Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
03-05-08 10:20 #848218
Por:Bogabante

Disabte 3 de Maig
Ke pasa penyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!! Ja estic açi un altra vegada al pie del cañon! vam arribar anit a les 4 del matí pero acostumbrat que no me dixon dormí mes de 5 hores ja estic despert i en unes ganes terribles de ana a castelló a busca a pinky que l´hem anyorat molt (tu sabras de que parlo petxina)
He pegat una miradeta per damunt a estos dies, volia agrair les felicitacions del dia sant jordi i els hurres que me va dedicar petxina per escriure el ultim dia a punt de anarmen.
Dono la benvinguda als nous (ara no m´en recordo del noms) i felicitarvos a tots per haber escrit tots els dies.
Del viatje que voleu que vos diga, im-presionante, vam agarrá totes les excursions que mos van oferir i realment no vam tindre ni mig dia lliure pa descansá pero va valer molt la pena, hem tornat fets pols de no dormir i caminar, pero genial, jo no se com ho van fer ni m´importa pero es impresionant el que hi ha allí. A una piramide vaig unflame de valor i vaig entrar (no les tenia totes pel rollo claustrofobia) i va ser una experiencia increible, esta gent estaben molt flipats pa fer tot alló. Aixo si, conduixen com el cul, ni un semaforo, ni una señal, allí tot va a cop de pito, tota una experiencia, de veres, ja vos aniré contant poc a poc.
Cuan vaig despedirme vaig donar la enhorabona als del madrid, la veritat es que haguera preferit que al tornar ja foreu campions de lliga i aixi no aguantá la braça dels companys de treball pero bueno, otra vez será. Els partits del barça els vaig vore allí, no tinc res a dir. Aixo si, jo i un xicuelo de menorca li vam dir al guia si podriem vorel a algun puesto i per la nit mos va portar a un bar (dili bar, dili antro) ple de moros a vore el partit, imagine-vos 50 moros cridan i abalotan davant la tele i natros dos allí al mig, quin fart de riure.
Bueno de moment no vos pego mes la palisa, vaig a desfer les maletes i d´açi un ratet cap a castelló a per la nostra xiketa.
Un saludet a tots i gracies per recorda-von de mi (els que ho eu fet).
Puntos:
03-05-08 13:19 #848381 -> 848218
Por:PETXINA

RE: Disabte 3 de Maig
HOLAAAAA!!!!!!! BENVINGUT de nou, collons, com se t´anyoraba tio, a vore si pegues una mica de canya, que jo he estat a punt de tirar la toalla.....
Bueno, no tinc molt que contar, i si molta pressa, així que nomes dire que fa molt bon hora i a vore si escriu algú més....
Ale, hasta mes tard, si puc...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!
Puntos:
03-05-08 18:28 #848635 -> 848381
Por:Mashinito

RE: Disabte 3 de Maig
Hola Boga i Petxi!!

Vaja..quina enveja del viatge...^_^

Ningú del foro ha nat a la romeria de Sant Pere?

Puntos:
03-05-08 19:59 #848713 -> 848635
Por:PETXINA

RE: Disabte 3 de Maig
Ja estem tots, LOS TRES MOSQUETEROS, jajajaja.
Bueno, avui ja he acabat de treballar, demá de matí més. Estic reventá, vos diré que no me fá mal......TOT ME FA MAL.....ahhhhhh!!!!!!
Me´n vaig a ficar-me a la dutx, a vore si me relaxo una mica, que me salten tots els musculs dels braçós...
AU, xiquets, fins demá...que esta nit no crec que torne a escriure
Descansa Boga, que esta setmana que ve tens faeneta de ficar a tot este personal al puesto.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!
Puntos:
03-05-08 22:54 #848875 -> 848713
Por:Bogabante

RE: Disabte 3 de Maig
Veig que la cosa está com sempre, no desistigues petxina, que u conseguirem. Avui tenen una mica d´excusa que es disabte i suposo que tots deuen estar per ahi, ademés es festa al "paki stán" no? espero que lo dilluns la cosa s´animo mes. Jo ho tindré una mica xungo al menos desdel curro perque no me vull ni imaginar la de paperasa que m´aspera pero bueno, segur que trobaré algun ratet per saludar maskesiga.
Paso de llegir lo de tots estos dies, aixi que si ha pasat algo important feume un xicotet resum vale?
Curollaaaaaaaaaaaa, que no ai tingut claustrofobia, aixi que ja me pots portá a la cova aquella.
Valltortaaaaaaaaaa, ja t´ens la casa a punt pa anar a sopar tots o no? jo ni de conya, este matí encara m´ha tocat pasar l´aixadella perque se m´ha fotut un herbaseral estos dies i u tenia tot ple d´abelles i m´ha tocat llevales antes d´anar a buscar a la fiera. I si encara me faltaben coses pa penjar i colocar, ara només me faltaben tots els trastos que m´he comprat allá.
Manauelaaaaaaaaaaa, que m´ha paregut vore que no has escrit gens, tant de levantar el foro i tu eres el primer que pasa d´ajudar, ja te val a tu també, tanta poesia tanta poesia, no se qui eres, pero ... un insurrecte com tots estos que casi no escriuen, ho sento pero teu tenia que dir.
Fogasetaaaaaaaaaaa, trankila, l´any que be igual guanyem algo, perque este només fem la risa, tindrem que fer com ronalpiños i fotemola de marxa i aban.
Tots los demés (perque si no no acabaré mai) hola de nou a tots i a vore si vos animeu mes a escriure, fa temps que se va dir que no parlarem de futbol (que jo ara ho preferiria jaja), politica etc etc, pero si te que servir per animar aço, adelante, parleu del que vos isca de la bossa, del capellá, del pp, del psoe, d´esquerra republicana, del pais vasc, del barça, del madrid, del anroig, de les tites de la serafina... mireu si ñan de converses.
Ah, he vist que el dia sant jordi proposaveu llibres, jo xiquets sempre u ai trobat una perdua de temps, o m´adorc o me fico a pensá en atres coses i despues no m´antero de lo que ai llegit. L´unic que vaig acabar va ser el del Codigo Da Vinci, pot ser perque anaba en contra del rollo eclesiastic i me va enganchar jeje. Pero si tinc que recomanar algun, será el de tota la vida, el que em fea pasar hores i hores llegint i rient, asentat al llit, al sofá o a la taça del water, un llibre, o millor dit, varios llibres d´aventures, perque s´en van escriure mes d´un, de dos intrepits germans que et tenien tens esperant el desenllaç de cada una de les seues aventures, vale vale, ja vos u dic, jo els llibres que vos recomano son ...... las aventuras de zipi i zape..... no me digueseu que no, una pasada tu jajjajaja.
Au vaig a astirá los osos al sofá i demá mes. Bona nit.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dijous 22 de Maig Por: bogabante 22-05-08 23:21
PETXINA
15
Diumenge 11 de Maig de 2008 Por: PETXINA 11-05-08 22:06
Mashinito
4
Dilluns, 5 de Maig de 2008 Por: Mashinito 05-05-08 22:34
PETXINA
3
Disabte 12 Abril Por: manauela 12-04-08 22:22
bogabante
8
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com