Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
12-04-08 00:02 #807574
Por:manauela

Disabte 12 Abril
Hola company@s. Ja torno a estar per açi. Sento de tot cor haber estat tant de temps ausent. Encara no es disabte pero m´he pres la llibertat d´escriure ja en aquesta data perque ja no crec que ningú continue el fil del dia d´ahir. Volia felicitar-vos per les millores que es van aconsellar estos dies arrere per al nostre poble, i sento dir aço pero com diu el refrán si s´en fan la mitat de les que es van proposar ja ens podem pegar en un canto a les dents.
Tenim un poble que es podria explotar moltisim mes, en el bon sentit de la paraula, tenim molts de masos, fonts, pous, pinars, canteres ... que crec que es podrien oferir al turista com un incentiu mes,i que d´una vegada per totes tinguerem que deixar de dir que Xert es un poble que está entre vinaros i morella, al costat de sant mateu (que prou rabia em fa a mi personalmente), a la fí a mes gent que vinga mes ingresos tindria el poble, se que es dificil i requereix una forta inversio pero si tots ferem una mica de pinya i col.laborarem (com? no ho se) i deixarem de part els insteresos politics (que prou mal fan a este poble) es podria aconseguir.
Ara fent un poc de referencia personal als foreros volia aprofitar per desitjar, perque no se cuan podre tornar a escriure, a petxina i bogabante unes bones vacanses (encara que tu, petxina, siguen curtes, segur que les disfrutaras molt) i a tu bogabante, cuan arribe el dia de coneixermos tots, t´agairia molt que em contares coses d´eixe viatje, sempre he sentit molta curiositat per tot el que va poder pasar allí i com es va fer tot alló, disfruta´ho.
Valltorta, espere que estigues pronte recuperada del esgins que et vas fer i que portes millor el tema de la casa.
Mashi, a tu desitjarte molta sort en la final del concurs que ens vas comentar, anim que segur que ho aconseguiras.
Als foreros que lligen, animarlos a escriure mes, no está be de que tot aço ho sostinguen cuatre persones i els demés fem els soriers, no m´agrada ser critic pero s´esta parlant molt del foro a xert, perque no fem que estes linees que van començar com un comboi acaben sent un punt d´unió entre els que estem açi i els que els agradaría estar´ho, el que vull es animar-vos a fer, a través de esta pantalleta, que la distancia entre nosaltres i els que viuen (o estudien) fora siga mes curta, que noten el nostre alen i que sabien que tenen el poble a només un click.
Segur que agraixen molt el parte que dona petxina per ejemple, encara que siga per saber si ja tindrán les olives enterra o no jeje.
Be, ara ja em despedisc, que escric poc i despres m´animo i acabo fent uns testaments que segur que aburrixen a m´es d´un dels lectors.
Una forta abraçada a tots i una vegada mes dir-vos (en especial als que marxareu uns dies fora i als que estareu per a sant marc): Carpe Diem.
Puntos:
12-04-08 09:24 #807819 -> 807574
Por:bogabante

RE: Disabte 12 Abril
Bon dia, collons manauela si que tenies ganes d´escriure jajaja, aixi aixi, a vore si els demés ne deprenen. Moltes gracies per lo de les vacanses i tot aixo, dona per fet que ja t´explicaré lo del viatje, pero pa pode explicarteu fa falta algo molt important: Que me digues qui eres, aixina que descubrete!!! Tamé dite que ha segut molt bonico aixo de que els que estem fora tenim al poble a un clik, casi me fas plorá i tot xeic i si, tens tota la raó en que s´agraix molt el parte de petxina.
Per cert petxinaaaaaaaaaaaaaaa, quin hora fa, que me fotut el calço curt i a vore si faré la risa i se me gelarán los pels de les cames, el parteeeeeeeeeeeeeeee

Que vau ana de festa anit o que? les 9 i mija i encara no ha escrit ningú, ils mirons feuli cas a manauela que m´ha convensut hasta a mi.
Au, a currar, que alguns mos alçem pronte pa ke el nostre pais (katalunya sud jeje) avançe.

Bon finde a tots.
Puntos:
12-04-08 09:43 #807827 -> 807819
Por:valltorta

RE: Disabte 12 Abril
Manauela! no solc ser tant ordinària, però ERES EL P_tO AMO! qué bé escrius!!! i téns molta raó en lo de potenciar el poble.
Els de Tirig han anat a fitur! i es veu que ha estat molt bé...
Xert també ha anat?! Ho desconec!


Per al enqüentro forero proposo primer un sopar per fer-nos ben gats i passar-nos-ho de cine, i després podriem anar a fer una partideta de paintball a tirig, que està molt bé!!!!!!!!!!!!!!!!! Un altre dia, eh?!

Ah! boga! d'això que dius dels pèls de les cames, te'n recordes una vegada que te vaig pegar estiró i te vaig dir "par o impar?" i tu me vas dir "dreta o esquerra?" ja,ja!!!! Encara me'n recordo.

Moltes gràcies als que vos heu preocupat pel meu peu! el dilluns ja aniré a treballar! ja puc caminar prou bé.

Una pregunta: com puc passar les cançons que he baixat de l'ares a un cd?!
Estic escoltant el último de la fila, me'l vull emportar al cotxe, i no hi ha manera!

Hasta después! Saraaaaa!! sara dulce saraaaaaa!!! es la que toca ara!
Puntos:
12-04-08 10:01 #807837 -> 807827
Por:bogabante

RE: Disabte 12 Abril
En el Nero podrás grabate el cd, pero pa explicarteu aixi escrit bufff. Primer t´aconsellaria que creos una carpeta a l´escritori, despues a l´ares ves a descargas (te parlo de cap, que no estic a casa) i allí estaran les cansons,pero estes no te les dixa arrastrar, "antonces" boto dret i "abrir carpeta de descarga", i tornarás a tindre les cansos a la pantalla, les selecciones i les arrastres a la carpeta del escritori. Despues ja en el nero grabat el cd, es molt facil. Si no recordo mal el nero ja te convertix el mp3 en el formato normal de cd.
No m´en recordo de lo del estiró pero perque totes les dones teniu la p. mania d´estirar els pels de les cames als homens? l´unic que pot pasar es aixo, recibir alguna galleta i no de fontaneda jajaja.
Jo anit ja me vaig pasar 2 gb de cansonetes pal viatje, al menos l´astancia al barco prenen lo sol com los fardaxos será mes amena.
AU, que avui me la foto pronte i encara ñà molt pa fe. Ja me dirás si t´has aclarit.
Puntos:
12-04-08 11:16 #807907 -> 807827
Por:Mashinito

RE: Disabte 12 Abril
Bueno, com te diuen per aci, lo més fàcil és el nero, tot i que amb el windows media player també es pot.

Com sempre dic, lo més fàcil és buscar a google,que té les respostes a totes les preguntes:

https://ww.aulaclic.es/articulos/grabarcd.html
Puntos:
12-04-08 14:33 #808145 -> 807907
Por:PETXINA

RE: Disabte 12 Abril
Hola, bona tardeee...
Manauela, com sempre BENVINGUT de nou, se t´anyora, durant la setmana...Gracies per donar-nos anims per al les vacances, en el meu cas, mini-vacances, pero igual les disfrutaré, que ho necessito, de veres.
Boga, si no tens que estar molt per el carrer, pots pujar en el calço curt i sense manegues, si vols. Riendote Riendote Riendote Riendote :lolTristemas vale tarde que nunca)
Avui, la veritat es que no he sortit en tot el matí de casa, pero veig que s´ha parat el vent, con que suposo que deu fer mes o menos bon hora, si no vas molt per la sombra.
Bueno, no se que contarvos mes, estic una mica "light", deu ser que acabo de dinar i tenia una faaaammm!!!!
Bueno, si que tinc algo que contar, esta nit a les 22h. la coral de Xert va a cantar a Traiguera, així, que ja ho sabeu si no teniu res millor que fer, cap allá baix. I demá, la banda va a tocar a Benicarló, de mati, pero no molt pronte, així que també teniu plan si voleu....
Ale, ara si que res mes...vaig a llegir correus
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!

TA LUGO.
Puntos:
12-04-08 18:35 #808453 -> 808145
Por:PETXINA

RE: Disabte 12 Abril
HOOOOOOLAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! QUE NO N¨HI HA NINGUUUUUUUUUUU!!!!!!

AAAAAAAUUUUUUUU!!!!!!!! POSSSSS JOOOO TAMEEEEEEEE M¨EN VAAAAAIIIG!!!! Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote
Puntos:
12-04-08 22:02 #808738 -> 808453
Por:

Borrado por Foro-ciudad.com
Puntos:
12-04-08 22:22 #808763 -> 808738
Por:bogabante

RE: Disabte 12 Abril
Ara he arribat de castelló, i me la foto que tinc sopa en alguns companys de treball. Aleeeeeeeee, hasta l´atra. Ah, el barça está guanyan, pero no vull cantar victoria que despues me toca tragar les paraules. Agur.
Petxina, a la parenta li ha molat.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Disabte 19 de Juliol Por: manauela 19-07-08 20:48
Mashinito
4
DIMECRES, 30 D´ABRIL DE 2008 Por: PETXINA 30-04-08 21:55
la curolla
4
Divendres, 25 d´Abril (Torna ser Sant Marc!!!!) Por: PETXINA 25-04-08 22:41
PETXINA
7
Divendres fabes tendres 18 d´Abril 08 Por: BOGABANTE 18-04-08 09:28
BOGABANTE
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com