Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
10-04-08 00:48 #803124
Por:bancal_del_teixà

Dimecres, 10 d'abril 2008
Buenas a tots i totes. Ja torne a estar per este foro. No cregueu que m'havia olvidat de tots vosaltres pero he estat de viatge de negocis per Europa i fins avui no he tornat.

Avui no tinc molt de temps per a escriure per aixo que anire al gra. La conversacio d'ahir dimecres no l'he poguda obrir pero sí que he llegit la del dimarts i he vist q Boga vol vore el futbol per internet. Et paso una pagina web on esta la programacio de tot el esport que pugues imaginarte cada dia. Elegeixes el programa esportiu que vols veure, per exemple Getafe-Bayer, i te apareixeran diferents programes a traves dels quals pots vore el partit. En elegir un programa, si el tens intalat, ja se t'obrira el partit i el prodras veure. En resum, es el mateix que has fet avui per veure el Barça-Shalke pero si entres a traves de aquesta pagina, alli ja te diu quins programes has de elegir i no fa falta que entres a ningun foro per a enterar-te.
Es recomanable que per veure un partit on-line, et conecte a l'emissora entre 30min i 1h abans que comense, xq aixi aconseguiras millor qualitat en la recepcio de la imatge. El enllaç es:

www.rojadirecta.com

Si tens algun problema o dubte, nomes cal que m'ho digues. Per cert, a tots els barcelonistes us tinc q donar dos coses. En primer lloc us done la enorabona per passar a semifinals de la Champions i en segon lloc us done el pesame perque ni guanyareu la lliga ni la Champions.......jajaja

Bona nit.
Puntos:
10-04-08 08:46 #803253 -> 803124
Por:bogabante

RE: Dimecres, 10 d
Bon dia a tots. Bancal gracies per la informació, arribes tres semanes tart perque ja fa temps que el veig aixi, pero gracies de totes formes. En lo de la lliga te diré que tens raó, en la champions, dixa que ens fesem una mica d´ilusions mas que siga no? jaja. Ja vorem el manchester que pasará, aixo de juga fora el segon partit no me mola un duro, pero ja tndrem a messi, aixi que ... no se no se. Gracies de totes formes per la informació.
Valltorta sento que no el pugueres vore, no et vas pedre gran cosa eh. Seguiu intentat´ho que el teniu que vore, hi ha un apartat a la pagina on explica be com es fa i pot ser explico perque no ho pots vore.
Bueno res mes, a vore si avui no me toquen tan els collons com ahir. Au, que tingueu bon dia.
Ah, volia comentar que vaig llegir que vinaròs i alcanyis s´habien unit pa que l´autovia que baixará de saragossa baixara per açi i no per gandesa, tortosa ..., penso que aniria de p.mare, i jo me pregunto, no aniria molt be pal poble tindre un xicotet poligon industrial prop de la carretera, aixo faria tornar a molt que em tingut que marxá a busca faena fora i el poble milloraría molt economicament, pero es una opinió, reconec que es facil parlar cuan uns altres son els que u tenen que fer, pero bueno, ahi dixo el comentari.
Puntos:
10-04-08 10:43 #803433 -> 803253
Por:Mashinito

RE: Dijous, 10 d'Abril de 2008
Bon dia!!

Estem espessets avui? No hem encertat ni el dia... xD

Bueno.....ja queda poquet per al finde...^_^

Un polígon industrial a xert? home...molta gràcia a mi per lo menos no me fa, però bueno, si ha de fer menos auló que les granges....
Puntos:
10-04-08 12:58 #803598 -> 803433
Por:valltorta

RE: Dijous, 10 d
Boga, no vaig vore res.... no passa res. avui ja he vist el gol repetit i avant.
Bancal: vas una mica desfassat.

Sobre lo de dir la opinió al foro... jo la vaig dir i a algú li va faltar temps per a faltar-me. Però per a pagar la contribució del poble, la meua casa també és bona, no?! això és injust. O per a tot, o per a res!

Sobre lo que deia Petxina de Tirig... dir que el que ha passat allí no és que haja guanyat el PP, si no que ha perdut el PSOE. Després de 25 anys en el mateix alcalde... Ara s'han posat les piles perquè el poble estava molt estancat. I és veritat, ara tots els punts del poble estan marcats en cartells. I els masos, i les fonts també.

Per cert petxina, no sé si hauràs vist que han tret l'abocador! han fet una explanada molt gran. I a la entrada de Sant Mateu, han arreglat aquell raconet on els auelos prenien el sol i ha quedat molt xulo!
Haurien de fer el mateix en el prigó a Xert... I adecentar un poc el camí eixe que baixa a l'almacen municipal... perquè algun dia a casa meua li arrancaran mitja valla al fer la rampa...

Avui estic molt keixona! ;)
Bessitos!
Puntos:
10-04-08 14:16 #803789 -> 803598
Por:PETXINA

RE: Dijous, 10 d
Hola, bueeenas...Bancal, benvingut de nou!!!
Avui escric un poc tard, perque he anat a Vinaros de compres en la mami, xeee, quin merdé de transit, no se que fareu a l´estiu, Boga, si ara ja está aixina.....
Valltorta, si que he vist tot el que dius, i la veritat es que la entrá al poble, esta molt bé, i si, açí al prigo també ho podrien fer, perque jo m´en recordo que de menudetes anavem prou a jugar allí baix. Vale, que no passaben tants de cotxes com avui en dia, pero estaria bé que ho arreglaren, al fin i al cap es el primer que se veu cuan entres al poble(i la imatge, no es molt bona que diguem, o no?).
Sobre el temps, dir-vos que fa sol pero que torna a fer vent...pero que voleu, estem a Xert, açí sempre fa vent. A vore si per a Sant Marc, no li pega per ploure...
Sobre lo del "poliesportiu", si l´acaben algun dia,jo no crec que tinga que estar obert sempre, ja que si es així, pos no durará, perque si hem de ser sincers no solem cuidar prou les cosses que son de tots. Pero si que deuria d´estar obert TOTS els dies, en un horari, i algú que aniguera de cuan en cuan a pegar un vistasso. Tot aixó per supost, si s´acaba algun dia....
Bueno, tinc mes cosses que comentar pero ho deixare per a un altre dia que si no después ja no sabré que dir.
Riendote Riendote
Bueno, vos dixo i m´en vaig a treballar un rato.
Mos veem mes tard. DEW.
BANCAL, SE TE ECHABA DE MENOS....FA FALTA CANYA A ESTE FORO,VAAAAAAAAA
Puntos:
10-04-08 16:48 #804134 -> 803789
Por:bogabante

RE: Dijous, 10 d
Home en lo del polideportiu está clar que no te que está sempre obert, perque si no per la nit allí anirá tot deu a fumá porros i a festejar los mes jovenets i alló pronte pareixerá un corral, pero durant el dia que es puga anar. Los jovens d´avui ja no van al pinaret a jugar com feem natros (quins recuerdos eh) un dia tenim que recordar coses aixi que molará, pero ara no, ara toca espabilar als que tenen els diners i no se´ls volen gastar. I lo del poligono tamé me referic a les afores i no empreses com a alcora que només veuen fum, pero no se, si pasa la carretera per allí sempre será un bon punt d´enllaç. Maguela sempre m´ha dit que hi habia molta faena i industria a xert i ara que? casi no res, molta gent no haguera marchat o haguera tornat, jo soc el primer que en ves de ambolicame de per vida en una p.hipoteca açi baix viuria i traballaria al poble i la casa en cuatre duros arreglá i mes gran que la que m´ai comprat, en fin, resignació i aban.
Un atra pregunta, alguna vegá se que s´ha rumorejat que se faria un geriatric, algu sap algo d´aixo?
Au, res mes de moment.
Ah, i si, arregleu les entrades del poble i sobretot TAPEU ELS FORATS QUE HI HAN DAVANT DEL PRIGO, que les suspensions del cotxe me les pagará l´ajuntament.
Puntos:
10-04-08 18:17 #804412 -> 804134
Por:ELS CUCONS

RE: Dijous, 10 d
A MI ME DONA IGUAL LE ENTRA AL POBLE (QUE DE BONICA NO TE RES), EL QUE NO EM DONA IGUAL ES QUE NO SE ON TIRAR ELS ESCOMBROS. ESTIC PER CARREGAR UN REMOLQUET I UNA NIT DE ESTA SEMANA ANAR I TIRARLO A SAN MARC. AVORE SI ALGU LI FA VERGONYA I FICA UN CONTENEDOR DE EIXOS GRANS, QUE PUESTO NO MOS FALTA.

BOGA DEL BARÇA, POS TU MISMO SOBRAN COMENTARIOS
Puntos:
10-04-08 18:38 #804486 -> 804412
Por:bogabante

RE: Dijous, 10 d
Po zi, a semifinals, sobren comentaris. Al madrid li ajuden a guanyar avui? a no que esteu ja eliminats, i hasta el finde no toca. Diuen que li van regalar cada jugadó una ensaimada d´eixes de mallorca al arbit. Guanyeula ja i disfruteula, que vols que te diga, la lliga la tenim perduda.

Te dono la raó en lo del escombro, pero pasa igual açi a vinaròs eh, i la solució es eixa, home hasta sant marc tamé es pasasen pero a lo millor si ho fotes davant la iglesia igual te millor resultat i tot jaja. De totes formes a on se tiraba hasta ara tampoc era el puesto eh, que donaba vergoña fotreu allí detras del local de les orquestes, ademés cabrons, allí te una finca maguelo i casi me foteu la merda dins, jaja. De totes maneres parlem d´escobro i tampoc hi ha una simple papelera pa tirá un pape, aixo si, reconec que les papeleres son molt tentadores pa les despedides tirar masclets dins....

Bueno vaig a fer lo cigarret de rigor, que ja falta poc i divendres, i una semaneta mes i .................. askatuaaaaaaaaaaaaaaaa.
Puntos:
10-04-08 19:49 #804701 -> 804412
Por:bogabante

RE: Dijous, 10 d
Me la foto que avui toca cerveseta en los companys de curro i també vindrá lo xusquet menut. Ja mos la vorem.
Puntos:
10-04-08 21:06 #804927 -> 804412
Por:Mashinito

RE: Dijous, 10 d'Abril de 2008
Bueno, per avui casi que he acabat ja.... només he de fer un treball per a demà (dios, la meua carrera és la carrera dels treballs.... totes les semanes en fem 2 com a mínim, pero estes ultimes... 4 la passada, 3 esta...)

I bueno, avui és dijous...i ja en fa moooolts que no surto... avui toca un ratet


Puntos:
10-04-08 22:20 #805093 -> 804412
Por:Bogabante

RE: Dijous, 10 d
xeics només volia saludar, que ara farán prison break, una de les millors series que fea temps que no feen. Es la tercera temporá. Aixi que ja mos la vorem. Les cerveses, fresquetes i molt booooooooonesssssss.
Au, hasta l´atra, que avui fan dos capituls. Ja mos la vorem.
Puntos:
10-04-08 23:00 #805214 -> 804412
Por:PETXINA

RE: Dijous, 10 d
Holaaa,bona nit.....
Mareeeee, Boga, mes val que no recordem res d´aquellos tiempos per aquells troços de terme, ara quan ho llegia me moria de risa(i de vergonya), no per res, pero n´hi ha cosses que mes val no recordar Confundido Confundido
Bancal, no cal que pujos a tirar l´escombro alla dalt a Sant Marc, per açí per dins del poble, si busques una miqueta el pots camuflar per consevol puesto, dalt de casa meua n´hi ha un solar tot assolat i despres de 2 anys que visc açí i parlar en el "senyor arquitecto del pueblo", encara esta igual, con que suposo que si algú tirará un cabas mes d´escombro, no se notaria.Tu, m´avises antes de vindre i jo tancaré les portes i finestres per no voret, així no sabré qui ha fet res
Riendote Riendote Riendote
Bueno, vaig a pegar una volteta per la red a vore que se cou...i despues a dormir, que avui també he tancat a les 9 de la nit....quines ganes de que arribe el Diumenge, p´a desconectá encara que siguen nomes dos dies....fffffffiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuu
AAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!
Puntos:
10-04-08 23:01 #805224 -> 804412
Por:PETXINA

RE: Dijous, 10 d
PEEEEEEERDOOOOOOOONNNNNNNN!!!!!!!!!!!! No eres tu Bancal el que te que tirar els escombros, es Cucons.....pero bueno tu també pots si ne tens....
AAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!! Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dissabte, 24 de Maig de 2008 Por: Mashinito 24-05-08 17:43
Mashinito
1
Diumenge 18 de Maig de 2008 Por: PETXINA 18-05-08 21:29
les clotes
6
Dijous, 1 de Maig de 2008 Por: Mashinito 01-05-08 18:14
PETXINA
2
DIUMENGE-13 D´ABRIL DE 2008 Por: PETXINA 13-04-08 18:26
Bogabante
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com