Foro- Ciudad.com

La Llagosta - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > La Llagosta
29-09-10 00:14 #6207289
Por:No Registrado
L'Ajuntament de la Llagosta celebra avui el ple ordinari del mes de setembre
Data de publicació: 28.09.10
El ple de l'Ajuntament de la Llagosta debatrà avui una proposta de delimitació de la trama urbana per conèixer quin tipus d'establiments comercials es poden implantar al nostre municipi. Aquest serà un dels punts de l'ordre del dia de la sessió ordinària que començarà a les set de la tarda.

El document que s'aprovi avui serà enviat a la Direcció General de Comerç de la Generalitat que determina quin tipus d'establiments poden ubicar-se a la Llagosta. Aquest tràmit és obligatori per a municipis majors de 5.000 habitants.

Un altre dels punts que es tractaran a la sessió plenària d'avui és la creació d'un Registre Municipal d'Acolliment Civil. Aquest nou registre servirà per aquelles famílies que vulguin que els seus fills acabats de néixer siguin acollits. Aquesta iniciativa, que ja s'aplica a d'altres ajuntaments, respon a una petició de diverses famílies del nostre municipi.

L'equip de govern també proposarà les dues dates festives locals per al proper any. Els dies escollits han estat el dilluns després de Sant Josep, el 21 de març, i el divendres de Festa Major, el 9 de setembre.

Un altre punt destacat del ple ordinari que se celebrarà aquesta tarda serà l'aprovació inicial dels plecs de clàusules administratives de l'Ajuntament en matèria de contractació. Aquestes clàusules serviran per tenir un marc de referència a l'hora d'establir qualsevol concurs de contractació que hagi de realitzar el Consistori. Aquest document està elaborat per la Diputació de Barcelona.

La sessió plenària d'avui també tractarà sobre l'acceptació de l'ajut concedit per la Generalitat per a l'escolarització dels alumnes de l'Escola Bressol Municipal Cucutras per al curs 2009-2010 i el compte d'explotació del servei públic d'aquest centre educatiu del curs 2008-2009. A més, també es presentarà per a la seva aprovació un seguit de nous serveis que es prestaran al Complex Esportiu Municipal el Turó.

Per últim, el ple debatrà una moció de suport a la Vaga General de demà presentada per Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa.

La sessió acabarà amb l'habitual torn de precs i preguntes. El ple començarà a les set de la tarda i serà retransmès en directe per Ràdio la Llagosta emissora municipal.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
L'Ajuntament de la Llagosta suspèn el Sopar de les Dones per la baixa inscripció Por: No Registrado 11-03-11 18:38
No Registrado
0
L'Ajuntament de la Llagosta aprova la creació de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania Por: No Registrado 07-12-10 03:46
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com