Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
08-10-08 08:23 #1267874
Por:ROCA MIGDIA

XERT
Espero que avui m'entro el escrit perque fa dos dies seguits que escric i no apareix, dec de fe algo malament (me deu passá per se novat).Bueno nomes dir que crec que el foro continuará endavant, aixo de ferlo privat no en pareix massa correcte, no crec que ningú tinga res qu'amagá, el pensament es lliure. També dili a este que es diu Mashinito que encara que aiga mirat avans d'escriure els vostres comentaris, fa molt poc de temps que m¡avia anterat de que existia este foro (uns 30 u 40 dies)i que en principi no escrivia a lo milló per no interferir en les vostres coses, pero mai pera soriexá i criticá, perque de tots vatros non conec mes que a dos (Boga i Petxina)per lo que diuen dells, els atres no sé qui son ningú.Salutasions.
Puntos:
08-10-08 08:41 #1267902 -> 1267874
Por:Bogabante

Dimecres 8 d´Octubre
I que se suposa que diuen de natros?
Bon dia.
Jo te dic que al menos per part meua, aço s´acabará el dia 11, els demés feu lo que vullgueu, si vull parlá en mashi, petxina o jjmarc tinc el mesenger i el correu i espero que manauela me´l dono al disabte i ja está.
Mos fea molta ilusió lo del sopà tots junts i ja u has vist, i ara a ultim hora apareixeu a dona animos pa que vos antretinguesem mes temps, nom fotrás a mi.
tinc molta faena i avui no estic pa tonteries.

Per cert, anit me van pará a un control de la guardia citrill al entradó de canet que ña davant la gasolinera de la jana. Me van preguntá on anaba, i al vore que anaba en la parenta mos van dixà pasa, no se a qui o que buscaven pero collons, cuan te foten la llinterna a la cara (pa vore si tens pels al nas, perque en lo que l´arrimen no se que volen vore) acollonen i tot.
Puntos:
08-10-08 11:41 #1268468 -> 1267874
Por:PETXINA

RE: XERT 8 d´octubre de 2008
Hola bon dia...Mira "ROCA", segur que el foro seguix endavant per que es un foro public, no l´hem creat natros, simplement vam començar a escriure i AU!!!
Lo de fer un foro privat es una cossa apart, ja que no te res que vore en este, no vol dir que este el farem privat, si no que el que ho enten, en este cas Mashi, ne fará un només per als que mos registrem i així no xarrará tot el poble de les nostres converses. Si, tu pots dir que si no volem que s´enteren del que escrivim, que mos comuniquem pel messenger o per un altre costat mes privat, no? pos si, tens raó, pero natros hem seguit contant la nostra vida a este foro per a vore si la gent s´animaba i escribia, que açó es una forma de comunicar-mos....Pero com haurás pogut llegir, ja no se pot fer res, abans de l´estiu, encara n´hi habia gent que entraba algun dia i mos deia algo, pero ara jo no se que ha passat, pero tots han desaparegut....i la veritat es que es tonteria estar açi...
Sobre lo de que no escribies per no interferir, que vols que te diga, tu mateix has dit que es un foro lliure, de pensament lliure, entonces no t´entenc massa, ja que pots opinar de tot lo que vullgues, i si no ho has fet es per que no has vollgut i punto, me pareix molt correcte...Pero jo soc la primera que he escrit cosses a lo millor una mica "coentes" per a vore si els "mirons" (en carinyo), responien d´alguna forma...Pero xiquet o xiqueta, no se com son la gent, els dius que la merda se´ls minja i encara obrin mes la boca....
No res, si me coneixes, espero que no t´enfades ja que tot lo que dic açí, ho dic sincerament, no m´agradaria que s´acabara el foro, pero mos hau demostrat, tu no ho se, que realment sou uns soriers i a voltes uns criticons de cuidado....pero sense aportar res, o siga "tirar la pedra i amagar la ma"
Per que per cert "SOCA D´AULIVERA" encara estic esperant que me digues en que estic equivocá, ja que després de la discusió que se va crear, jo he abordat el tema pero tu ja no m´has dit res, ni al foro ni en privat....Jo, quan m´equivoco, m´agrá que me diguen en que, i si puc, ho rebatiré i si no es veritat lo que he dit, no tinc vergonya en reconeixer que m´he equivocat....
En fin, que aixó i avant, ara vos dixo que tinc que sortir a treballar i després a vore si Manauela ha acceptat la meua invitació... Riendote Riendote
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!
Puntos:
08-10-08 12:34 #1268641 -> 1268468
Por:Jjmarc

RE: XERT 8 d´octubre de 2008
Bon dia a tots (per dir algo)
Pa qui l'interese a mi me la fot que parlen de mi al poble a on siga,perque sempre ai pensat,que els que critiquen o parlen dels demes mes tener que callar ells i creeume casi sempre es aixi.
En quan a fer una especie de foro priva't me pareix molt rebe ja que ningu hauria de entrar nomes pa mirar a vore que diuen eixos quatre i fem sang de lo que diuen i ja tenim tema del que parlar,aixi que mes que jo crec que no hi sent ningu,per circunstancies que ja he explicat en altres ocasions (si algu no sap de que parlo que tire enrere i si encara esta lo que vaig escriure ho sabran)
Lo dit en altres ocasions aviseu-me quan tingeu puesto nou i Bogabante enviam un privat,si vols,pa dir-me el teu messenger,perque hi ha un amic que m'ha volgut fer la punyeta ha donat la meua direccio i ara m'arriben contactes de tot arreu d'Espanya,que m'ho ha confirmat ell,
Gracies a tots.
Puntos:
08-10-08 14:50 #1269223 -> 1268641
Por:PETXINA

RE: XERT 8 d´octubre de 2008
Hola de nou....No res, que només volia saludar, que tinc faena i no tinc massa temps.
Demá feu pont??? Jo no, total, es un dia prou tonto i així no se m´acumula la faena par al fin de setmana...
"Jj", vaja amics que tens, ahí donant la teua direcció sense el teu permis.....ais, ais, ais...
Mos veem mes tard...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!
Puntos:
08-10-08 16:41 #1269602 -> 1269223
Por:bogabante

RE: XERT 8 d´octubre de 2008
Bona tarde, tot lo que tinc que dí ja ho ha dit petxina. Estem en peu de guerra jeje. Jo si que demá tinc festa i lo divendres faré pont, toma morenoooooo. Pero no vos donaré ambejeta perque demá tinc al atropellat del meu germá (sí, aquell que anaba sobrio en una peluca lo dia dels xofers) que volem fe un invent a casa i chapà una paret del minjadó en manises pizarra (no les de don delfin) i lo divendres pos o a plegá les que queden o si plou (que te tota la pinta)pos a pintá i penja lampares que com han acabat los obrés ara toca pencá als "xicuelos", menos mal que heretarem que si no... jeje.
I lo disabte crec que tinc un sopà per la nit. Per cert mashi, paso a buscate? me tocará dona molta volta pa arribá a ca teua pero bueno, tot siga pel foro....
Petxina, feme un favor, preguntali a turmelleta si ja te el video dels xofers, voldria una copia, no tots els anys se fa la risa i damunt ixes per la tv....
Puntos:
08-10-08 19:49 #1270495 -> 1269602
Por:Jjmarc

RE: XERT 8 d´octubre de 2008
Bones tardes a tots
Petxina que t'equivoques,Rustic es parent de Juan Fris net del Sr.Julian Segarra i amic meu del poble i de la mateixa manera que volia saber del cosi de Simon a ell tambe volia trobar-lo i ja l'he trobat ara nomes queda que mos posem en contacte,per altra banda a mi m'es igual donar el meu correu ja que el posso a puestos com este,que penso que no n'hi ha cap mal intencionat,si en canvi te refereixes a lo que me va fer un amic meu de Barcelona,va ser una broma,de malt gust pero broma,es fotia a tots els foros "habidos y por haber" i en xats i donava la meua direccio de correu,amb amics com eixe qui vol enemics jejejejeje una cosa mes,com que escrit no es lo mateix que dir-lo de paraula,evidentment,que conste que t'ho dic de bon rotllo ehhhhhhhhhhhh que no vull que ningu s'enfade per males interpretacions.
Ale m'en vaig a pendre un ratet la fresca a la terrassa i a vore que li passa a la pesa de la meua gosseta ja entrare depues a vore que tal.
Puntos:
08-10-08 19:50 #1270501 -> 1269602
Por:Bogabante

RE: XERT 8 d´octubre de 2008
Ke vos au ascagasat o ke? en tota la tarde ni mú.
Bueno me la foto cap a casa, avui es l´ultim dia que ascric desde el treball, mira, per aixo ja no me podreu criticá!!!!
Ja escriure desde casa cuan tinga un rato pa quedà en l´hora del sopà i tot aixo.
Mos la veem.
Puntos:
08-10-08 19:52 #1270513 -> 1270501
Por:Bogabante

RE: XERT 8 d´octubre de 2008
Roca migdia, no t´has donat conte encara que escribim tots dins del dia en cuestió, mareeeeeee.
I si dius que vols saber l´hora per agarrá roba, es que vens al poble, antonces perque no vens a sopà? tens temó de que se sabia qui eres? que patidos sou tots cagon la p*.
En fin,
Puntos:
08-10-08 21:05 #1270859 -> 1270513
Por:PETXINA

RE: XERT 8 d´octubre de 2008
pos a vore....l´hora que fa ara mateix es booona, en fin la d´octubre, una jaqueta i AU!!! Pero han donat aigua, així que xubasquero a la maleta per si acas!!!!!
Bueno i prou que ara acbo i encara tinc que barganyar algo per a sopar...
"Jj" jo no m´enfado tan facilment!!!!!!A més, t´habia entes....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dimarts 2 de Setembre 2008 Por: PETXINA 03-09-08 02:59
Jjmarc
7
Dissabte, 30 d´Agost de 2008 Por: Mashinito 30-08-08 21:04
Jjmarc
4
Respostes per a qui fa preguntes jejeje Por: Jjmarc 26-07-08 21:41
PETXINA
1
Disabte 1 de Març Por: bogabante 01-03-08 21:08
valltorta
4
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com