Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
27-05-09 11:12 #2343426
Por:el frutero

el fantasma del abocador
26/05/2009 - Aportació escrita per Tonet
L'abocador
Recordo el merder que es va montar fa uns anys, quant una multinacional va comprar uns terrenys a la zona de Can Fornaca per instalar-hi un abocador. Els veïns de la urbanització es varen mobilitzar i varen obtenir el suport de l'ajuntament de l'AIR-PSC. Gràcies a la fermesa dels qui llavors ens governaven el projecte no es va tirar endavant. Ara, com que el tema pot representar uns grans "beneficis" econòmics per un ajuntament que està amb l'aigua al coll per la seva nefasta gestió i com que resulta que dins d'aquest ajuntament hi ha qui no té ni un duro, sembla que estan presionant per arribar a un acord d'esquenes al poble. Ja hi ha qui somnia en treure el cartell de "se vende" de la seva casa. Jo recomanaria a l'oposició (AIR-PSC) que busqui tota mena de documentació oficial per poder demostrar si això és cert o no. Els rumors a vegades tenen un fonament, però la serietat de les persones que varen ser elegides pel poble , la gent de l'AIR-PSC, a diferència dels trànsfugues que ara desgovernen el nostre municipi, s'ha de demostrar amb proves irrefutables. Estic al vostre costat per lluitar perquè la veritat i la informació arribi a tots els nostres veïns. Endavant la gent honesta i treballadora de l'AIR-PSC.

Junts Fem Riudarenes

25/05/2009 - Aportació escrita per Sant Mateu
Abocador
Jo que tinc coneguts que es dediquen a fer d'ecologistes em confirmen que també han sentit a dir alguna cosa sobre l'existència d'aquest abocador (a nivell de boca orella, encara res de caràcter oficial, però... "cuando el rio suena, agua lleva"). Sembla que els promotors del mateix el volen ubicar a prop de can Fornaca, concretament a la carretera de sorra que surt de la urbanització en direcció a l'Esparra. És a dir, que s'ha pensat en aquesta zona perquè els camions amb residus de tota la zona industrial del Vallès hi puguin abocar mes còmodament i no hagin de fer més quilòmetres per arribar fins a Riudarenes. Això és gravíssim. No es pot tolerar que hi hagin rumors pel poble sobre aquest assumpte i l'Ajuntament no hagi mogut ni un dit!!! És indignant. Ara m'agradarà veure als trànsfugues negociant: o opten pel caler fàcil permetent la implantació de l'abocador o tenen dignitat i defensen els recursos naturals i el patrimoni biològic del nostre estimat poble.

Señores del AIR-PSC como siempre no le cuentan la verdad a sus seguidores.
La persona que negocio en aquel entonces con la empresa que pretendía montar el abocador en las proximidades de can fornaca fue el señor girones y sus compañeros de grupo, haciendo reuniones de parcelitas y intentando justificar que un abocador no era un problema para la urbanización y el pueblo yo recuerdo como si fuera hoy esas reuniones recuerdo que intentaba convencernos de lo beneficioso económicamente que seria para la urbanización y la de cosas que podríamos hacer con tanto dinero en el pueblo y la urbanización. Pero una vez mas las gentes de can fornaca se unieron y luchemos hasta la saciedad con un fantasma enmascarado por el AIR-PSC, que al ver la repercusión social que se genero, tuvo que rectificar de inmediato.
En ese mismo momento muchísimos vecinos que nunca le tuvimos miedo seguimos nuestra lucha contra el fantasma, porque en aquel momento perdimos la confianza en ellos. Ahora somos mas mayores y tenemos menos ímpetu, pero las nuevas hornadas están solventando lo que nosotros no fuimos capaces de conseguí.
Contestando ha estos don escritos que salen en el foro del AIR_PSC, decirles que esto que ustedes comentan como si fuera una realidad, y después de hacer las averiguaciones pertinentes en los organismos oficiales y privador, es otro fantasma, otro globo sonda para intentar confundir a can fornaca y sus gentes, pero les puedo garantizar rotundamente que no es cierto y que lo único que van a conseguir es que los pocos que siguen confiando en ustedes dejen de hacerlo.
Y por ultimo recordarles seores del AIR-PSC, QUE EL UNICO ABOCADOR QUE VINO A RIUDARENES LO TRJERON USTEDES Y USTEDES SE LO COMIERON CON PATATAS NO LO OLVIDEN ,POR QUE CAN FORNACA NO LO OLVIDARA NUCA.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
El bon orador Por: manel garcia 20-06-09 14:09
NEED
2
hola chikets Por: maria i lidia 07-03-09 14:35
roger de flor
2
donar la cara? Por: jordi cule 08-01-09 20:00
jordi cule
0
Dominó i Petanca Por: riudadubtes 17-11-08 16:57
riudadubtes
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com