Foro- Ciudad.com

Can Fornaca - Girona

Poblacion:
España > Girona > Can Fornaca (Riudarenes)
28-05-08 09:43 #903911
Por:pizarro

El Punt (L'entrevista)
El convergent Jordi Rosa serà nomenat alcalde de Riudarenes avui al migdia si prospera la moció de censura que han presentat CiU i el regidor trànsfuga de l'AIR-PSC, José Miguel Martínez


Jordi Ros.: «No hem provocat la moció de censura, ens hi hem trobat al mig»

El convergent, hores abans de ser nomenat alcalde de Riudarenes en substitució de Jordi Gironès (AIR-PSC), defensa que cal un canvi de govern per garantir la governabilitat

-Com està passant aquestes hores prèvies?
-«Amb normalitat i tranquil·litat. Tot està a punt i ja estem preparant l'agenda dels propers dies.»

-La moció de censura és el millor per a Riudarenes?
-«Una situació com aquesta no agrada a ningú. Principalment a nosaltres. Però ens hi hem vist abocats per tal de garantir la governabilitat.»

-Vostè ha dit en diverses ocasions que hi ha moltes coses que no funcionen. Què canviarà o què farà quan arribi a l'alcaldia?
-«Sobretot escoltar i atendre tothom. Cal millorar l'atenció ciutadana i nosaltres donarem cabuda a tots els veïns i farem partícips tots els regidors de les propostes que es tirin endavant.»

-I quins projectes volen tirar endavant?
-«De moment, el prioritari és acabar el que ja està engegat, i com a gran projecte desencallarem la nova escola. També farem alguna cosa a la urbanització Can Fornaca.»

-Presenten una moció de censura amb un trànsfuga, fet pel qual no tenen el suport de la direcció del seu partit. Com ho valora?
-«La nostra prioritat és Riudarenes. I el temps ens acabarà donant la raó. Fem aquest pas perquè creiem que és el millor per al poble. Calia desencallar la situació actual.»

-L'han pressionat aquests darrers dies?
-«Qui?»

-El partit, el poble...
-«Només m'he sentit pressionat per algunes persones del sector de l'alcalde, Jordi Gironès. Però, en general, no m'he sentit pressionat pel poble. Pel que fa al partit, només haig de dir que la direcció ha de fer la seva feina.»

-El cert és que l'ambient del poble està força crispat.
-«Nosaltres ens hem trobat al mig, no ho hem provocat. Tot va començar perquè un regidor del grup d'en Gironès va decidir plegar. Des de CiU vam proposar un govern d'unitat però Gironès no ho va acceptar. No volia treballar amb Martínez i no volia cedir l'alcaldia. Tenia una posició inamovible.»

-Ja té el cartipàs?
-«Estan estructurades les àrees però per perfilar el cartipàs primer has de conèixer la realitat de l'Ajuntament.»

-Però ja té decidit qui farà què?
-«No ho puc avançar. Només puc dir que seran àrees vertebradores del territori.»

-I vostè, a part de l'alcaldia, què portarà?
-«Diverses àrees. Però s'han de seguir els tràmits legals. Demà [avui pel lector] s'ha de debatre la moció de censura. El cartipàs serà en un altre ple.»

-Gironès s'ha ofert per fer el traspàs de poders?
-«No, no hi ha hagut cap oferiment. Nosaltres sí que li hem ofert reiteradament treballar conjuntament. Fins i tot li hem proposat fer comissions de treball per abordar temes importants del municipi. Però, quan ha estat alcalde, sempre ho ha refusat.»

-Què opina del que va dir Gironès en una entrevista en aquest diari en què va qualificar Martínez i vostès de lladres i traïdors?
-«M'imagino que, fruit dels nervis, no va precisar bé les paraules.»

-Jo crec que les va precisar perfectament!
-«Prefereixo no opinar. Només dir que em sap greu que el meu alcalde opini això d'altres regidors.»

-Creu que es calmarà l'ambient al poble?
-«L'ambient i la normalitat arribaran amb el treball i la feina ben feta del dia a dia. Qui treballa s'equivoca. I crec que Gironès ha fet coses bones per al poble però també s'ha equivocat.»
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
SI YA ESTAMOS CON EL NADAL ENCIMA..VOLUNTARIOS DE CAN FORNACA LOS NIÑOS SON DE TODOS APUNTATÉ... Por: EL MENTIROSO 18-11-08 09:22
EL MENTIROSO
6
El Punt (comarques gironines) Por: PIZARRO 18-05-08 13:06
EL MENTIROSO
1
El Punt Por: pizarro 11-05-08 10:57
pizarro
0
coger apuntes Por: EL MENTIROSO 29-03-08 10:25
EL DE LA CAMPANA
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com