Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
25-04-08 00:30 #834316
Por:PETXINA

Divendres, 25 d´Abril (Torna ser Sant Marc!!!!)
Bona nit a tots, nomes escric per encetar un nou tema de conversa.
Ara fa un ratet estaba llegint els periodics del dia i m´he donat conte de que s´ha aprobat que s´impartisca l´assignatura de "Educación para la ciudadania" en anglés, el qui la vullga donar, i el que no, tres treballs al llarg del curs.
- Que penseu???? Jo casi que me guardo la opinió, perque si no me direu que sempre vaig en contra d´estos fascistes de merda, que si no se n´ixen en la d´ells, fan el gilipolles de cara a tot el pais i la resta d´Europa. Així que no diré res..... Diabolico Diabolico
AAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!! Bona nit a tots

Vergonyos, vergonyos, lo que passa per estos termes valencians....
Puntos:
25-04-08 10:37 #834880 -> 834316
Por:EL GEGANT I LA GEGANTA

RE: Divendres, 25 d´Abril (Torna ser Sant Marc!!!!)
Bon dia, i felicitats a tots els Marcs que hi han per ahi.

Pexina respecte a la noticia que has donat, pense que no s'aclarixen ni ells. Jo soc de l'ultima generacio de l'EGB i pense que açó de l'ESO es tornar cap arrere. Cuan vaig acabar l'escola vaig anar a fer l'ESO en lloc de BUP, i va estar tirat. Cuan les meues amigues que feien BUP tenien molta mes feina que jo. Han volgut copiar als americans i els a eixit el tir per la culata.

Paseu bon cap de setmana, xertolins.
Puntos:
25-04-08 13:14 #835167 -> 834880
Por:turmelleta

RE: Divendres, 25 d´Abril (Torna ser Sant Marc!!!!)
Quin dia més entretingut el de ahir!!! Lo tema CAPELLÀ veig que dona pa molt. Jo no sé com va anar el dia de Sant Marc, perquè no vaig entrar ni a per la fogassa. Només sé pel que fa a les cantadores, que al final sí que es canta a les comunions, que després de la setmana santa censurades JA EN TENIM PROU!! Això sí, algunes peces no són adequades!! Joder, es que no li pareix res bé!!

Lo de la Educació per a la Ciutadania, sí que me pareix una mica xungo. I per les 2 parts, pels profes i els alumnes. A més crec, insisto CREC, que està pensat que aqui a Catalunya, també es faiga una assignatura en llengua estrangera en primària, en tiempos no muy lejanos.
MIEDO ME DA, per lo que me puga tocar!!Espero que la cosa no tiro avant. Perque suposo que ho haurà d´impartir qualsevol profe-tutor, tinga el nivell d´anglès que tinga. I que jo sàpiga, el nivell d´idiomes dels estudis de mestre és molt, pero que molt bàsic!! I los que no hem anat a la EOI, que?? A joderse i ara a estudiar anglès!! Això entra dins de la formació permanent del professorat?? Preferic formar-me en altres aspectes, que a mi, personalment, los idiomes no me van.
I conto que tot això és per lo de millorar la qualitat dels ensenyaments i formar persones vàlides i cultes des de ben menuts. Pos si que!!! Altes coses més importants hi ha que millorar a les classes!!
En fin!!

Bueno, i canviant de tema, A TOTS ELS DE LA BANDA: MOLTA SORT I MOLTS ÀNIMS PER AL DIUMENGE que ja que mos u hem currat tot este temps, que ixca (això pareix basc)bé l´actuació.

Ale, ara me´n vaig a caseta que tinc una de rentadora i planxa que no u sabeu bé!!
Fins l´altra.
Puntos:
25-04-08 20:13 #836019 -> 835167
Por:PETXINA

RE: Divendres, 25 d´Abril (Torna ser Sant Marc!!!!)
Bueenooo, ja he acabat, per avui...me fan un mal els braços!!!! UFFFF!!!!
Bé, veig que no esteu molt animadets, pero SI JA ES DIVENDRES!!!!! i ha fet molt bon hora...
No se que contarvos de nou, a vore si entra algú i mos conta alguna soria del poble, que jo no en se cap....encara que vos penseu que per tindre una pelu ho tindria que saber tot, pos no... Sonriente Sonriente
Vaaaaaa, escribiu, que tornará Boga i dirá que no podem viure sense ell...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!
Puntos:
25-04-08 21:38 #836161 -> 836019
Por:la curolla

RE: Divendres, 25 d´Abril (Torna ser Sant Marc!!!!)
iiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepppppppppppppppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ya torno a esta per asi!!!!!
vaya vaya con lo reto, esta de moda, !eh1.......
pos si yo vaig puja a san marc, y tampoc vaig entra a busca la fogasa, pero en aso de la fogasa, seu podrien curra una mica mes, per que mira que es astopenca, no se, una mica de nocilla, no li vindria gens malament, segur que sen donarien lo doble ya asta lo triple.
Riendote bueno petxi,ya veig que ne as descubert un/a forero/a nou, me diras qui es? vaaaaaa per fa
lo o la que no a tornat a escriure es gotellera, no se, voleu di que despues de disculparme, no tornara a escriure. me te intrigat.
y boga, a este lo auran fotut dins de una piramide y com te claustrofobia de eixa, igual se a quedat alli dins mig cagat de temo, un dia li vaig di de portalo a la cova bonica, i lo prime que me va pregunta, va se que si de dins de tot se vea algo de llum. osti que tio!
te panic a quedase tancat, diu que ascomensaria a foteli patades a tot lo que trobaria, mes val no portalo a ala cova que ya esta prou trenca, per a que la acabo de desmanega.
turmelleta, tu ten recordes de mi!!!!!!!!!
ala, asta dasi un rato......
Puntos:
25-04-08 21:57 #836197 -> 836161
Por:la curolla

RE: Divendres, 25 d´Abril (Torna ser Sant Marc!!!!)
iiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeee, que se me olvidava, la enbhorabona als de la banda, vaya semana que vos au fotut, tariri,tariro, chim pam pum,
mol be, mol be, toquen mol be, aspero que u faigeseu de p.... mare, u que vos u paseseu la mar de be ,y a disfrutaru que de aixo se trata.
ah si ya me se olvidaba, au vis les faroles del carre san roc, osti tu. lo dia san marc ne van trenca una atra y lo dimecres de mati una atra, no guanyem per a faroles, i a que vore. en cinc dies, dos.
bueno y lo de la ascursio que, ia molta gen apunta," de xert" ? segur que poca, la trobo una mica "exsesiva" no creeu, es demanen opinions! ala ya u teniu, un tema mes a trata, lo de la ascursio eixa del turmell.
asta un atre rato.
Puntos:
25-04-08 22:24 #836257 -> 836197
Por:xert

RE: Divendres, 25 d´Abril (Torna ser Sant Marc!!!!)
Buenas noches a todos.
Curolla, a ver, lo de la excursion, sugún dices tu, depende de la preparación fisica personal de cada uno, pero no es excesiva, a nadie se le exige que haga todo el recorrido completo a pie. La subida hasta la Font de l'Albi se puede hacer en coche particular y la bajada tambien la pueden hacer en coche, si hay alguien que te hace de taxi claro. El único tramo que no pueden acompañarte en oche solo es de 8 kms.
Es una marcha libre para todos, los que estan y los que no estan preparados; cada elige desde donde empieza, alla cada cual.

En pricipio pusimos como diucultad Media-Alta, pero alguien nos aconsejo que pusieramos Alta para curarnos en salud. De los 30 kms., 25 son por pista forestal Dificultad aja y como maximo Media. Los otros 5 kms.si son duros.
Tegarantizo que llegaremos todos arriba. Ademas lo recordaremos con orgullo. Es un reto personal de cada uno.
Desde aqui os animamos a que todos participeis.
Os gustará, os lo prometo. Vale la pena.
Animo, os esperamos
Buenas noches.

Puntos:
25-04-08 22:41 #836289 -> 836257
Por:PETXINA

RE: Divendres, 25 d´Abril (Torna ser Sant Marc!!!!)
Hola, bona nit... Com que el Dimecres van trencar un altra farola???? Qui la va trencar????....A vore si ara me les faran pagar les tres a mi...es que una m´han dit que la tenim que pagar natros, ja que la vam trencar...molt bé, pero el cotxe no tiene ni un rasguño, o sea nomes acariciant-la haguera caigut. Pero si tenim que pagar, pagarem, pero LLUITAREM!!!!!! Riendote Riendote No, ara en serio, está clar que si tenim que pagar, al final pagarem, pero este ajuntament hauria de mirar molt bé on invertix els nostres diners, ja que eixes faroles son una MERDA... O ES QUE ENCARA NO S´HAN DONAT CONTE????, jo crec que els han estafat i encara no ho saben..
Bueno, canviant de tema, XERT, qui organitzeu la pujá esta del Turmell???? No per res, que jo no puc anar, que es dissabte i treballo. Pero es que la gent ho pregunta i nomes sabem dir que Armelando(perdó si no s´escriu així), n´es un. Ho va dir Mashi açí al foro, pero no sabem res mes.
AAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!! En la polemica de les faroles oberta, vos dixo fins un altre ratet....
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dissabte 16 d´Agost..Sant Roc.... Por: PETXINA 16-08-08 22:15
Jjmarc
7
Divendres, 11 de Juliol de 2008 Por: Mashinito 11-07-08 23:23
Mashinito
5
Divendres, 6 de Juny de 2008 Por: Mashinito 06-06-08 23:41
PETXINA
8
Dissabte, 19 d´Abril de 2008 (SANT MARC) Por: Mashinito 19-04-08 18:10
valltorta
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com