Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
04-07-08 07:03 #990657
Por:valltorta

Divendres, 4 de Juliol de 2008
Bon dia!
ahir el foro va estar distret, eh?!

Petxina, jo també crec que és tanet. Però de nom es diu Christian! ja,ja,ja. Mare meua! si ell escriguere un llibre... no s'acabarie mai! ;) Però no sé segur que siga ell. Com tampoc ha dit si les pistes són correctes o no...

De lo del tema d'ahir...no opinaré més.Boga, lo dels motins és veritat. a més, també ho fan perquè no hi hage concentració de presos. Sobre lo de la seua familia, sí que és veritat que voldrien tenir a prop als seus pares o a qui sigue. Però la gent a la que han matat ja no tornarà a vore a la seua familia, no?!
Bueno, deixem-ho estar, que tampoc puc parlar massa. que crec que el banc on treballo paga l'impost revolucionari! aixina que a vore si me quedaré sense faena...
Guiñar un ojo
M'ha fet gràcia lo de pelar a la gent al poble! DE VERES FAN AIXÒ?! ja,ja! és broma. Però sabeu què?! que la gent que pele és perquè no té cap altra faena, tu! ojalà jo me puguera entretindre pelant a la gent, senyal de que no tindria cap altra preocupació.
I mira, segur que a algún que altre pell li'n queda ben poca per les crítiques, però al menos dona vidilla al foro i entretè als que el lligen cada dia.

Per cert, a festes igual que hi ha dia del jubilat, no han fet el dia dels foreros?! és broma.
BON DIA A TOTS!
Puntos:
04-07-08 08:48 #990709 -> 990657
Por:bogabante

RE: Divendres, 4 de Juliol de 2008
Bon dia, tinc molta faena pero volia replicali a Mashi, tens algun problema en los gays? feteu mirá mashi, estem al 2008.
Si vols que te diga la veritat son molt millo persones que molts de natros. Jo no habia tingut mai tracte en ningú i al viatje d´egipte en vam coneixe a dos de barna i mos ho vam pasar de p. mare en ells, m´en vaig riure com mai i son molt mes sincers i agraits que´ls que tu cridaries "normals".
Si algun dia tens un fill (que en eixos ideals, te costará) i li agraden els homens, que farás, el dixaras de voler (collons sempre fico l´exemple dels fills), el fotras fora de casa, mirat al aspill antes de criticar.
Gracies i bon dia.
Si u sé, estic molt agresiu pero es la unica manera de que este foro tiro per aban.
Valltorta, del tema pais vasc, millor no continuar que no acabariem mai.
Puntos:
04-07-08 11:34 #990968 -> 990709
Por:PETXINA

RE: Divendres, 4 de Juliol de 2008
Hola bon diaaaa!!!!! Boga, si que estás una mica agressiu, ¡pero bueno si tens "uno de esos dias", te comprenc Riendote Riendote Riendote
Jo no crec que els gays siguen millors o pitjors persones que ningú, Boga, lo que passa es que tenen una sensibilitat que el 75% dels homens no tenen, i aixó els fa diferents, i molt. En fin, son opinions...
Mashi, lo que passa es que quan traem un tema al foro, tu casi que no opines mai, perque normalment son cosses de politica i/o futbol o simplement perque no t´interessen, cosa que me pareix molt be. Pero anit jo vaig ficar el enllaç, no pel tema dels gays, sino per la dixosa esglesia, que estem al s.XXI, i ells encara se pensen que l´homosexualitat es una enfermetat que se pot curar en medicaments, psiquiatres o sangries, com vullgueu; que es cossa del dimoni o ves a saber, perque en esta gent....I resulta que contestes una cossa, i me dixes descolocá, que no se si es ironia o de veritat, si es ironia, "pos vale", pero si es veritat, jo crec, i es la meua opinió, que pa una vegá que opines sobre algo t´has passat, al meu pensá, eh?...Tampoc cal que sapiguem el pensar de cadascú, per lo menos a mi no m´interesa.
Bueno i ho dixo, que ja m´extés prou....
Bueno, avui está mig nuvol i fa fresqueta, molt bon dia per al meu gust...
Valltorta, lo del dia dels Foreros no estaria mal, ja seria una cossa diferent...I sobre lo de Tan, claro si que habia pensat en ell, al dir que tenia dos germanes, pero no habia cavilat com s´escribia el nom, jo pensaba en Cristian, i no en Christian Riendote Riendote
Manauela, esta nit t´esperem.....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!
Puntos:
04-07-08 12:56 #991134 -> 990968
Por:bogabante

RE: Divendres, 4 de Juliol de 2008
Me la foto a diná i esta tarde a valencia al meje de l´alergia a que me pego una mirá que ascomençem en tema bodes i no vull sustos en lo minjà, que l´altre dia ja començaba el jamacuco que m´agarra cuan me foto algo que no u tolero.
Pos si mashi, pa una vegá que opines i t´has pasat tres pobles. Seguix fent pisines, examens i excursions a la biblioteca de la uji.
Redeu l´estres de la faena me fa tindre la llengua llarga.
El sopar d´anit un exit, bocadill de llanguanisa, formage, bacon i ou, tres tercios i pa comparti bravas desperados i jalapenyos, va vindre lo tio pons i la dona, quin fart de riure xeic. Turmelletaaaaaa lo proxim a la marxica i veniu eh.
Au bon finde, si mos la veem paí dalt be i si no pos a cascarla.
Puntos:
04-07-08 16:38 #991547 -> 991134
Por:Mashinito

RE: Divendres, 4 de Juliol de 2008
Lo que vaig posar ahir dels maricons a la foguera és una broma, evidentment... Remolon Lo que passa és que vatros pel que sembla no trateu a diari en gais i bolleres (perquè tb n'hi han algunes a la meua classe) i no enteneu el seu humor (molt sarcàstic).

Avui també he nadat 50 piscinetes Sonriente I casi que no he tingut ni cristo en tot lo matí,en lo solet que feia... Remolon Bueno, millor;menos faena.
Puntos:
04-07-08 18:47 #991809 -> 991547
Por:valltorta

RE: Divendres, 4 de Juliol de 2008
HOla a tots!
Jo ara aprofito per fer impostos, que ja s'han de tornar a pagar, eh petxina?! quina merda això.
Es paga una pasta d'iva! quan t'ho trauen de la nòmina, com no ho veus, diràs que no fa tant de mal.
Bueno, vaig a continar. espero que tots estigueu bé.

Demà no entraré que tinc boda. I el dilluns m'he pillat festa! ;)
Puntos:
04-07-08 20:31 #992008 -> 991547
Por:PETXINA

RE: Divendres, 4 de Juliol de 2008
A vore, Mashi...Tu tamé mos tens que compendre, no opines mai sobre casi que res de lo que s´escriu al foro, i per a un dia que te tires al ruedo, vas i escrius aixó,(sense especificá que era broma) I si, tens raó en lo del seu humor, i menos mal, perque si foren com la resta del mon, humoristicament parlant, ho tindrien clar...estarien tots depre!!!!

Bueno, jo ja he acabat per avui, dema aneu tots a la Expo???? Jo no...no vos envejo als que aneu, en la calor que fará a Saragossa....
Ara me´n vaig a traure a estos dos pessats que tinc per açí que no paren de ganyolar...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!
Puntos:
04-07-08 21:09 #992069 -> 992008
Por:Mashinito

RE: Divendres, 4 de Juliol de 2008
Ganyolar...un atra paraula que encara no està al diccionari (feia anys que no la sentia...)

Acabo de vore este anunci de cocacola:

https://ww.youtube.com/watch?v=bb6BSuWvRlk

Tot i que la formula de cançó retro i coses absurdes ja està explotadissima i cansa (megane, multiopticas, gas natural etc etc etc) segueix funcionant per lo que se veu.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Divendres, 3 d'Octubre de 2008 Por: Mashinito 03-10-08 22:21
PETXINA
7
Dissabte 9 d´Agost 2008 Por: PETXINA 09-08-08 22:10
Mashinito
3
Dilluns, 5 de Maig de 2008 Por: Mashinito 05-05-08 22:34
PETXINA
3
DIJOUS, 10 DE GENER DE 2008 Por: PETXINA 10-01-08 20:07
Mashinito
36
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com