Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
14-05-08 06:47 #870003
Por:valltorta

Dimecres, 14 de Maig
Huolap!
Avui començo jo la conversa per a que no digueu! ;)
Espero que estigueu tots bé.
Per ací, sin novedades en el frente. Tot com sempre, desitjant que siga dissabte perquè no me puc "sorollar". ¿és paraula del maestrat, o de tirig?!

No ho sé.

Ja entraré més tard.

B7s.
Puntos:
14-05-08 08:57 #870074 -> 870003
Por:Mashinito

RE: Dimecres, 14 de Maig
Wola!! Bon dia a tots i totes!

La paraula sorollar només l'he sentit escoltar a tirijans jo... Guiñar un ojo

Estic fent un treball super diver del "futur" de les agències de publicitat. La gràcia es que el text este està escrit en 2001 i com comprendreu, està desactualitzadissim...(pel tema de Youtube i tal, que encara no existia..) En fin... Remolon
Puntos:
14-05-08 11:03 #870291 -> 870074
Por:PETXINA

RE: Dimecres, 14 de Maig
Hola, bon dia.
Avui torna a estar nuvol, i a TV3 han dit que tornará a ploure...que farem???? La dixarem correr o l´arreplegarem???
La paraula sorollar, no la diuen nomes a Tirig, m´agúela, pobreta, també la deia. N´hi han moltes paraules que natros ja no gastem, pero els nostres agúelos si que gastaben o gasten. Jo açí a Xert si que he sentit la paraula sorollar, a la gent gran...
Bueno, vos dixo que tinc el terrat ple de roba per arreplegar, antes de que se fico a ploure i la caguem Riendote Riendote
Vinga xicuelos, fins mes tard...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!
Puntos:
14-05-08 14:29 #870750 -> 870291
Por:PETXINA

RE: Dimecres, 14 de Maig
Bueeeno, ja torna a ploure...
He llegit al periodic, que els embassaments de la prov. de Castelló, tenen que desembassar l´aigua perque n´entra mes de la que surt...i jo me pregunto:- Perque el "generalisimo" Fabra vol demanar l´aigua del Ebre per a la prov. de Castelló????
Bueno, si algú me vol contestar, estaria molt bé perque així a vore si escriu algú mes que no siga Boga, Mashi, Valltorta o Cucons....
Ale, vos dixo que te que vindre la Curolla a esquilar-se...li faré un tallet a l´orella per estar tants de dies sense dir-mos res....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!! Fins mes tard....
Puntos:
14-05-08 15:53 #870891 -> 870750
Por:bogabante

RE: Dimecres, 14 de Maig
Aixi que Curolla va a askilase, dili ke li fotre dos osties per no escriure. De lo del aigua, ke vols ke te diga que no ai dit mil vegades, los d´almenara per avall domés la volen pals p. camps de golf, diguen lo que diguen, segur que si fora realment pa regá no ficarien cap problema los de l´ebre.
Referent a lo del generalisimo Fabra, l´explicació es molt facil i lógica i jo la veritat es que l´entenc i en la seua situació també la demanaria, ell una vegada va sertir alló de que "l´aigua fa la vista clara" i claro, se pensa que si se beu tot l´ebre s´iborá per l´altre ull, es comprensible que demano el trasvase .............
Per cert, al final fan algo al poble o no d´aixo del camp de golf, no si ja vorás com mos fotran tota l´aigua del molina al final i mon pare no podrá regá los "ansisams".

Bueno, de moment res mes, petxina amanix nenya que pa sopa farem una foguera i torrarem carn allí al mig del minjadó vale?

Ale, agur.
Puntos:
14-05-08 17:18 #871090 -> 870891
Por:EL GEGANT I LA GEGANTA

RE: Dimecres, 14 de Maig
Buenas a tots!!!

Petxina, lo de l'aigua pa castello es perque axina li la podran vendre a una marca coneguda de aigua ( pense que es nestle, m'ho varen dir pero no recordo molt be) pa embotellar-la, com han fet els d'un poblet de la comunitat valenciana als qui els donen aigua del tajo-segura per trasbasament perque lis feia molta falta. No recordo exactament el nom.

Uns no poden ni regar i el altres empran-la als demes i lucrant-se dels donatius. Lo mes fort es cuan t'en vas en cotxe per l'interior de murcia, almeria, part d'alacant...(mes o menys per eixa zona) on abanç hi havia blat, planten consevol cosa que es de regadiu i ara demanen aigua. Vas en avió i te trobes bases enormes d'aigua que rovosen (tambe es poden vore en cotxe ja que hi han que estan prop de la carretera), picines a punta pala, camps de golf que fan temo...

La gent ens em tornat abariciosa.

No vos canseu molt pal ratet que queda
Puntos:
14-05-08 17:17 #871089 -> 870750
Por:manauela

RE: Dimecres, 14 de Maig
Bona vesprada a tot@s. Primer que res vull demanar-vos disculpes per la meua absencia durant tot este temps, m´agradarïa contar-vos el motiu, pero es un foro i no sería molt oportú encara que se que tots me compendrieu.
La rao per la que m´he decidit a escriure es per apoiar, en la mida de lo posible, als que esteu mentenint el foro a flote. Es cert que ha baixat molt el ritme de converses, pero el mes trist no es aixo, vull denunciar el fet de que se segueix parlant molt de foro a Xert, o dic perque el fet de ser desconeguda la meva identitat ha provocat que haja sentit converses en botigues i bars al respecte. Al principi de tot este enrenou tot el mon parlaba maravelles del foro, dels foreros i les seves opinions, pero ara, com era d´esperar (perque al nostre poble per desgracia abunda) ja han començat les critiques, m´explique, desde que van eixir els temes politics la gent s´ha frenat en opinar i no es eixe el mal, sino que s´ha dedicat a parlar en privat sobre el que diuen les persones que açi s´expresen lliurement.
Desde açi voldria dir a tota eixa gent que si no son partidaris de les opinions de bogabante o petxina per ej.(que son els que mes clar s´expresen) que entren i donen la seva opinió, com a anonims si volen, pero que no vaiguen parlant per ahi de si son o dixen de ser d´una manera o d´un altra, perque el que fan es de ser injustos i molt molt cobarts.
Feta la meva critica, em despedisc perque tinc que fer un petit viatje esta tarde i s´em fa tart, pero necesitaba dir´ho per la impotencia que vaig sentir cuan vaig escoltar converses de gent que ni m´imaginaba que llegiria i per suposat son d´opinions molt contraries a les exposades açi (i hasta aqui puedo leer).
Ja per despedirme dir: ¡¡No al trasvase!!
Carpe diem.
Puntos:
14-05-08 17:30 #871121 -> 871089
Por:turmelleta

RE: Dimecres, 14 de Maig
Xeic tu, quin aiguat!!! Pos sí que podrien traure pobals i arreplegala per si fa falta!!
Ai xiquets, lo de l´aigua és un tema molt polèmic, però jo tampoc estic a favor de que se faiga lo trasvassament. Tots exposen les seues raons i motius i les seues necessitats, però ací, per la zona on jo estic, a la desembocadura del riu, també la necessiten. Per començar, el delta ho és gràcies a la barreja de l´aigua dorça que porta el riu i la salada de la mar. Si estes proporcions se desequilibren més (perquè ja ho estàn respecte fa molts anys quan plovia més) el DELTA va desapareixent poc a poc i tota la fauna i flora del seu ecosistema també.
Ja sé que a altres llocs també fa falta l´aigua, però suposo que es poden buscar altres alternatives com la desalinització, a cara que siga, i sobre tot, pensar en les necessitats de tots i no nomes gastar el tema TRASVASE, per a disputes polítiques. Quin fart!!
El divendres passat a les 12 de la nit a CUATRO, van fer un reportatge super interessant sobre lo que van nomenar com LA GUERRA DEL AGUA. Va estar molt bé!! NO sé, hi ha moltes opinions!!!

Ale, vos dixo que me´n vaig pal pueblo!!
Puntos:
14-05-08 17:52 #871183 -> 871089
Por:PETXINA

RE: Dimecres, 14 de Maig
Hooombreeeee!!!!!! "NO estaba muerto estaba de parranda..." Com m´alegro de que hagues tornat a escriure, ara que me penso que es per lo del sopar, no??? Riendote Riendote
Ara, cambiant de tema, a un mes serio: Jo crec, que els foros estan per a opinar, siga del que siga, politica, futbol, bous, etc, sense faltar, per supost, el respete a ningú. Així que, jo soc mes valenta que tots eixos que llissen el foro i mos critiquen amagant-se pel que diran,(a este poble, n´hi ha molt de mal d´eixe) Tot el poble me coneix, tinc un negoci de cara a la gent i no me fa temó de dir el que penso, el que jo crec que es correcte. Lo que me repateja, es que se parlo per detras i no se tinguen els collons de dir les cosses que se pensen realment, tant si estem d´acord com si no, aixó es politica i debatir...(Politica i debatir no vol dir que mos arranquem els pels discutin, com a la tele, açí espero que no n´hi haiguen politics que es façen millonaris a les meues costelles.) Que jo escriga lo que he escrit a este foro, no vol dir que tinga rao en tot, se me pot rebatir, pero es que ni açí, ni al bar, ni a cap puesto, m´han rebatit res, de fet, ningúm´ha parlat de res de lo que he escrit en este foro, o siga que o está tot el poble, d´acord o....no se no vull seguir perque m´acalento i li podria faltar al respete algú dels que llig perque se pot sentir aludit.
Per acabar en este post, nomes vull dir una cosa mes:
Este es un foro de Xert, del poble de Xert, tots podem opinar o no, pero jo no m´amago de dir lo que penso. Crec que a este poble se poden fer moltes mes cosses de les que se fan,independentment del color que siga el que ho faiga.
Ale, ahí queda eso.
AAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!
Puntos:
14-05-08 18:28 #871337 -> 871183
Por:bogabante

RE: Dimecres, 14 de Maig
Ole tus ovarios petxina, estic 100% d´acuerdo en tu i aniré una mica mes llun, me cago en la mare que va parí als que fan aixo, mira, tu no ho volies di, pos ja u dic jo. Veus com s´acabaria com camot, si els crides mirons, ojooo que s´enfadarán per dilos mirons i no escriuran i si parles be te la claven per detras, com diu el nostre himne: "este es xert, el nostre poble..." en fin natros a la nostra i a qui no li parega be te dos opcions, o entra i dona la seua (sempre respetable) opinió o dixa de llegir, sí sí a tú teu dic, Payaso!!
Cambiant de tema, manauela redeu, arribes, fotes un sarabastall que pa que i ara segur que desapareixeras un atra vegá. Suposo que no servix de res que te pregunto qui ha fet eixos comentaris i quins comentaris son perque no mos u dirás tat? petxina acovidal a sopa que será de la unica manera que sabrem qui es, pero tindrem que fe lo sopa algun rte perque si tinc que porta la xixa pa tanta gent xungo...
Turmelletaaaaaaaaaaaaa a vore cuan fem lo soparillo d´açi baix.
Curolla mamon escriu.
Puntos:
14-05-08 22:38 #872060 -> 871337
Por:la curolla

RE: Dimecres, 14 de Maig
que passa tio, bueno bona nit, prime que res dir que si que la capea va ana prou guay, alguna "cogida" pero poc grave.
boga: que mos as portat del viatge, segur que no res, com era de aspera.
cuan se faiga lo del sopa, yo tame me apunto, que a mi aixo de papoleixa me agra.
bueno y res mes per avui me la foto a navega un rato, bona nit.
"bueno boga ya me diras qui es cucons"
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dimecres, 28 de Maig de 2008 Por: Mashinito 28-05-08 21:15
Mashinito
7
Dilluns, 19 de Maig de 2008 Por: valltorta 19-05-08 21:19
Mashinito
13
Dilluns, 5 de Maig de 2008 Por: Mashinito 05-05-08 22:34
PETXINA
3
Dimecres, 10 d'abril 2008 Por: bancal_del_teixà 10-04-08 23:01
PETXINA
12
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com