Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
20-06-09 12:29 #2538473
Por:manel garcia

El bon orador
Un bon orador és la persona que sap transmetre el que vol dir. En Gironès es una persona que mai sap el que vol dir, es contradeix en cada frase que pronuncia i no saps mai que es el que ha volgut expressar.
El seu estil es el pitjor que pot tenir un orador, es pedant i xulo i fa les gràcies d'un nen petit de tres anys. A més, s'allarga molt en els temes i no concreta res, un bon orador amb poques paraules en fa prou.
quan fa dircurssos llegeix de carratilla de la seva llibreta que fa pena veure'l.

Repecta en Colomé es cert que no té fluidesa per treure paraules, però això no té res a veure amb les idees, a ell se li enten tot. Quan en colomé té la paraula se'l veu senzill i natural i quan acaba saps quin posicionament té sobre la qüestió que ha parlat perquè, com dic, amb poc parules es fa entendor. Cosa que amb en Gironés no sabràs mai quin posicionament té sobre els temes, esta sempre molt confòs i liat.

En Colome, com tots el polítics, té gent que l'assessora i que l'hi ajuda a estructura les idees i ell els hi fa cas, en Gironès va de savi per la vida i no s'escolta mai a ningú, només alimenta el seu discurs de les seves propies barbaritats.

Es cert que si en colomé fos una mica més àgil oralment, en Gironès encara hauria quedat molt pitjor del que va quedar en l'últim ple. Tot el que diu en Gironès no s'aguanta per enlloc i davant una persona que el repliques quedaria totalment en rídicul.

I per últim, el que es més important, en Colome parla del tema que toca, en Gironès viu en el seu món i no sap mai quin tema toca.
Puntos:
20-06-09 13:44 #2538949 -> 2538473
Por:la guineu

RE: El bon orador
En giru no té cap mena de cohesió en les seves idees, per posar un exemple l'altre dia va demanar perquè no feia la revista un imprenta del poble, i depsrés va recriminar que es dónes feina a un lampista del poble. Això es una gran contradicció, així com quedem, s'ha de donar feina als del poble o no, Gironès? com es que tu vas agafar un lampista de fora?

En Gironès parla molt però si l'escolteu veureu que no sap on navega, ara per en roure, en Nicolau, els blavis i la ledesma que no entenen absolutament res i que no se que hi pinten en els plens si no diuen mai ni piu, no se'l pot pas demanar que facin aquesta refelxió perquè si amb els anys que porten al seu cantó no han vist que Gironès es un soca ja no ho veuran pas mai.
Puntos:
20-06-09 14:09 #2539078 -> 2538949
Por:NEED

RE: El bon orador
Com te la barra aquest senyor de dir que dona feina als industrials del poble si ell va ser quí va fer fora l'empresa Oliveras sense cap mena de motiu i a sobre i amaneçant als seus treballadors que si no feien el que ell deia l'empresa quedaria fora de les feines de l'ajuntament, i a sobre obligant a l'empresari i amanaçant-lo que si no feia fora els seus treballadors aniria al carrer. AL finar i van anar i sense cap motiu, el senyor gironés i el sr gelmá doncs ja tenien contrectada una altre empresa de Riudellots ja que es veu que el seu estimat gendre i treballa colze a colze amb aquesta empresa. Vostè senyor gironés es un mentider i un infeliç, si la gent sapigués lo que vosté ha dit a la cara d'algú... creguim, vosté no te vergonya, vosté és un cara dura i un amargat de la vida, un vividor i un inútil integral, i li dic inútil amb tots els motius pk el conec sr gironés, vosté no té perdó de deu del que va arrivar a fer, hasta la verge mare de deú d'argimont a qui vosté tant estima (encara us vull veure suar la carcanada) s'en fa creus. Vosté sempre a Tirat el roc i a amagat la má, obligant a la gent a fer coses i amanaçant i al final que? allí teniu la merda, ja us espavilareu,i encara te la santa cara de dir aquest pecats, vosté no deu dormir no? amb tantes mentides i tant de mal a sobre, ja el vaig veure més prim ja el dia del ple, igual que el senyor gelmà, tant que havia de fer, és un covard, només li faltava que sempre aparqui al lloc de minusvàlids. que tinguin feliços dies.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Riudarenes contracta vuit peons forestals Por: riudadubtes 05-10-09 13:52
riudadubtes
0
Senyors Girones i companyia a amer les eleccions municiapls del 2007 les va guanyar ciu. No teniu ni put. idea del que parleu Por: la guineu 14-08-09 01:51
la guineu
0
Aprobados 327.959 € para el Ayuntamiento de Riudarenes Por: Foro-ciudad.com 04-12-08 09:22
EL MENTIROSO
2
manca d'informacio Por: No Registrado 17-01-05 11:19
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com