitant.

Air només parlant amb rencunia i no participen de cap acte. Només saben parlar malament de tothom, posar denuncies contra tot, impugnar plens i sembrar més rancunia. Aquesta es la seva pobre resposta al gran canvi que es veu a Riudarenes: recollida orgŕnica, millora de la revista, mercat, casa de cultura, escola, neteja de carrers, centre civic de can fornaca, carnaval espectacular, en genral millores a tot arreu i participació de tot el poble, llŕstima que aquests quatre no s'acabin d'integrar i segueixin buscant la confrontació.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
mes doble moral socialista Por: ringomariano 24-07-09 01:26
ringomariano
0
doble moral del psc Por: angie c. 15-06-09 22:54
angie c.
0
la doble G Por: gripua 02-04-09 23:22
angie c.
4
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com