Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
15-12-08 19:47 #1541142
Por:mosen simon

la crisi
Bé, veig que després d'un dies de festa el fòrum torna a tenir activitat, no sé pas que feia la gent perquè a missa tampoc hi eren pas.

Al que anava: la crisi

Heu vist aixo de la sony?, i la SEAT? i la Nissan? voleu dir que no es massa fort tot això? jo em pregunto com es que les grans crisis sempre esdevenen amb governts d'esquerres. Us imageneu que aixo passes quan governava la dreta? el progres foterien el crit al cel, estarien tot el sant dia a les "barricades" i ara què fan? xiular i mira el vent com bufa!

Crec sincerament que si aixo continua així ho passarem molt malament, a l'esglesia ja ho he notat, ningu dóna res, però tothom ve a pregar que Déu l'ajudi. Ja li vaig dir a la iaia Maria : El que ens ha d'ajudar els govern que no fa res.

Haurien de prendre exemple de Riudarenes, fer fora l'esquerres i ha veure com tot millora, guaita aquí fins i tot di que ara faran el col·legi nou, mentre aquells altre no feian res.

Aquell senyor de Getafe que va dir que no entenia com hi havia gent que votava la dreta, jo li diria que al revés; no entenc pas com encara hi pot haver gent que vagi amb aquestes doctrines d'esquerres que són de segle passat!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
crisi Por: jordi cule 15-05-09 10:28
EL MENTIROSO
1
‘La Vanguardia’ atura la versió en català per la crisi Por: el servent traïdor 30-04-09 13:43
el servent traïdor
0
crisi? Por: ringomariano 09-12-08 12:16
ringomariano
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com