Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
03-03-08 19:53 #724344
Por:manauela

La crua realitat
Foreros i foreres, fa molt molt de temps que soc un miron com diuen per açi, pero avui he decidit registrar-me perque avui com veeu no escriu ningú, jo visc de continuo al poble i a tot hora es sent parlar del foro, que si este a dit, que si aquella opina ... pero com moltes coses a este poble molts miren i pocs fan, jo també soc un d´eixos ja que fins avui no habia escrit pero em sentia mal i per aixo volia intentar donar una mica d´ales, pero se que es massa tart. Aço esta mort, es vea vindre, molts hem mirat, molts us heu registrat i només eu escrit un parell de dies i els que sostenien aço en peu supose que s´han cansat.
Em fico el primer com a culpable, per miron i per no formar part d´un foro que se de bona tinta, ha unit a molta gent, a arrencat somriures a molts que durant hores lleguiem per les nits intrigats de qui era cada ú de vosaltres (menos boga i petxina que tots ho tenim clar)

No se si ja en uns dies la gent ja deixará d´escriure del tot pero com veia el percal volia escriure abans de que ningú ho veigués. Volia donarvos les gracies per haber fet somriure a tanta gent, gracies per tindre un motiu de conversa al pub, una sensació d´intriga identificant a la gent (menos a boga i petxina, ho sento nois, sou mes famosos que la charito açi dalt), en definitiva, durant este temps eu tingut a tot un poble a l´aguait del que pasaba al foro, a tots vosaltres : Felicitats.

No vull nombrar als foreros perque se que m´hen deixare a molts, recalcar l´esforç de Boga, Petxina i Mashi per mantindre aço en peu (encara que este ultim sempre ha anat a la seua bola, pero tot es respectable), i per celebrar´ho jo crec, que ara, mes que mai teniu que organitzar un sopar per celebar´ho, les excursions també pero jo crec que seria un bon moment per fer el "sopar forero" i si m´ho permitiu jo us acompanyaré, com a un mirón que va eixir del armari.

Res mes, una salutació a tots, i ¡¡¡¡Visca Xert!!!!
Puntos:
03-03-08 20:43 #724487 -> 724344
Por:fogaseta

RE: La crua realitat
Hola a tots!!! (si es que queda algú...) UFFF!!! he estat uns dies desconectada i avui que m'he decidit a entrar una altra vegada m'hi trobat amb aixó, que trist!!!!!
Manauela, no et pegaré la bronca per no haver escrit en el dia que toca. T'haig de dir que llegint les teves línies m'hi emocionat i tot!!! la veritat es que es una llàstima que aixó s'acabi. Els que ens hem atrevit a enregistrar-nos i a xarrar de tot i no res ens ho passavem molt bé, teniem 5 minutets per desconectar del que estavem fent. També tinc que dir que jo fa dies que no col.laboro per a que aixó vagi a més, peró crec (o espero) que tot sigui un "bajon" i que algun dia en tornarem a ser uns quants!!!!
Bé foreros, la idea del sopar a mi em va bé. Si queda algú més ja direu algo. Va animeu-vos!!!! que la dita que sempre he sentit de xert espero que no sigui veritat (arranca de cavall...). PTNTS!!!
Puntos:
03-03-08 21:36 #724642 -> 724344
Por:la curolla

RE: La crua realitat
ei bona nit prime que res benvinguda manauela.
tens tota la rao aso esta mort cada dia la gent ascriu menos ia molta gent que se van registra van parla dos dies y despues no em tornat a saber mes de ells.
aixo no auria de ser aixina yo crec que com tu dius hem pasat ratos mol divertits sense mals rollos, algun que atre per a no engañamos
pero que la gent se cansa mol pronte de tot.
crec que lo del sopa es mol bona idea ya se a dit alguna vega pel foro pero la gent pasa de tot aspero que esta vega la cosa vaiga mes en serio foreros/es. meneo, que tot es per una bona cosa
bueno si teniu algo que di de este tema ascribiu que per lo menos sabiesem la vostra opinio. que ne som molts i podem fer moltes coses junts recorda que "la union hace la fuerza".
res mes men vaig a navega un rato
boga ya tindras notisies meues ya pasapalabra
Puntos:
03-03-08 22:00 #724705 -> 724642
Por:bogabante

RE: La crua realitat
Bona tarde-nit, collona manauela que mal cuerpo mas dixat redeu. Per una part te de dir que algo de rao tens, no es pot fotre a tota la gent dins lo mateix sac, jo treballo davant d´un ordenadó conectat a tot hora a internet i ho tinc mes facil i hi ha gent que els seus motius tindra per no escriure, ara, si que es veritat que mols pasen pel que dirán i tots eixos miraments que te la gent d´avui en dia.
Gracies pels alagos i jo t´he de felicitar pel nick que t´has ficat, molt autentic. Pero no mos fiquesem serios redeu, aprofitem el astiró d´orelles que mos ha fotut manauela i revifem aço no? i que collons, fem eixe sopa, si senyor, venga, a vore si mos ve petxina i que ancomano a un puesto uatre.
Curollaaaaaaaaa, analfasabato, fica comes redeu que maufego llegin los teus mensajes.
I als demés, escribiu va, que mos ho pasabem molt be i como no, als mirons, apreneu de manauela i registre-vos.
Ascolta tu, manauela, donamos alguna pista, paixes molt poetic, eres tio i vius a xert (si has dit totes les veritats) i pel escriure tens algo d´acento catalá mmmmmm edat? casat? jubilat? espero que no faigues com estos i dixos d´escriure eh?
Bueno penya que tinc lo sopa a la taula i avui pronte a momi que demá tinc la itv a les 7 del matí.
Ja mos la vorem
Agur i askatua.
Puntos:
03-03-08 22:42 #724793 -> 724705
Por:fontdelespiques

RE: La crua realitat
Iep, bona nit a tots els foreros, yo soc un d'eixos que casi que entro totes les nits pero no escric res.
Bueno el dimecres pel matí, despega l'autobus destino MADRID per anar a vore al REALISIM contra la ROMA, de entrades ja no en queden pero si algú vol anar de visita turistica, a les 10h a la plaçeta.
BOGA.. ja tornem a esta a 5 i asperat que encara no s'acabat
ANROIGI, AMOLLEN, FRENADOL, dieu algo que si no esta joventut es pensaran que heu desaparegut del mapa.
El XERT de momen esta fora dels llocs de descenso, a vore si ara que ja s'acabat la Magdalena estos jovens que jugen a futbol, no apreten tan per les nits i es sentren una mica mes (pasitos, gelo etc...)
Bueno familia, bona nit i que guanyo la lliga el MADRID.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
LA SERAFINA Por: SIXTO 16-02-11 20:18
Sixto
2
Elecciones Europeas 2009 - Resultados electorales CHERT - XERT Por: Foro-ciudad.com 03-11-09 10:16
No Registrado
2
XERT Por: ROCA MIGDIA 08-10-08 21:05
PETXINA
9
ALGO TANCADETS SI QUE SOM Por: No Registrado 26-11-07 12:09
Bogabante
9
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com