Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
06-02-08 01:25 #675512
Por:bancal_del_teixà

Dimecres, 6 de Febrer de 2008
Bona nit a tothom. L'hora es un poquet tard, pero es lo que te si al dia seguent no tens que matinar.......

Vull dir-li a Rustic que per suposat que Xert esta viu, en ningun moment ho en negat. Xert esta viu desde el moment en que hi ha una Associacio Cultural com la de la Font de l'Albi que organitza actes, desde el moment que hi ha una banda de musica que fa concerts, un equip de futbol que te ilusio per guanyar i moltes altres associacions com per exemple la de les dones que fan actes per al poble, ja siga Xert o Anroig (perdoneu si me dixe alguna associacio pero totes no les puc nomenar aci, encara que faig referencia a totes). Pero que jo tinga coneixement, cap associacio d'aquestes ha utilitzat un acte cultural convocat per ells per ha obtindre beneficis personals i aixo es el que es va fer en l'acte de Anroig. Alli es va utilitzar l'acte de l'aniversari del naixement d'en Jaume I per inaugurar una casa rural que va donar la casualitat que era propietat de l'organitzadora de l'acte. Casualitat o no, ara em diràs que la inauguracio va ser independent de l'acte??????? que no tenien res que vore una cosa amb laltra?????? q va donar la casualitat que Jaume I va decidir naixer justament 800 anys abans que tu decidires inaugurar la casa rural??????? Es que este Jaume I, va tindre que naixer hasta un dia equivocat........perque te va deslluir la teua actuacio.
Per fer una promocio no es necesari penjar un cartell amb la teua direccio web o repatir triptics o pagar un sopar a tot el poble, unicament es necesari aprofitar una acte amb repercusio mediatica per anunciarse, i aixo es el que es va fer a Anroig. Si l'acte era una acte cultural o com a minim aixo es el que es va anunciar, es celebra un acte cultural de conmemoracio d'en Jaume I que ja ho mereixia prou, pero no s'oculta darrere el nom de cultural, un acte publicitari amb interesos personals.
I tal i com jo he pogut llegir esta nit aci al foro, no soc lunic que te aquesta opinio. No se exactament que deu pensar aqueixa persona pero ma donat el seu recolsament en tot el que vaig dir ahi pel mati. L'opinio d'una persona pot ser que no siga correcta, pero quan aquesta opinio es compartida per mes gent, ja significa alguna cosa.

Per cert Carajillo, el que jo estic fent no es politica. A mi la politica tant me fa. Ni me va ni me ve ser de esquerres o ser de detres, jo voto a qui me transmet mes confiança en cada campanya electoral. Aixi que la meua opinio nomes la dic perque hi ha llibertat de expressio i em mata la hipocresia de la gent.

Weno Mashi, avui ja deus estar content que la gent t'ha fet cas i ha escrit mes al foro.
Per cert Boga, l'any que ve hauras d'intentar apuntarte a la comparsa Les agüeles perque ja no estas pa estos trots, mira que dirli a la parenta que lo disabte no volies eixir........

Weno, bona nit a tots.
Puntos:
06-02-08 03:18 #675537 -> 675512
Por:Mashinito

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
Estic content però per que demà a la nit ja tinc plan.... xD Osti, m'estic morint de ganes....


Puntos:
06-02-08 06:19 #675546 -> 675537
Por:valltorta

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
Bon dia!
Per parts:

Boga: Lluneta menguant va dir que tenia 25 anys. Ara diu que viu a xert i treballa a vinaròs. Com Petxina, també tinc una idea de qui pot ser, però igual m'equivoco. Ademés, és xica. També ho va dir!
Lluneta menguant: No tindràs una germana que és del mateix gremi que petxina?!

Bancal del teixà: Segons la meua opinió, ara és el moment més nefast per comprar un pis. El que passa és que el vam comprar al 2005 sobre planos, i l'entrega era fa un any, però entre fòssils, una avioneta que es va estampar en una grúa, problemes al parking, etc.... m'ha tocat escriturar-lo ara. Espero que baixe l'euribor, però éstos del BCE estan pirats i no sé què acabaran fent. Després d'un any de retard vivint de lloguer, ja tenim ganes d'acabar en tot això.
Ens havien donat una plaça de parking de merda, i ahir vaig aconseguir que me la canviaren per una de millor, que evidentment, s'havia quedat el constructor! Només per això, ja estic satisfeta!
Bancal, has de donar pistes sobre qui eres: edat, sexe, i alguna pista més: on vius o què fas.

Boga: fa dies que no sé res de tu. Estaves missssssing. Espero que t'hages curat de la resaca. L'alcohol t'haurà anat bé per als queixals... Guiñar un ojo

Mashi: Venga! que ja no quede res!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pensa que el divendres a estes hores t'estaràs gitant! ;) Al menos quan acabes informa'ns de si han anat bé o no. Des d'aci tots t'hem donat reforç moral!!!!!

Bueno, sé que és molt prompte, però bon dia a tots!
Puntos:
06-02-08 12:12 #675878 -> 675546
Por:Mashinito

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
A les sis gitant-me? A festes de Salzadella? ni de conya.... serà bastant més tard... xD
Puntos:
06-02-08 09:37 #675647 -> 675512
Por:campa10

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
De antemano ya sabiamos los amigos de esa "agente comercial" (yo si digo nombre ODETTE) que cualquier acto sea lo que sea y más si es por bien cultural levantaría ampolla. Y veo que así ha sido. Los celos y recelos se han manifestado hasta por escrito ya. Y tambien observo que el tiempo que se dedica en criticar a los demás se podía utilizar para buscar actos provechosos que beneficien al pueblo bien de Xert como de Anroig. Vamos si se consideran de allí o de allá. Accidentalmente conozco Xert y Anroig por turismo. Y sin ser de allí tengo cada vez más ilusión de que se organicen actos, sea de lo que sea y lo pague quien lo pague. Pienso que más se tenia que agradecer ya que no se cuenta con sacar el dinero por ello a ninguna organización que sacara el provecho de los vecinos y más que todos lo podemos hacer.

Veo que quien critica este festejo y acto cultural, tambien estuvo allí. ¿Si era meramente comercial con qué motivo estabas en el jolgorio? ¿Porque era gratis? ¿Si fuera pagando tambien asistirias A UN ACTO CULTURAL U lo que sea?

Mis agradecimientos a Odette y a Juan, por su profesionalidad y bondad.
Como no son personas retorcidas, la gente retorcida piensa que son como ellos.

NOTA: Veo que las personas que se dedican a criticar por internet no tienen que madrugar mucho.
Puntos:
06-02-08 10:13 #675692 -> 675647
Por:PETXINA

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
Hola, bon dia a tots. Veig que heu començat el dia prou fortets, va, tranquis. Jo penso que cadascu pot fer i dir, el que li done la gana per promocionar el seu negoci o lo que siga,i si es pot aprofitar la inclusió(no se si esta paraula existeix, pero...)del naixement d´alguna figura coneguda, pos millor. No crec que siga roïn per ningu, a més estic d´acord en "campa10", si hagueren fet pagar nomes un parell d´euros, segur que no haguera anat ni la mitat de gent. O dic per els comentaris que he sentit despres açí a casa meua, la gent es molt hipocrita, xe!!! Tots critiquem, i critiquem pero si mos ho donen baratet, allí que anem....( uy!! m´ha eixit hasta una rima)
Ara, jo a la faena.
"PARTE METEREOLOGICO XERTOLI":
--Ara mateix, fa solet,encara es pronte per a dir que fa calor, pero segur que quan s´alçe mes el sol ne fara.
Valltorta, avui la roba s´eixugara que no veas. Si tens "bugá",portala que te "l´astenc".

Al que preguntava per els meus queixals, dir-li que la cosa ja está molt millor, encara que no puc menjar pa de poble ni moltes coses dures o que costen de mostegar, pero bueno, ja se pasará.
Ale xiquets, me´n vaig a traure els gossets a passejar i despres a fer cosetes per casa, a vore si me dixen......
AAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!
PD: Benvingut, campa10. --Pistes de qui eres? Edat, sexe,bueno que ja sabeu com funciona açó........ A10. Riendote Riendote Riendote Pasmado
Puntos:
06-02-08 10:16 #675696 -> 675692
Por:PETXINA

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
No res, nomes torno a escriure per dir- vos que n´hi ha una retaila de paraules noves al diccionari i fotos del acte del dissabte a Anroig.
AAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUU!!!!!!!
Puntos:
06-02-08 10:38 #675733 -> 675696
Por:bogabante

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
Gut mornin. A redeu, bancal, si que vas fort si jaja, pero aixo está be, al fin i al cap els foros son per a expresarse i discutir sobre temes que interesen, jo no puc opinar al respecte perque no vaig estar, pero me mola lleguir les opinions.
No se qui me va preguntar pels quixals, tot solucionat, bueno en 15 dies me fotran al aire els altres dos, pero ja ho tinc superat, el dijous sebeu que el viski va reblanir los punts i me van saltar los que me faltaben jajaja.
Valltorta, no es que estiga desaparegut, pero molta crisi molta crisi pero jo no paro de fe presupostos redeu.
Ah, del tema de la comparsa de les agueles no vas mal encaminat, xeic, isc un dia de festa i en necesito 4 pa recuperame, aço no pot ser jaja.
Algu sap algo dels desapareguts, el Karajillero ja fa mogollón que no diu res, ni moletaredona, ni san micolau, turmelleta, graneravoladora etc etc, traidors, ja paseu de natros, tot aixo se tindrá en conte, ja voreu ja .... Ale, a continuar... hasta d´açi un rato.
Fontdelespiques, ja vos tremolen les casoletes eh, ja estem a 6 puntets.....
Puntos:
06-02-08 10:54 #675758 -> 675733
Por:LaGraneraVoladora

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
Bueno, bueno, com esta el foro. Estic uns dies sense vigilarbos i casi vos mateu. Tranquils home que no pasa res. A lo hecho pecho.

Jo no puc opinar, perque ni vaig estar el disabte ni tinc ni p... idea si Jaumet va pasar per alli o s´en va anar per Teruel, jejej

Als malalts del quixals els dire que m´alegro de que ja estiguen curadets i en accio.

Mashi, com ana tot? Ja eres Ministre.

Carajillo, lo de la enfermetat eixa que ara no m´enrecordo com es diu JO NO LA TINC!!!!!!!!!!!!!!!! No será que la tens tu i estas buscan algu mes per a no sentirte tan sol?

Benvinguda als nous, que son mols.

Bueno xiquets i xiquetes m´en tinc que anar que tinc que seguir currant. Ja seguire despres.

Besets i abrasets
Puntos:
06-02-08 11:29 #675805 -> 675758
Por:fogaseta

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
Holaaaaa!!!!! Com esteu??? ara ja feia dies que no estaba per aquí, peró veig que la cosa no estava molt animadeta. Ara que tenim al brancalet que dona canya aixó ja es va animant una miqueta més.
Per aqui, les terres del nord, tot igual, fresqueta i sense ploure, amb la falta que fa!!! també som una mica gafes, diumenge que anem a veure el carnaval, va i es posa a ploure just quan feia 5 min. que havia començat, es va anular tot i als 20 min, surt el sol!!! sempre ho voràs igual!!! ja no ha tornat a ploure!!!!
Veig que el carnaval a vinarós va estar molt bé, que guay!!! festeta, festeta, jo ja tinc ganes!!!
Boga, ja et vaig avisar que després de la nit del dijous ja no et caldria ni l'oraldine, el viski ho va matar tot, o casi tot!!!
Mashi, no vull pensar en el pet que agafaràs dema de nit, quin perill!!! peró després de tant d'estudi ja toca.
Granera: Quant de temps!!! no vas anar de Carnaval??
Petxina, la setmana que ve ja pots afinar amb el parte, a veure si baix del disfras ens em de posar el forro polar o no cal.
Fontde: ja pots escoltar a Boga, tremola, tremola, que ja estem ahí, si tenim sort i ens anem arrimant t'aburriras de Boga i de mi, jejeje!!!
Vinga fins després, ptnts!!!
Puntos:
06-02-08 12:19 #675895 -> 675805
Por:Mashinito

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
Per fi lliure.... demà a la nit? pa que esperar? Esta nit ja tinc un doble cumpleanys.... (si, com els de publicitat anem a clase per la tarde no ens cal matinar...Enseñando la lengua)
Puntos:
06-02-08 14:03 #676084 -> 675696
Por:campa10

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
Simplemente soy amante incondicional de Xert y Anroig y aprovecho para sugerir que me encantaría que Xert dispusiera de página Web ¿y porque no? incluso Anroig. Seguro que muchas personas pondrian su granito de arena, aportando fotos, historias, celebraciones, etc...

Por cierto dada la repercusión por el evento del sábado por la memoria de Jaume I, por la inauguración de Rustic suits, por la genial conferencia de Julián Segarra y otros incondicionales como el Señor de la pirotecnia, el que fué a comprar la traca, etc. y por la buena merienda,a todos ellos felicito. Y que todo ello por "culpa de Odette de querernos agasajar a creado polemica", tambien agradezco, porque al fin se habla en un foro de Anroig y de Xert . EXISTE XERT Y EXISTE ANROIG, VAMOS A PENSAR QUE MÁS ACTOS PODEMOS ORGANIZAR o MERIENDAS fraternales O CONCURSOS GASTRONOMICOS. Invito al Sr. que critica usar los eventos que uno mismo organiza para su bien comercial si está dispuesto a realizar alguno o por lo menos sugerirlo que si no puede pagarlo buscaremos PATROCINIOS. Todo lo que sea por Xert y Anroig.
Puntos:
06-02-08 14:23 #676120 -> 676084
Por:PETXINA

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
Hola, campa10. Los foreros de Xert, tenim el foro d´Anroig per sugerir actes o cosetes que volem per al poble. Si tens alguna sugerencia, será benvinguda.
Vam pensar que podriem enviar el llistat de sugerencies al mail de l´ajuntament.
No res mes, nomes dir-te que no t´enfades en els foreros, tots podem opinar, tant si mos pareix bé, com si no.
AAAAAUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!Xiquets, sigueu feliços que fá un dia massa bó per discutir.
AHHHH!!!!! No he vist cap alusió al xiste que vaig ficar ahir, que no l´heu llegit o es que no vos va agradar???? Tambe estaria bé que per riure un rato, escriguerem xistes, seria divertit. Nomes es una sugerencia, si voleu la fico al foro d´Anroig!!!!!! Riendote Riendote Riendote Riendote
A10
Puntos:
06-02-08 14:42 #676159 -> 676120
Por:campa10

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
No lo considero como enfado, como bien dices hay plena libertad de expresión y cada uno manifiesta lo que piensa, por eso se llama foro.Aquí tambien hace un día estupendo y lo voy a celebrar con compañeros sin ánimo de lucro.
Puntos:
06-02-08 15:27 #676238 -> 676159
Por:Bogabante

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
Collons com esteu, bona tarde a tots. Mira jo no vaig a criticar o aplaudir el que es va fer perque com ja he dit no vaig estar i no se hasta quin punt poden tindre raons uns o els altres, pero a tu si que te diré que si tant t´agrada Xert i Anroig, podries escriure en valencia, xertolí o anrogí, pero com tu dius el foro es per expresarse i opinar i lo meu es, una vegada mes, una simple opinió.
Granera: Ja era hora que donares senyals de vida, a vore si mos visites mes, que trobem a faltar les teues pistes de qui eres.
Valltorta: si no m´escrius tu prime jo no te puc escriure, me retornen els correus i tinc que "responder".
Petxina: Açi també fa bon hora, espere que estigues millor dels quixals, jo me queden 15 dies de vida normal, que bo esta lo pernil xeic.
Llunetamenguant: Ja no vols contestar a cap pregunta mes? de xert, treballes a vinaros, 25 anys i al pijama anabes com un polp? mmmm, mos solem vore per vinaròs o millor dit, si ens veem, me saludes normalment?
Als demés, un altre rato, tinc faena.... ah, fogaseta, anim que ja els tenim, avore si el triplete al final el conseguirem natros!!!!!!
Puntos:
06-02-08 15:31 #676248 -> 676159
Por:aubaguera

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
Bona tarde a tots.
benvingut bancal has entrat fort!!!. Jo la veritat no vaig poder anar a l'acte d'Anroig, així que no puc opinar.El que estâ clar que no es va demanar diners a ningu que odette va promocionar les cases perô en els seus diners; i que si per portaro a terme es va inventar la historia de que Jaume I va pasar per Anroig pos be; el que si potser hagues tingut que dir que era un"conte"

Petxina el xiste bonisim; clar es una cosa que pensant en la gent que hi havia pos te merit la persona que el va contar ; perô al fi i al cap qualsevol persona que vivim a xert ho veem tots els dies; no hi ha cap interes per disimular; si no visiteu el bar de Oti en horari laboral i despres ja parlarem

Que ja teniu tots el disfras pensat per a la setmana que be?jo encara no me decidit
be vos dixo;dewwwwwwwwww
Puntos:
06-02-08 17:48 #676469 -> 676159
Por:PETXINA

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
Hola, bona tarde a tots. Per lo que veig campa10 dona joc al foro,eh???.
Jo crec que cadascu, pot escriu-re com li dono la gana.
Açí a este foro ja tenim gent que escriu en castella i no passa res, no mos fiquem tan tiquismiquis.
Nomes dir-li a Rustic que té que organitzar mes coses, que així, n´hi han discusions al foro, es que ojo i avan, com som. XEEEEE!!!!!
Boga, a mi tambe me queden 15 dies de vida mes o menos normals, que despres va un altre, jolin quin desfalco a les empreses de pan de molde i de iogurts..........ara, que mos farem uns figurins, igual perdem els kilets que mos sobren, sobretot a mi.
Ale xiquets, conteu algun xiste i aixi a vore si s´acaben els temes de mal rotllo.
AAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!
Puntos:
06-02-08 17:55 #676477 -> 676159
Por:asporgator

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
avore, he estat llegint i me pareix una inutilada inclus afirmar que xert existix, clar que existix, qui ha dit que no ??

que XERT no es com TEROL !! ostia !! XERT EXISTE I EXISTIRÁ !

un xiste........... que es una cosa verda al cantó d'una pared ??



-UN FESOL CASTIGAT



au, cuideuvos
Puntos:
06-02-08 19:04 #676631 -> 676159
Por:Bogabante

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
Un ingles, un frances i un espanyolito a un bar i un d´ells se dona compte que a una cadira está deu asentat, discutixen de si es o no i al final l´inglés s´arrima i li diu:
- Tu eres deu tat?
- Si, pero no ho digues perque sino tot el mon vindrá a dime algo.
- Vale vale pero es que jo vaig coix i si me pugueres curá?
Deu, li fica la má damunt la cama i al moment l´ingles comença a corre i a saltar. Al voreu el francés s´en va correns i li diu:
- es que jo soc amic del de antes i resulta que per un ull no veig res i si me pugueres ajudá?
Deu li fica la má a la cará i al moment comença a voreu tot perfectament...
Al rató deu se fot a pensa "bueno, ara vindrá l´altre", pasen els minuts i sense arrimase l´espanyol i al final, mig cabrejat perque no li dia res, s´alsa s´arriba a la barra, li fica la má damunt del muscle pa preguntali i l´espanyol se girá, li fot una espenta i li diu:
- Que fas? a mi no me tocos que estic de baixa ....

Ahi keda eso. Hasta l´alta.
Puntos:
06-02-08 19:21 #676672 -> 676159
Por:PETXINA

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
JAJAJAJAJAJAJA!!!!!!! Riendote Riendote Riendote Riendote
A que així va millor....
AAAAAAAUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!
Puntos:
06-02-08 22:52 #677165 -> 676159
Por:Mashinito

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
Wola!! Bona a nit a tots!

Lo xiste del ajuntament...jo treballo ahi durant l'estiu...xo weno...Remolon

Este finde, despues de més de un mes...torno a xert un ratet!! (despues estaré a salzadella..) xD


Puntos:
28-11-11 22:19 #9206926 -> 675692
Por:No Registrado
RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
xxsaa Confundido Confundido trfrhydxgevg
fwwsrd Remolon Idea Idea Idea Idea Idea Idea

rwswwrf3gdvcgjajajajajajaajajajajajajajajjajajaajaj
Puntos:
06-02-08 23:02 #677183 -> 675512
Por:asporgator

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
que es una formiga en una bicicleta damunt d'un chicle ???


LA VUELTA CHICLISTA



au, cuideuvos
Puntos:
06-02-08 23:04 #677188 -> 677183
Por:Mashinito

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
Per l'amor de Déu, eixos xistes són tots super vells...

Van dos, cau el de l'esquerra i el del mig diu:
- Ja era hora de que no caiguera jo....
Puntos:
06-02-08 23:14 #677215 -> 677188
Por:PETXINA

RE: Dimecres, 6 de Febrer de 2008
Hola, bona nit.
Mashi, tu no tenies un doble cumpleanys esta nit???
Lo del xiste del ajuntament, no el vaig ficar per tu, a mes, se pot ficar el nom de cualsevol poble.
AHH!! Ja m´he baixat música del torrent eixe, bé, funciona bé. L´unic es que mentres me baixa, internet, va mes lento, pero bueno.. Gracies per les consells.
XEEE!!!! Estireu-vos una miqueta mes en els xistes, Boga s´ho ha currat, jo no el sabia, quina imatge tenim de natros mateixos.JAJAJAJA
AAAAAAAUUUUUUUUU!!!!!!!! Vaig a rular per açi dins un ratet.
Per fi han ficat les meues paraules, fa tant de temps, que ni m´enrecordaba de les que habia ficat.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dimecres 1 d´Octubre de 2008 Por: PETXINA 01-10-08 22:52
Bogabante
11
Divendres, 4 de Juliol de 2008 Por: valltorta 04-07-08 21:09
Mashinito
7
Domenge 15 de Juny de 2008 Por: Mashinito 15-06-08 23:13
Bogabante
2
Divendres 9 de Maig de 2008 Por: PETXINA 09-05-08 22:42
Mashinito
5
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com