Foro- Ciudad.com

La Llagosta - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > La Llagosta
19-01-11 00:04 #6897453
Por:No Registrado
Comencen les obres de construcció de l'estació de trens de la Llagosta
Data de publicació: 18.01.11
Les obres de construcció de la nova estació de trens de la Llagosta ja han començat. La unió temporal d'empreses formada per les firmes Conservación de Vía e Infraestructura i Velasco Obras y Servicios és l'encarregada de construir l'estació, que substituirà l'actual baixador ubicat a la línia R2 de rodalies.

El pressupost d'aquesta actuació, que va a càrrec del Ministeri de Foment, és de 3,1 milions d'euros. En principi, les obres estaran acabades a mitjans del mes d'octubre.

El projecte contempla la construcció d'un nou edifici de 400 metres quadrats, la reforma de les andanes i la instal·lació d'un ascensor per tal de facilitar l'accés a aquest servei a les persones amb mobilitat reduïda. La planta baixa acollirà les instal·lacions ferroviàries, els lavabos, els magatzems, la cafeteria, l'atenció al client, l'autovenda, i el control i accés al pas inferior i a les andanes.

L'actual edifici serà enderrocat i es construirà un altre totalment nou i més confortable. El projecte també contempla perllongar les andanes i col·locar noves marquesines i llums. El pas inferior també serà reformat. A més, s'instal·larà una tanca al llarg de les dues andanes.

Aquesta estació ha estat llargament reivindicada tant per l'Ajuntament com pels veïns per tal de donar un millor servei als usuaris.

POR FAVOR, A LA ACTUAL TAQUILLERA MAÑANAS, NO DEBE DE TRABAJAR EN LA NUEVA ESTACIÓN. TIENE MUY MALA LECHE, MUY LENTA, MAL EDUCADA, PERO SOBRE TODO RACISTA CON LOS ESPAÑOLES.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
¿Buscas trabajo? Por: No Registrado 17-04-12 17:20
No Registrado
0
COLEGIO LAS PLANAS Por: No Registrado 11-01-12 23:26
No Registrado
1
L'Ajuntament de la Llagosta celebra avui el ple ordinari del mes de setembre Por: No Registrado 29-09-10 00:14
No Registrado
0
"Mobilitat sostenible urbana. Implantació de ""carril bici"" al municipi" Por: Foro-Ciudad.com 26-02-10 18:48
Foro-Ciudad.com
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com