Foro- Ciudad.com

Barcelona - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Barcelona
26-04-06 11:13 #218119
Por:Melotxu

TODOS LOS MIERCOLES, BARCELONA: CONCENTRACIÓN EN LA SEDE DEL PSC CONTRA LA BARBARIE (Cat i castellano)
TODOS LOS MIERCOLES, BARCELONA: CONCENTRACIÓN EN LA SEDE DEL PSC CONTRA LA BARBARIE (Cat i castellano)

Mensaje publicado con los carteles aquí:
https://ww.loquo.com/spanish/post/1111428


ESTE MENSAJE ESTÁ EN CASTELLANO Y CATALÁN

CATALUÑA(ESPAÑA)


----- Original Message -----
From: "Manel Macià" manelmag@telefonica.net
Sent: Friday, April 21, 2006 4:37 PM
Concentració PSC (Cat i castellano)

Cada miércoles concentración contra la barbarie delante de la sede del PSC en Barcelona
Abril de 2006.
Fuente: Associación Animalista Libera

Cada miércoles se han programado concentraciones-caceroladas ante la sede del PSC en Barcelona, por su negativa a ampliar la ley, tolerando así las corridas de toros en Catalunya y su declarado apoyo a la tauromaquia.

Su oposición es tal, que ha presentado mociones contra las presentadas por ERC para ampliar la ley de protección animal, intentando así evitar la posibilidad de que dichas modificaciones sean votadas en el Parlamento catalán.

Las concentraciones tendrán lugar en la calle c/ Nicaragua, 75-77 (metro, Sants-Estació) donde se encuentra la sede del Partido Socialista de Catalunya. De momento, serán los Miércoles 26 de abril, 3 y 10 de mayo, entre las 18 y 19:15 horas.

Dichas concentraciones serán, como siempre de carácter pacífico para mostrar el rechazo hacia las prácticas taurinas y su apoyo por parte de ciertos partidos políticos.

PUEDES BAJARTE EL FOLLETO DE LA CONVOCATORIA EN FORMATO PDF PARA IMPRIMIR
I DIVULGAR (en català):

www.latortura.es
----------------------------------------------------------------------------

Municipios y/o poblaciones cuyos ayuntamientos se han declarado contrarios a la barbarie taurina y amigos de los toros y demás animales.

Tossa de Mar (1989 - Girona)
Vilamacolum (1991 - Catalunya)
La Vajol (1991 - Catalunya)
Calonge (1997 - Girona)
Barcelona (2004 ciudad)
Torelló (2004 - Barcelona)
Calldetenes (2004 - Barcelona)
Olot (2004 - Girona)
Ripoll (2004 - Girona)
Tavertet ( 2004 - Barcelona)
Manlleu (2004 - Barcelona)
Granollers (2004 - Barcelona)
Valls (2004 - Tarragona)
Molins de Rei (2004 - Barcelona)
Sant Feliu de Llobregat (2004 - Barcelona)
Bellpuig (2005 - Lleida)
Abrera (2005 - Barcelona)
Sitges (2005 - Barcelona)
Sant Cugat (2005 - Barcelona)
Banyoles (2005 - Girona)
Cerdanyola (2006 - Barcelona)
Sant Andreu de la Barca (2006 - Barcelona)


--------------------------------------------------------------------------------


Cada dimecres concentració contra la barbàrie davant de la seu del PSC a
Barcelona
Abril de 2006.
Font: *Associación *Animalista Allibera
Cada dimecres s'han programat concentracions-*caceroladas davant la seu del PSC a Barcelona, per la seva negativa a ampliar la llei, tolerant així les corregudes de toros a Catalunya i el seu declarat suport a la *tauromaquia.

La seva oposició és tal, que ha presentat mocions contra les presentades per *ERC per a ampliar la llei de protecció animal, intentant així evitar la possibilitat que aquestes modificacions siguin votades en el Parlament català.

Les concentracions tindran lloc en el carrer c/ Nicaragua, 75-77 (metre, *Sants-*Estació) on es troba la seu del Partit Socialista de Catalunya. De moment, seran els Dimecres 26 d'abril, 3 i 10 de maig, entre les 18 i 19:15 hores.

Aquestes concentracions seran, com sempre de caràcter pacífic per a mostrar el rebuig cap a les pràctiques taurines i el seu suport per part de certs partits polítics.

POTS BAIXAR-TE EL FULLET DE LA CONVOCATÒRIA EN FORMAT PDF PER A IMPRIMIR I DIVULGAR (en *català):
www.latortura.es

----------------------------------------------------------------------------

Municipis i poblacions els ajuntaments de les quals s'han declarat contraris a la barbàrie taurina i amics dels toros i altres animals.

Tossa de Mar (1989 - Girona)
Vilamacolum (1991 - Catalunya)
La Vajol (1991 - Catalunya)
Calonge (1997 - Girona)
Barcelona (2004 ciutat)
Torelló (2004 - Barcelona)
Caldetenes (2004 - Barcelona)
Olot (2004 - Girona)
Ripoll (2004 - Girona)
Tavertet ( 2004 - Barcelona)
Manlleu (2004 - Barcelona)
Granollers (2004 - Barcelona)
Valls (2004 - Tarragona)
Molins de Rei (2004 - Barcelona)
Sant Feliu de Llobregat (2004 - Barcelona)
Bellpuig (2005 - Lleida)
Abrera (2005 - Barcelona)
Sitges (2005 - Barcelona)
*Sant *Cugat (2005 - Barcelona)
Banyoles (2005 - Girona)
*Cerdanyola (2006 - Barcelona)
Sant Andreu de la Barca (2006 - Barcelona)


--------------------------------------------------------------------------------



----- Original Message -----
From: Noticias y comunicados animalistas soslynx@telefonica.net
Sent: Saturday, April 15, 2006 11:39 PM
PSC-PSOE:respuesta taurina(carta standard David Perez diputado PSC)/tendencias taurinas


----- Original Message ----- From: GP SOC-CPC 2, Cristina Ares
Benvolgut/da senyor/a

En primer lloc volem agrair sincerament la seva comunicació amb nosaltres, via email, per expressar la seva posició al respecte d’un tema tan controvertit com és la protecció dels animals i les iniciatives parlamentàries que s’estan tramitant al respecte.

Tant és així, que ens agradaria fer extensives a vostè algunes consideracions que pensem s’han de tenir en compte entorn a aquest debat:

1. La llei de protecció dels animals 22/2003, vigent a Catalunya, és una de les lleis més avançades de tota Europa en aquesta matèria. Com sabrà, aquesta llei preveu l’existència d’espectacles taurins i la seva regulació en tots els àmbits, al mateix temps que desenvolupa mesures per la protecció efectiva dels animals a Catalunya.

2. Aquesta llei va tenir un llarg recorregut parlamentari, i va assolir un consens majoritari que, al nostre entendre, caldria repetir per fer una modificació tan important, i amb tantes conseqüències, com les que proposen aquells que volen prohibir les curses de braus. Concretament, la llei va ser aprovada sense cap vot en contra ni abstencions.

3. Que tot i reconèixer que hi ha persones que poden apropar-se a aquest espectacle com si es tractés d’una tortura, i que legítimament poden tenir aquesta concepció, aquest sentiment no és unànime. D’altres poden veure la festa com un espectacle més.

4. Que en tot cas, nosaltres no estem per la prohibició d’aquesta afició.

Esperant haver respost part de les seves inquietuds, aprofitem l’avinentesa per fer-li extensiva la nostra salutació més cordial,

David Pérez Ibáñez

Diputat
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Benvolgut senyor Pérez,

acabo de llegir la seva resposta standard al missatge que els vaig enviar fa poc i estic d'acord amb tot el que diu sobre la Llei 22/2003, malgrat que es va quedar curta i som molts, cada vegada més, els que demanem la seva esmena. Tanmateix, no estic d'acord amb el que diu vostè sobre la legitimitat i respectabilitat de les corrides de toros. Evidentment, és un fet, que hi ha algunes persones (molt poques a Catalunya) que ho veuen com un espectacle i fins i tot com un art. Deixant de banda que en tot cas es tracta d'un espectacle ranci i caspòs, sanguinari i brut, que a molts ens recorda l'estètica del franquisme, no es pot negar la seva crueltat i aberració moral.

Els toros són mamífers superiors, i per tant tenen un sistema nerviós i una sensibilitat al dolor molt semblant a la nostra mateixa. Són uns rumiants pacífics i tranquils que l'únic que desitgen és pasturar tranquil.lament al camp. Qui s'empari en el seu no sofriment per justificar l'espectacle és un ignorant dels més fonamentals principis de la biologia. Pocs taurins queden tan obtusos per negar aquesta evidència, però encara n'hi ha alguns. A la plaça els toros són torturats salvatgement. La seva tortura ja comença dos o tres dies abans de la corrida, quan són transportats des de la dehesa fins als corrals de la plaça de toros. Allà són colpejats amb sacs de sorra, per no deixar marques visibles, se'ls taponen les fosses nasals amb palla i altres productes per produir-los problemes respiratoris, i són reclosos als corrals a les fosques, per tal que quan surtin a la plaça quedin enlluernats i surtin esfereïts. La seva pretesa "bravura" no és res més que por i esfereïment. Finalment, durant la corrida, que és l'única part de tot el procés de tortura que es realitza a la vista de la gent, se'ls clava les banderilles i la pica, que els provoquen greus desgarraments musculars i hemorràgies. Finalment, són travessats amb l'espasa, una o diverses vegades, fins que "dobla". Si la presidència considera que el seu torturador ho ha fet bé i que per tant es pot endur els trofeus, les orelles i la cua els són tallats quan encara estan agonitzant, i agonitzant són traslladats finalment a l'escorxador de la plaça, on finalment la mort s'apiada del seu increïble sofriment.

Al llarg de la història hi ha hagut moltes barbaritats, comeses fins i tot entre els mateixos éssers humans, que en el seu moment i època han estat considerades legítimes i normals: les tortures de la Inquisició en nom de Déu, les lluites de gladiadors als cossos romans, les massives massacres durant les campanyes de colonització, fins i tot les actuals tortures als presoners de guerra per part dels soldats nordamericans en presons com la tristament famosa de Guantánamo. Però la història és implacable, i el progrés i la civilització també. De la mateixa manera que ara jutgem aquestes barbaritats del passat com a veritables aberracions morals, en un futur no massa llunyà la immensa majoria de la humanitat es farà creus de com a l'Espanya del segle XXI encara es torturava tan salvatgement uns animals tan nobles i pacífics com són els toros. I això amb la connivència d'uns quants polítics com és ara els del PSC.

Lamento que vostès, els polítics del PSC, persones de bé i -en la majoria dels casos- progressistes i sensates, s'entestin a seguir defensant aquesta aberració. Pensin, si més no per raons electoralistes, que els taurins que els poden votar a Catalunya són tan sols un grapat. Ja van veure el rotund fracàs de la convocatòria de la Plataforma en Defensa de la Fiesta dissabte passat a la Monumental, en què malgrat haver fletat autocars des de França, Madrid, Saragossa, València... pel ridícul preu de 5 euros, incloent viatge i entrada, no van aconseguir emplenar més que la meitat de la plaça. En canvi, els qui abominem de la tortura, ja sigui entre homes o envers els animals, som cada vegada més, i estigui ben segur que mai votarem uns polítics que siguin insensibles davant la tortura taurina.

Dels tres socis del tripartir que ens governa, tant a Catalunya com a Barcelona i a tants altres municipis, ERC i ICV són sensibles als arguments antitaurins. Tan sols resten vostès, el PSC, entestats a defensar els interessos d'un grapat, ridícul quantitativament i moralment, de catalans ansiosos de la seva racció de sang i fetge. Si a les properes eleccions, ja siguin autonòmiques o municipals, les raccions de vots per a cada força integrant del tripartit varien en detriment del PSC, pensin que una porció d'aquests vots són de persones que no accepten la tortura ni la insensibilitat sota cap de les seves múltiples formes.

Moltes gràcies per la seva resposta i per llegir altra vegada els meus arguments.

Atentament,

Santi Mas
Vilanova i la Geltrú
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UN PARTIDO DE TENDENCIAS
Según Joan Clos, el PSC no es partidario de prohibir las corridas de toros, sino de que “la evolución de la sociedad establezca las tendencias”.
Veamos pues, cuáles son las “tendencias” establecidas por la sociedad catalana: Quinientas cuarenta y nueve mil firmas presentadas al Parlament de Catalunya, muchísimas de ellas de votantes del PSC, exigen la prohibición de las corridas. Un setenta y cuatro por ciento de la población catalana, según la media de las continuas encuestas llevadas a cabo por los medios
de comunicación, desean esta misma prohibición. Veintidós municipios, hasta la fecha, se declaran oficialmente antitaurinos. Un manifiesto firmado por cien intelectuales, artistas y colectivos culturales, y entregado al Parlament en enero de 2005, pide que la ley se modifique para acabar con este espectáculo. Las pocas plazas de toros que quedan en Catalunya apenas llenan la mitad de su aforo, a pesar del reclutamiento masivo de público de fuera, del precio ridículo de las entradas y del bombardeo propagandístico en los medios de comunicación. Continuamente se pierden debates en los que se defiende el sadismo bajo el pretexto de la tradición. Los mismos debates se ganan apelando a la compasión, al juicio y al progreso. La voz de la calle, alta y segura, se organiza en manifestaciones cada vez más numerosas. Parece ser que la sociedad catalana ha dejado sus “tendencias” bastante claras. A pesar de ello, el PSC intentará detener las enmiendas a la Ley de Protección Animal propuesta por ERC y ICV-EA que permitirían la prohibición de las corridas de toros. Hablar del sufrimiento al que se somete a estos animales en la plaza ya es reiterativo. Obsoletas han quedado las vehementes declaraciones de los defensores de la fiesta de que el toro no sólo no sufre, sino que disfruta con las banderillas clavadas en el cogote. Ya no cuela. Por eso algunos intelectuales aficionados a la corrida (que los hay) han decidido hace algún tiempo acallar las voces de los mentirosos, y reivindicar con la arrogancia freudiana del que sabe mucho de letras, el derecho a disfrutar con el sufrimiento ajeno. Efectivamente, todo ser humano lleva en sí a un sádico y a un santo. Es precisamente lo que nos hace humanos. Pero, sin llegar a aspirar a la santidad, otros intelectuales y demás personas preferimos potenciar nuestro lado más noble. Ese que nos hace un poco más bondadosos, justos y valientes. Porque, aunque no lo digan los aficionados más cultos, torturar al más vulnerable, torturar con ventaja, no sólo es malvado, sino injusto y cobarde. Lo más curioso, sin embargo, es que más allá del ruedo, el sufrimiento del que hablamos se reconoce hasta en el mismo PSC. No en vano, cuando Pasqual Maragall aspiraba a la presidencia de la Generalitat, contestó a mi carta, en la que le pedía que explicara su postura respecto a las corridas de toros, que el compromiso de su partido era “ reducir todas las actividades que puedan suponer maltrato de animales y puedan herir la sensibilidad de las personas”. También recordaremos que, tras el fallecimiento de Copito de Nieve y encontrándose Barcelona en plena efervescencia animalista, nuestro siempre complaciente alcalde declaró en TV-3 que, puesto que en realidad todos somos animales, debemos ser sensibles al sufrimiento de otras especies. Ambas fueron declaraciones que
quedaban bien, profundizaban poco y no se comprometían a nada, y siempre me dejaron con la duda de qué les
contestaría Maragall a los defensores de las corridas, o qué habría dicho Clos si el muerto, en lugar de
nuestro emblemático gorila albino, hubiera sido un famoso torero barcelonés (el fallecimiento del cual,
les aseguro, no hubiera afectado tanto a los ciudadanos). ¿Utilizarían las mismas frases hechas, simplemente cambiando algunas palabras clave? De esta forma, seguirían sin decantarse hacia ningún lado para no perder los favores del opuesto. Vamos, al más puro estilo PSC, cuyas siglas, dicho sea de paso, no acaban de encajar con su trayectoria política. Sería más adecuado que, conservando la P de partido, sustituyeran la S de socialista (adjetivo que sugiere progreso y cambio) por la A, y la C de Catalunya (lo cual implica estar al servicio de la voluntad del pueblo catalán) por la S. Así serían el PAS (Partido de los Avestruces Sonrientes), por esa “tendencia” suya a esconder la cabeza bajo tierra cuando deben enfrentarse a temas conflictivos, y aun así no dejar de regalarnos la perenne sonrisa de suficiencia con la que quieren darnos a entender que lo tienen todo bajo control. En realidad, lo único que parecen tener bajo control es a sus diputados, a los que van a obligar a votar en bloque contra las enmiendas propuestas a la Ley de Protección Animal, no sea que a alguno de ellos se le ocurra desmadrarse y votar según unos principios progresistas, humanitarios y, ante todo, democráticos,
escuchando así la voluntad de la mayoría del pueblo catalán en lugar de la de los poderosos lobbies
ganaderos y taurinos. Mientras tanto, por favor, hay que ser “tolerantes”, que eso de prohibir queda feo en el
currículum de este partido color de rosa que, por “tolerarlo” todo, “tolera” hasta lo intolerable. Y entre lo intolerable se encuentra el maltrato a los más vulnerables, en este caso los animales, la asociación descarada con grandes intereses financieros y el desprecio absoluto a la voluntad del pueblo al que representan.

Cristina Pérez Capdet
Vicepresidenta de LIBERA, Barcelona
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


----- Original Message -----
From: AHIMSA -No Violencia- ahimsa_noviolencia@yahoo.es
To: Ahimsa Yahoogroups
Sent: Monday, April 24, 2006 9:58 PM
Subject: Cacerolada PSC Barcelona


¡VEN CON UNA CACEROLA!
El mensaje va dirigido a catalanes, pero por si alguien que reside en Cataluña no lo entiende:

MIERCOLES 26 DE ABRIL, 3 Y 10 DE MAYO:
DE 18:00 A 19:15 H.

CACEROLADA CONTRA LAS CORRIDAS DE TOROS
DELANTE DE LA SEDE DEL PSC

C. Nicaragua, 75-77 (metro, Sants-Estación) Barcelona.
Pásalo!!!

Cada miércoles se han programado caceroladas delante de la sede del PSC en Barcelona, por su negativa a ampliar la ley, tolerando así las corridas de toros en Cataluña y dando soporte a la tauromaquia.

Su oposición a acabar con las corridas de toros es tal que han presentado mociones contra las presentadas por ERC para ampliar la ley de protección animal.

Pidámosles que cambien de postura respecto a la tortura de los animales.

OS ESPERAMOS.

Manel Macià manelmag@telefonica.net escribió:

-----Mensaje original-----
De: Fundacion FAADA jenny@faada.org
Enviado el: dilluns, 24 / abril / 2006 16:25
Para: "Undisclosed-Recipient:;"@ecologicreciclatge.com
Asunto: casserolada antitaurina davant seu PSC Barcelona



DIMECRES 26 d'Abril, 3 i 10 de Maig

de 18h. a 19:15 h.




CASSEROLADA CONTRA LES CORRIDES DE TOROS

DAVANT LA SEU DEL PSC

c/ Nicaragua,
75-77 (metro,Sants-Estació)
BARCELONA

PASSA-HO!


Cada dimecres s'han programat casserolades davant la seu del PSC a Barcelona, per la seva negativa a ampliar la llei, tolerant així les corrides de toros a Catalunya i donant suport a la tauromàquia.

la seva oposició a acabar amb les curses de braus és tal que han presentat mocions contra les presentades per ERC per a ampliar la llei de protecció animal.

Demanem-lis que canviin de postura respecte la tortura dels animals

US HI ESPEREM!



Fundació FAADA
www.faada.org




"No hay camino para la Paz. La Paz es el camino." M. Gandhi, apóstol de la no violencia.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
ANIMALES PERDIDOS EN BARCELONA - 13 ABRIL 08- AYUDEMOS A ENCONTRARLOS!! Por: Melotxu 17-04-08 21:13
Melotxu
0
CAMPAÑA CONTRA "ESPECTÁCULOS INDIGNOS" EN CATALUÑA. PARTICIPA Y DIFUNDE!! Por: Melotxu 26-04-06 11:53
Melotxu
0
7 de Enero 2006 Barcelona. Desnudo-Protesta contra el uso de pieles de animales Por: Melotxu 05-01-06 22:08
Melotxu
0
15 de Julio-En Barcelona:Día Internacional por los Gatos y Perros de Korea Por: Melotxu 13-07-05 11:15
Melotxu
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com